Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Πάτωσε το νέο άλμπουμ της Jlo! Δεν… τσουλάει η περιοδεία της

Αν μας λέγανε ότι οι συναυλίες της δεν πουλάνε...

Ιουλία Καλλιμάνη: Το διήμερο closing party στο Tokyo μετά από 8 μήνες...

Μετά από 8 ολόκληρους μήνες επιτυχίας, η Ιουλία Καλλιμάνη,...

Η μελωδία της θέλησης για τη μικρή Λουκία με τα μάτια της...

Μαθήματα ζωής δίνει ένα μικρό κορίτσι με οπτική αναπηρία,...

Παγκόσμιος πόλεμος του Tik Tok!

Πριν από επτά χρόνια χτύπησε για πρώτη φορά στις...

Σάλος στη Λέσβο: Αστυνομικός – προπονητής ασέλγησε σε 14χρονη

Ψάχνονται στο νησί και για άλλα θύματα!

«Μουδιασμένη» και συνάμα αηδιασμένη παραμένει η ελληνική κοινωνία, και δη η Λέσβος, από τη φρικιαστική υπόθεση του βιασμού μιας 14χρονης αθλήτριας από τον 53χρονο αστυνομικό – προπονητή της, που αποκαλύφθηκε χάρη στην παρατηρητικότητα της μητέρας της ανήλικης.

13124838 10201800469251304 927345953111620377 n

Την ώρα που η Αστυνομία ερευνά την αρρωστημένη δράση του προπονητή γυναικείας ομάδας βόλεϊ και αρχιφύλακα, ο οποίος υπηρετεί στο Προαναχωρησιακό Κέντρο Κράτησης Αλλοδαπών Λέσβου, άρχισαν να ανοίγουν στόματα και να γίνονται γνωστές και άλλες σεξουαλικές παρενοχλήσεις. Σύμφωνα με μαρτυρίες από το νησί, επρόκειτο για ένα πρόσωπο που ήταν υπεράνω υποψίας, το οποίο λόγω και της ιδιότητάς του εμπιστεύονταν με κλειστά μάτια οι γονείς.

296362610 3415212438721992 8495642381107927081 n

O αστυνομικός, πατέρας δύο ανήλικων παιδιών, που έχει γεννηθεί στον Καναδά, παρουσίαζε την εικόνα ενός φιλήσυχου οικογενειάρχη, ενώ την ίδια ώρα εκτόνωνε στην ανήλικη τα αρρωστημένα ένστικτά του. Τέλος στη φρικιαστική δράση του προπονητή έβαλε η παρατηρητικότητα της μητέρας της 14χρονης, η οποία μόλις εντόπισε σημάδια αλλαγής συμπεριφοράς στο παιδί της έψαξε το κινητό της τηλέφωνο και βρήκε τις συνομιλίες με τον αστυνομικό.

278711491 10209620879556674 5944264695822314176 n

Ωστόσο, η αντίστροφη μέτρηση για τον 53χρονο άρχισε πρωινές ώρες της Τετάρτης, όταν μετέβησαν στην Ασφάλεια Μυτιλήνης οι γονείς της μαθήτριας μαζί με την κόρη τους, η οποία δεν είχε συμπληρώσει τα 14 έτη, και κατήγγειλαν τον προπονητή βόλεϊ.

275279814 10209524957438681 8555878263076795508 n

Όπως αναφέρεται στη δικογραφία για την υπόθεση, ο καθηγητής είχε δημιουργήσει ψεύτικο προφίλ στο facebook χρησιμοποιώντας το ψευδώνυμο «Alexandros Megas» και μέσω της εφαρμογής messenger επιχειρούσε συστηματικά να παρασύρει την ανήλικη σε πορνογραφικές παραστάσεις. Το πρωί της Πέμπτης η μαθήτρια εξετάστηκε στη Μυτιλήνη από αξιωματικούς των «Αδιάφθορων» και από πραγματογνώμονα – ψυχολόγο.

57311601 10205906443258088 811213309536632832 n

«Σύμφωνα με όσα κατέθεσε η μαθήτρια της β’ γυμνασίου, από το καλοκαίρι του 2021 ξεκίνησε προπονήσεις βόλεϊ στην ομάδα (σ.σ.: αναφέρεται η ομάδα) με προπονητή τον αστυνομικό και από τον Δεκέμβριο του 2021 οι γονείς της, όπως και γονείς άλλων κοριτσιών αντίστοιχης ηλικίας, είχαν εμπιστευθεί τον αστυνομικό, ώστε να μεταφέρει με το αυτοκίνητό του τα κορίτσια στις οικίες τους μετά το πέρας των προπονήσεων» αναφέρεται στη δικογραφία.

