Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες...

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...

«Next please» μόνο τα Σαββατοκύριακα

Τέλος η Αννίτα Πάνια τις καθημερινές από το ψυχαγωγικό...

Η Ναταλία ετοιμάζει εκπλήξεις για το «Secret song»

H Ναταλία θα δείξει τη δύναμή της! Ονόματα πρώτης...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της...

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Εσπευσμένα από τη Σύρο σε νοσοκομείο της Αθήνας ο Ερρίκος Ανδρέου – Η παρέμβαση της Λάτση

Λάτση εξ ουρανού για τη Nόρα Βαλσάμη

H «Espresso» αποκαλύπτει όλα όσα έγιναν με τον σκηνοθέτη Ερρίκο Ανδρέου, σύζυγο της ηθοποιού Νόρας Βαλσάμη, ο οποίος μεταφέρθηκε εσπευσμένα -πριν από δύο ημέρες, με έκτακτη ιδιωτική πτήση- από τη Σύρο, στο Λαϊκό Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών, προκειμένου να χειρουργηθεί για σοβαρό θέμα υγείας!

5012 VALSAMI TSOPEI KOYRKOYLOS LATSI THEATRO ATHINEON 09071992

Aπό τον Γιάννη Αρμουτίδη

Με διακριτικότητα και πολλή αγάπη στο αγαπημένο ζευγάρι του ελληνικού θεάτρου και του κινηματογράφου, τον Ερρίκο Ανδρέου και τη Νόρα Βαλσάμη, θα περιγράψουμε τις δύσκολες στιγμές που περνά η ηθοποιός στο πλευρό του αγαπημένου της συζύγου, ο οποίος υποβλήθηκε σε σοβαρή εγχείρηση στο Λαϊκό Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών αποκαλύπτοντας, σύμφωνα με έγκυρες πηγές, ότι η κυρία Μαριάννα Λάτση διέθεσε ένα μικρό αεροπλάνο για τη μεταφορά τους στην Αθήνα, μια και οι ώρες ήταν κρίσιμες!

200911111204060.8238 KARIDIS VALSAMI ANDREOY 10112009 Και μπορεί το καλλιτεχνικό ζευγάρι να πέρασε στιγμές αγωνίας, όμως η επέμβαση έγινε προχθές, με επιτυχία, από τον κορυφαίο χειρουργό – ουρολόγο Ευάγγελο Φραγκιάδη, ενώ η ομάδα των θεραπόντων ιατρών είναι πολύ αισιόδοξη για την πορεία της υγείας του αγαπημένου σκηνοθέτη. Και πιθανόν επίκειται και δεύτερη επέμβαση, για ολικό καθαρισμό της κύστης.

Στο πλευρό του Ερρίκου Ανδρέου βρίσκεται συνεχώς η σύζυγός του, η οποία δεν τον άφησε ούτε στιγμή, διαμένοντας στο δίκλινο δωμάτιο του νοσοκομείου.

201012111625090.5422 KOSTIS 10122010

Ο Ερρίκος και η Νόρα, οι οποίοι ζουν μόνιμα στη Σύρο, θα παραμείνουν στην Αθήνα προκειμένου να ακολουθεί το πρόγραμμα αποθεραπείας και στη συνέχεια, σύμφωνα με πληροφορίες του στενού οικογενειακού τους περιβάλλοντος, θα επιστρέψουν στη Σύρο.
Το ζευγάρι των δύο καλλιτεχνών, οι οποίοι είναι αγαπημένοι, ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι από την πρώτη στιγμή της ζωής τους, μένει σε ένα απομονωμένο σπίτι -ψηλά στο βουνό- έξω από την πρωτεύουσα της Σύρου, μαζί με τον γιο του Ερρίκο τζούνιορ. Η κατάσταση της υγείας του σκηνοθέτη ήταν κρίσιμη, και από την ώρα που κρίθηκε ότι ήταν απαραίτητη η μεταφορά του στην Αθήνα δεν χάθηκε ούτε λεπτό χάρη στη βοήθεια της κυρίας Λάτση!

