Κυριακή, 16 Φεβρουαρίου, 2025

«5×5» Σπέσιαλ με τον Θάνο Κιούση

Ο Θάνος Κιούσης μάς καλωσορίζει σε ένα ακόμα νυχτερινό,...

Το «φαινόμενο» Μελίνα Κόντη στη μικρή οθόνη

Μπορεί η Μελίνα Κόντη να είναι στην πραγματικότητα μια...

«Kitchen Lab»: Συνταγές για την Τσικνοπέμπτη

Σήμερα και αύριο με «Kitchen Lab» και τα πιο...

Κρίση στη σχέση των Βλάχου και Εξηνταβελώνη!

Χωριστά ξυπνούν τον τελευταίο καιρό η Νατάσα Εξηνταβελώνη και...

Δολοφονία 17χρονης Περιστέρι: Το ξέσπασμα του πατέρα για τον κατηγορούμενο

«Θρηνούμε. Χάσαμε το παιδί μας, έχουμε άλλα τρία από πίσω»

Ο πατέρας της 17χρονης που βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της  στο Περιστέρι από τον σύντροφό της όπως δείχνουν τα πρώτα στοιχεία, ξέσπασε μιλώντας στην εκπομπή «Alpha τώρα».

«Δεν είχε κάνει παράπονα. Ίσα – ίσα έλεγε ότι είναι ευτυχισμένη, ότι περνούσε καλά και όλα ήταν τέλεια. Τι μπορεί να έγινε σε έναν καβγά… Δεν δίνω δίκιο στον Πακιστανό φίλο της γιατί πολύ απλά -θα με πείτε ρατσιστή- δεν μ’ αρέσουν τέτοιου είδους άνθρωποι. Εκεί που έβλεπα τις ειδήσεις, μου έστειλε μήνυμα η μικρή μου κόρη που ήταν μαζί.

Μου έγραψε “μπαμπά πέθανε η Νικολέτα, τη σκότωσε ο Σάνι, ο σύντροφός της”. Δε μου είχε πει ότι είχαν προβλήματα. Όλα τα ζευγαράκια σε αυτήν την ηλικία έχουν προβλήματα. Δεν πιστεύω ότι φτάσαμε σε αυτό το στάδιο, να μπορείς να σκοτώσεις ένα κοριτσάκι 17 χρονών.

Δεν έχουμε κάτι να κάνουμε από εδώ και πέρα, απλώς θρηνούμε. Χάσαμε το παιδί μας, έχουμε άλλα τρία από πίσω… Τι να πω», είπε αρχικά ο πατέρας της στην εκπομπή Alpha Τώρα.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το απίθανο κόλπο απατεώνων στη Λαμία

Εναν νέο τρόπο εξαπάτησης έχουν βρει επιτήδειοι για να...

Μισή ώρα διάλειμμα για… αυνανισμό

Τα διαλείμματα στο γραφείο για καφέ ή ακόμη και...

Βετεράνος… συνοδός αποκαλύπτει τα θέλω των πελατών την ημέρα των ερωτευμένων

Δουλειές με... φούντες έχουν τα call girls σήμερα, που...