Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Σας θυμίζουν κάτι οι δύο νεόνυμφοι στις ΗΠΑ;

Με την ευχή της αντιπροέδρου των ΗΠΑ Κάμαλα Χάρις,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 13 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Δείξτε περισσότερη προσοχή στη διαχείριση των οικονομικών σας,...

Η εμφάνιση της συντρόφου του Μπέζος στο δείπνο του Μπάιντεν στον...

Τους βγήκαν τα μάτια στον Λευκό Οίκο όταν στο...

Κάτι τρέχει με τους Μπίμπερ

Μπήκε τέλος στον γάμο της Χέιλι Μπίμπερ και του...

Ασφυκτικός θάνατος για 17χρονη στο κρεβάτι του σπιτιού της στο Περιστέρι

Αφαντος ο Πακιστανός σύντροφός της!

Λίγες ώρες μετά τις δύο γυναικοκτονίες σε Ρέθυμνο και Ζάκυνθο, που έχουν συγκλονίσει με την αγριότητά τους το πανελλήνιο, έπεσε σαν κεραυνός η είδηση ότι ένα κορίτσι μόλις 17 ετών βρέθηκε νεκρό και ημίγυμνο στο κρεβάτι του σπιτιού του επί της οδού Αραχώβης στο Περιστέρι, ύστερα από έντονο καβγά με τον Πακιστανό σύντροφό του, ο οποίος έχει γίνει άφαντος και αναζητείται παντού!

rtrtt

Η 17χρονη Νικολέτα, με καταγωγή από το Μακροχώρι Ημαθίας, εντοπίστηκε από την αδερφή της και τον σύντροφο της μητέρας της λίγο μετά τις 8 το βράδυ της Δευτέρας πεσμένη σε ύπτια θέση, φορώντας ένα γκρι φανελάκι, καρό πιτζάμα στο πάνω μέρος και το εσώρουχό της.

Διαβάστε επίσης: Δολοφονία 17χρονης Περιστέρι: Το ξέσπασμα του πατέρα για τον κατηγορούμενο

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της Αστυνομίας, που πήραν καταθέσεις από τα συγγενικά πρόσωπα της κοπέλας και αμέσως εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό αναζητώντας τα ίχνη του 22χρονου αλλοδαπού συντρόφου της, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, έμενε προσωρινά στο διαμέρισμα της οικογένειας και φέρεται, μάλιστα, ότι είχε και αντικλείδι.

Λίγο πριν από τις 2 τα ξημερώματα της Τρίτης έφτασε στο σπίτι ο ιατροδικαστής Γεώργιος Ντιλέρνια, που έκανε νεκροψία στη σορό της άτυχης κοπέλας και διαπίστωσε πως έφερε μικρές εκδορές στην αριστερή πλάγια ρινική επιφάνεια, στο αριστερό ρουθούνι και στην αριστερή άνω περιστοματική χώρα. Αυτά τα στοιχεία οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ο δολοφόνος έβαλε το χέρι του στο πρόσωπο της Νικολέτας και πίεζε με τα δάχτυλα και τα νύχια το στόμα και τη μύτη της, αποφράσσοντας τις αναπνευστικές οδούς για να της προκαλέσει ασφυξία. Οι εκχυμώσεις που βρέθηκαν στο δεξί χέρι της 17χρονης, πιθανότατα από τα δάχτυλά του, αποκαλύπτουν πως η άτυχη κοπέλα αντιστάθηκε και πάλεψε με τον δολοφόνο της μέχρι την τελευταία στιγμή για να σώσει τη ζωή της, αλλά δεν τα κατάφερε, καθώς βρήκε μαρτυρικό θάνατο.

«Ηταν φίλη μου, κάναμε παρέα ένα διάστημα. Ηταν μια χαρά, έδειχνε χαρούμενη…» δήλωσε σε τηλεοπτική εκπομπή ένα νεαρό κορίτσι που είδε τη Νικολέτα για τελευταία φορά πριν από λίγες ημέρες, και συμπλήρωσε πως δεν της είχε αναφέρει ότι αντιμετωπίζει προβλήματα με τον Πακιστανό σύντροφό της. Η ανήλικη κοπέλα ζούσε στο διαμέρισμα μαζί με τη μητέρα και την αδερφή της και τα έβγαζαν δύσκολα πέρα. Η μητέρα εργαζόταν σε σουβλατζίδικο της περιοχής και τα δύο κορίτσια βοηθούσαν όπως μπορούσαν με κάποια περιστασιακά μεροκάματα.

Το τελευταίο διάστημα η 17χρονη είχε γνωρίσει τον 22χρονο Πακιστανό, ο οποίος έμενε στην ίδια περιοχή. Αφού έκαναν δεσμό, οι δυο τους αποφάσισαν να μείνει και εκείνος στο σπίτι μαζί με την οικογένεια. Όμως, η μητέρα της δεν συμφωνούσε και έτσι ξεκίνησαν έντονοι καβγάδες, με αποτέλεσμα σύντομα το κλίμα ανάμεσα στην ανήλικη και στον αλλοδαπό να γίνει τεταμένο.

Οι δυο τους είχαν έναν έντονο διαπληκτισμό το βράδυ της Δευτέρας. Ο Πακιστανός μάζεψε τα πράγματά του και, αφού -όπως όλα δείχνουν- δολοφόνησε τη 17χρονη, έφυγε από το σπίτι και πήγε στο διαμέρισμα όπου έμενε στο παρελθόν μαζί με άλλους εννέα ομοεθνείς του, τους οποίους ενημέρωσε ότι θα φύγει από τη χώρα, και πήρε τα πράγματά του. Λίγες ώρες αργότερα η άτυχη Νικολέτα βρέθηκε νεκρή στο κρεβάτι της. Σε βάρος του Πακιστανού έχει σχηματιστεί δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση και έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης που εστάλη στις εξόδους της χώρας για το ενδεχόμενο να προσπαθήσει να διαφύγει στο εξωτερικό.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...