202004161628030.ERIKOS ANDREOY NORA VALSAMI 1542001

Η «Espresso» επικοινώνησε με την αγαπημένη τους φίλη Μαίρη Χρονοπούλου, η οποία μιλά πολύ συχνά στο τηλέφωνο με τη Νόρα. Η Μαίρη θυμάται πόσο ερωτευμένο ζευγάρι, αλλά και πόσο άριστοι οικοδεσπότες υπήρξαν. «Πονάω πολύ, γιατί ξέρω πως και η Νόρα έχει προβλήματα υγείας. Ακόμα περισσότερο για τον Ερρίκο, που αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζει μια πολύ δύσκολη κατάσταση. Εύχομαι και προσεύχομαι ο Θεός να τους τα πάει καλά! Κατεβαίνω τώρα στην Παιανία, στο 400 ετών εκκλησάκι της θαυματουργής Αγίας Παρασκευής που έχουμε εδώ, για να ανάψω ένα κερί και να προσευχηθώ με όλη τη δύναμη της ψυχής μου για την υγεία του Ερρίκου.

201411020004380.0428 NORA VALSAMI 31102014Επικοινώνησα με τη Νόρα, με τον ιατρό του Ερρίκου, Ευάγγελο Φραγκιάδη. Αλλά αυτό που με χαροποίησε περισσότερο ήταν ότι στην κουβεντούλα μας με τον Ερρίκο διαπίστωσα ότι το ηθικό του ήταν σε πολύ καλή κατάσταση! Ο Θεός μαζί του».

Η Μαίρη Χρονοπούλου μιλάει, όμως, και για την τελευταία της συνεργασία με τη Νόρα Βαλσάμη, στο τελευταίο μιούζικαλ της Φίνος Φιλμς για τον ελληνικό κινηματογράφο, στην ταινία «Γοργόνες και μάγκες»: «Υπήρξαμε αγαπημένες και πολύ φίλες. Πάντα!».

201211301237190.2631 VALTINOS VALSAMI ANDREOY 29112012

Η «Espresso» επικοινώνησε και με την πρόεδρο του ιδρύματος «Το σπίτι του Ηθοποιού» Αννα Φόνσου, η οποία μας είπε: «Τον Ερρίκο Ανδρέου τον αγαπώ και τον εκτιμώ βαθύτατα ως καλλιτέχνη και σκηνοθέτη. Το ίδιο και την αγαπημένη μου Νόρα. Του εύχομαι ταχεία ανάρρωση και είμαστε όλοι δίπλα τους», ενώ και η πετυχημένη επιχειρηματίας και θιασάρχης Νινέτα Λεμπέση μίλησε -με ιδιαίτερη αγάπη- για τη στενή της φίλη Νόρα, αλλά και τον αγαπημένο της φίλο Ερρίκο.

«Εγώ, να σκεφτείτε, δεν έχω μιλήσει μαζί τους, τώρα, στη φάση αυτή! Γνωρίζω, όμως, τα γεγονότα από μία κοινή μας φίλη, η οποία τους επισκέφτηκε και τους είδε από κοντά. Η Νόρα και ο Ερρίκος έφτασαν στην Αθήνα προχθές, την Τρίτη, με αεροπλάνο που παραχώρησε για τη μεταφορά τους η κυρία Μαριάννα Λάτση. Την Τετάρτη, ο Ερρίκος υποβλήθηκε σε επέμβαση, με επιτυχία, όπως είπαν οι γιατροί του. Τον παρακολουθεί ένας εξαιρετικός γιατρός.

200710221159150.4125 VALSAMI ANDREOY 21102007Ο Ερρίκος ταλαιπωρείται πολλούς μήνες στο νησί, μακριά από όλους μας. Η Νόρα μας, από την άλλη, που είναι πολύ γλυκό πλάσμα, δεν είναι σε καλή κατάσταση. Εχει αδυνατίσει πολύ… είναι παραμελημένοι και οι δύο. Τους σκέφτομαι πολύ. Είμαστε αγαπημένοι φίλοι! Θέλω να τους ευχηθώ μέσα απ’ την καρδιά μου να το ξεπεράσουν γρήγορα και να επιστρέψουν γεροί και δυνατοί στο σπίτι τους. Και η αγαπημένη μου Νόρα στο θεατρικό σανίδι, που τόσο πολύ αγαπά. Μόνο τα καλύτερα».

Εμείς, από την πλευρά μας, ευχόμαστε στον σκηνοθέτη των αγαπημένων μας ταινιών, αλλά και στην πανέμορφη και λαμπερή σύζυγό του Νόρα Βαλσάμη, περαστικά και γρήγορα στο σπίτι τους ευτυχισμένοι!

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...