201672377 10208846921688211 7736758761956684674 n

Από τον Ιανουάριο του 2022 και έπειτα ο αστυνομικός, εκμεταλλευόμενος την εμπιστοσύνη που έδειχναν στο πρόσωπό του οι γονείς, άρχισε να θωπεύει τη μαθήτρια στον μηρό μέσα στο ιδιωτικό του αυτοκίνητο, τόσο κατά τη διαδρομή από τον χώρο των προπονήσεων προς το σπίτι της όσο και σε δασώδη ερημική τοποθεσία, ενώ φρόντιζε να κρατάει τελευταία την ανωτέρω ανήλικη μέσα στο αυτοκίνητό του. Από τον Φεβρουάριο του 2022, ο 53χρονος προπονητής θώπευε σχεδόν ύστερα από κάθε προπόνηση, δηλαδή τρεις φορές την εβδομάδα τον χειμώνα και τέσσερις φορές την εβδομάδα το καλοκαίρι, τη μαθήτρια στο στήθος και στα γεννητικά όργανα (σ.σ.: οι περιγραφές που ακολουθούν προκαλούν αποστροφή και σοκάρουν). Μάλιστα, όπως αναφέρεται στη δικογραφία, «ήταν, δε, πάντα πρόστυχος σε αυτά που της έλεγε, όπως, για παράδειγμα, “θέλω να σε γ@@ησω”».

«Σε ερώτηση των αστυνομικών η μαθήτρια ανέφερε ότι ο προπονητής ήταν πολύ εκδηλωτικός με όλα τα κορίτσια της ομάδας και πριν από περίπου έναν μήνα μέσα στο αυτοκίνητό του άγγιξε στους μηρούς ένα κορίτσι, πράξη την οποία εκμυστηρεύτηκε το κοριτσάκι στο θύμα του προπονητή» επισημαίνεται στη δικογραφία. Οι καταιγιστικές πληροφορίες για τη δράση του 53χρονου αστυνομικού είχαν ως αποτέλεσμα να ανοίξουν στόματα στο νησί. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο σάτυρος φέρεται ότι έχει παρενοχλήσει σεξουαλικά γυναίκες μέσω τηλεφωνικής υπηρεσίας της Αστυνομίας που είχε σχέσεις με το κοινό. Ακόμα ήρθαν στο φως και μηνύματα που είχε στείλει σε άλλα κορίτσια τα οποία προπονούσε πριν από λίγα χρόνια. Ο αστυνομικός συνελήφθη κατόπιν εντάλματος σύλληψης, κατηγορούμενος για γενετήσιες πράξεις με ανηλίκους ή ενώπιο τους που συμπλήρωσαν τα 12 και όχι τα 15 έτη, κατάχρηση ανηλίκων σε γενετήσιες πράξεις και προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους.

Το μεσημέρι του Σαββάτου έγινε γνωστό πως τέθηκε σε διαθεσιμότητα, ενώ παράλληλα από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας διατάχθηκε η διενέργεια Ενορκης Διοικητικής Εξέτασης. Ακολούθησαν έρευνες στην οικία και σε οχήματά του, όπου βρέθηκε και κατασχέθηκε πλήθος ψηφιακών πειστηρίων (κινητά τηλέφωνα, ηλεκτρονικοί υπολογιστές, βιντεοκάμερες, tablet, ψηφιακά μέσα αποθήκευσης κ.ά.).

Στο πλαίσιο αυτό, με αίτημα της υπηρεσίας προς την Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης, ζητήθηκε η ολική άρση του απορρήτου του συνόλου των ψηφιακών πειστηρίων, του συνόλου των δεδομένων, συμπεριλαμβανομένων των φωτογραφιών και αρχείων βίντεο, του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, των λογισμικών ανταλλαγής μηνυμάτων, δεδομένων επικοινωνίας μέσω δικτύων κινητής τηλεφωνίας και διαδικτύου, καθώς και πάσης φύσης δεδομένων που θα προκύψουν κατά την εξέταση των πειστηρίων. Το υλικό υποβλήθηκε αρμοδίως στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης και η υπόθεση παραπέμφθηκε σε κύρια ανάκριση, με τον 53χρονο προπονητή να οδηγείται στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Δεν σταματούσε όταν η μικρή φώναζε και έκλαιγε

f2 74

Φρίκη προκαλούν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως από τη δικογραφία σχετικά με τις εφιαλτικές στιγμές που βίωσε η ανήλικη στο αυτοκίνητο του 53χρονου αστυνομικού. Ο κατηγορούμενος από το προφίλ που διατηρούσε στο messenger είχε με την ανήλικη σχεδόν καθημερινή επικοινωνία με πρόστυχο περιεχόμενο, ενώ την πίεζε διαρκώς να του αποστείλει βίντεο και φωτογραφίες με σεξουαλικό περιεχόμενο στα οποία να απεικονίζεται η μικρή.

