Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Η Κάιλι Τζένερ με μπασκετμπολίστα του… κολεγίου

Με νεαρό μπασκετμπολίστα φέρεται ότι ξεπερνά η Κάιλι Τζένερ...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ντου της αστυνομίας σε βίλες του ράπερ «Ντίντι»!

Εφοδο σε δύο σπίτια του Σον Κομπς, γνωστού παλαιότερα...

Λαμπερός γάμος για τον Τζίμη Σταθοκωστόπουλο και την Ιωάννα Σιαμπάνη

Κουμπάροι ο Χάρης Βαφειάς και η Μαρία Κονίδη.

Μπορεί εδώ και λίγες μέρες να ζουν πια ως νιόπαντροι και να απολαμβάνουν τον έγγαμο βίο, όμως η «Espresso» εξασφάλισε κατ’ αποκλειστικότητα το άλμπουμ του γάμου του επιχειρηματία κέντρων εστίασης Τζίμη Σταθοκωστόπουλου και της Ιωάννας Σιαμπάνη στο Καβούρι, φέρνοντας μάλιστα στο φως της δημοσιότητας και ειδήσεις από το μυστήριο με κουμπάρο τον εφοπλιστή Χάρη Βαφειά! Η φιλία του επιχειρηματία και του εφοπλιστή κρατά πάνω από 25 χρόνια, με την εκτίμηση που έχει ο ένας για τον άλλον να είναι τεράστια! Ετσι, όταν ο Τζίμης ζήτησε από τον Χάρη να τον παντρέψει με την αγαπημένη της καρδιάς του την περασμένη Δευτέρα στον Αγιο Γεώργιο στο Καβούρι, ο δεύτερος το έκανε με όλη του την καρδιά, αλλάζοντας τα στέφανα. Μαζί με τον Χάρη Βαφειά στο μυστήριο ήταν η σύζυγός του Εμιλυ, ο γιος του Νικόλας και η κόρη του Αλίκη.

gamosmesa

Κουμπάρα στον γάμο από την πλευρά της νύφης ήταν η Μαρία Κονίδη, που έραψε και το νυφικό της, καθώς έχει οίκο νυφικών στο Κολωνάκι και συνδέεται φιλικά με την Ιωάννα από τότε που εκείνη συμμετείχε στο «My style rocks».

Στο μυστήριο παρευρέθηκαν ο Πύρρος Δήμας μαζί με τη σύντροφό του Αφροδίτη Σκαφίδα, ο Νίκος Οικονομόπουλος με τον οποίο ο γαμπρός συνδέεται με βαθιά φιλία (μάλιστα οι δυο τους έχουν τους ίδιους πνευματικούς), ο Νίκος Πολυδερόπουλος, η Χριστίνα Παππά, η Αμαρυλλίς και άλλα 30 άτομα, ενώ το γαμήλιο τραπέζι δόθηκε σε πολύ στενό κύκλο στο ιστορικό εστιατόριο στο Καβούρι, Ιθάκη, του θείου του Τζίμη, Βλάση Σταθακωστόπουλου. Να σημειωθεί ότι το μυστήριο τέλεσε ο μητροπολίτης Γλυφάδας, Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης Αντώνιος μαζί με τον αρχιμανδρίτη Τίτο και τον ιερομόναχο Νήφωνα (οι συγκεκριμένοι ιερείς είναι οι πνευματικοί ποιμένες του γαμπρού), ενώ ο ίδιος άκουσε με ευλάβεια τα λόγια του Ευαγγελίου!

Οι ευχές των μοναχών

Μάλιστα, καθώς πιστεύει βαθιά, όπως έμαθε η «Espresso», για τον γάμο του πήρε και τις ευχές των μοναχών που τον καθοδηγούν πνευματικά από το Αγιον Ορος, το οποίο επισκέπτεται συχνά!

gamosmesa2

Καθ’ όλη τη διάρκεια του μυστηρίου είχε τα μάτια του στραμμένα στην Ιωάννα και τη φουσκωμένη της κοιλίτσα, καθώς το φθινόπωρο περιμένουν το μωράκι τους που, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι αγοράκι και θα πάρει τον όνομα του Φώτης, όπως έλεγαν τον αείμνηστο πατέρα του γαμπρού!

Για τον Τζίμη και τον αδελφό του Βασίλη, άλλωστε, το μυστήριο αυτό ήταν πολύ σημαντικό και για έναν άλλο λόγο: Τέλη του μήνα συμπληρώνεται ένας χρόνος από τον ξαφνικό θάνατο του υπέροχου πατέρα τους, με το κενό του να είναι τεράστιο και για τα δύο αδέρφια, μια και ήταν το στήριγμά τους. Και τα δυο αδέλφια δεν αφήνουν από τα μάτια τους τη μητέρα τους, την αρχόντισσα Σοφία, η οποία καθ’ όλη τη διάρκεια του γάμου ήταν πολύ συγκινημένη. Νιώθοντας το κενό από τον χαμό του άντρα της, το μόνο που περιμένει πλέον πώς και πώς είναι τον ερχομό του εγγονού της σε λίγους μήνες!

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...