Τους τελευταίους περίπου δύο μήνες ο αστυνομικός είχε ζητήσει από τη μαθήτρια επανειλημμένα -τέσσερις ή πέντε φορές, με την τελευταία εξ αυτών να είναι στις 21 Ιουλίου- να προβεί σε στοματικό έρωτα μέσα στο αυτοκίνητό του.

Ο πραγματικός εφιάλτης ωστόσο ήρθε πριν από περίπου είκοσι μέρες, όταν ο προπονητής την οδήγησε σε απομονωμένη και σκοτεινή τοποθεσία, της ζήτησε να κατέβει από το αυτοκίνητο και με μία απότομη κίνηση την έστρεψε με τέτοιο τρόπο, ώστε η τελευταία να έχει στην πλάτη της σε αυτόν. Στη συνέχεια της κατέβασε με βία το σορτσάκι και το εσώρουχο και τη βίασε, ενώ η ίδια φώναζε και έκλαιγε! Το πιο τραγικό από όλα είναι το γεγονός ότι η ανήλικη δεν είχε προηγούμενη σεξουαλική εμπειρία και ζητούσε επανειλημμένα από τον αστυνομικό να σταματήσει.

«Ωστόσο, ο τελευταίος την είχε ακινητοποιημένη και έπειτα από δέκα λεπτά εκσπερμάτισε στο χώμα. Μετά τη σεξουαλική πράξη το παιδί διέκρινε ίχνη αίματος στο εσώρουχό του, το οποίο ευθύς, όταν επέστρεψε στην οικία του, απέρριψε στα σκουπίδια» υπογραμμίζεται στη δικογραφία.

Το σοκ της μητέρας απο τα μηνύματα στο κινητό της και η παρότρυνση στα παιδιά να μιλάνε

f3 43

Η μητέρα της ανήλικης ήταν εκείνη που έβαλε τέλος στον εφιάλτη της, αφού ανακάλυψε την ύποπτη συνομιλία τους και έκανε την καταγγελία. «Στο κινητό της κόρης μου στην εφαρμογή messenger είδα ότι ένας άγνωστος χρήστης της έστελνε επίμονα μηνύματα και της ζητούσε να του στείλει βίντεο και φωτογραφίες της. Η κόρη μου μού ανέφερε ότι πίσω από το προφίλ αυτό βρισκόταν ο προπονητής της, ο οποίος την είχε αγγίξει πολλές φορές σε διάφορα σημεία του σώματός της» δήλωσε στην κατάθεσή της η μητέρα της 14χρονης.

Οι γονείς της 14χρονης που έπεσε θύμα βιασμού από τον 53χρονο αστυνομικό μίλησαν για τη σοκαριστική περιπέτεια, παροτρύνοντας όλα τα παιδιά που έχουν βιώσει κάτι ανάλογο και είναι στο σπίτι τους και δεν μιλούν επειδή φοβούνται, να το κάνουν. «Όσο κοντά και να είσαι στα παιδιά σου, πρέπει να τους μάθεις να μην έχουν εμπιστοσύνη σε κανέναν. Τον εμπιστεύτηκα ως προπονητή και ως αστυνομικό. Επέστρεφε και άλλα κορίτσια στο σπίτι, όμως είχε άλλα στο μυαλό του» είπε η μητέρα της ανήλικης και συνέχισε: «Βρήκα ένα μήνυμα στο κινητό του παιδιού μου και πήγα απευθείας στην Αστυνομία».

Αναφερόμενη στην κατάσταση της κόρης της, λέει πως είναι χάλια και έχει επισκεφτεί παιδοψυχολόγο. «Την εκβίαζε ο 53χρονος για να μη μιλήσει. Κλαίει συνέχεια, αυτό που τραβάμε εδώ και τέσσερις μέρες δεν περιγράφεται» αναφέρει ο πατέρας της 14χρονης. Ο ίδιος καλεί τα παιδιά να μιλάνε και «ό,τι γίνεται να το λένε στη μητέρα τους και στον πατέρα τους, να μη φοβούνται τίποτα».

{{-PCOUNT-}}26{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...