Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Πάτωσε το νέο άλμπουμ της Jlo! Δεν… τσουλάει η περιοδεία της

Αν μας λέγανε ότι οι συναυλίες της δεν πουλάνε...

Ιουλία Καλλιμάνη: Το διήμερο closing party στο Tokyo μετά από 8 μήνες...

Μετά από 8 ολόκληρους μήνες επιτυχίας, η Ιουλία Καλλιμάνη,...

Η μελωδία της θέλησης για τη μικρή Λουκία με τα μάτια της...

Μαθήματα ζωής δίνει ένα μικρό κορίτσι με οπτική αναπηρία,...

Παγκόσμιος πόλεμος του Tik Tok!

Πριν από επτά χρόνια χτύπησε για πρώτη φορά στις...

Συναγερμός στη Μεσσήνη: Έστησε καρτέρι στη πρώην του και της έριξε βιτριόλι

Αφού είπε ψέματα ότι θα έφευγε ταξίδι στη Γερμανία, έστησε καρτέρι στη 49χρονη και μετά την επισκέφτηκε στο νοσοκομείο

Ένα σατανικό σχέδιο, οργανωμένο με κάθε λεπτομέρεια, είχε στήσει ο 50χρονος, ο οποίος φαίνεται ότι ζήλεψε τη… δόξα της Έφης Κακαράντζουλα που έριξε καυστικό υγρό στην Ιωάννα Παλαιοσπύρου τον Μάιο του 2020, και έριξε υδροχλωρικό οξύ στο πρόσωπο της πρώην συζύγου του με την οποία έχουν τέσσερα παιδιά.

Μάλιστα, είχε το θράσος να εμφανιστεί στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται η γυναίκα για να «θολώσει τα νερά» στους αστυνομικούς.

Ο άντρας επιτέθηκε στη 49χρονη Χριστίνα Ναστοπούλου, μητέρα έξι παιδιών, τη στιγμή που πήγαινε στο καθαριστήριο όπου εργαζόταν στην περιοχή Ανάληψη στη Μεσσήνη, όπως έξω από την εργασία της Ιωάννας είχε στήσει καρτέρι και η Κακαράντζουλα… Την ώρα που άνοιγε την πόρτα του καταστήματος, στις 4 προχθές τα ξημερώματα, η ανυποψίαστη γυναίκα δέχτηκε επίθεση από έναν άγνωστο με καλυμμένα χαρακτηριστικά.




Με ένα πανί ποτισμένο σε καυστικό υγρό προκάλεσε εγκαύματα στο πρόσωπο της γυναίκας και προσπάθησε να της κλείσει το στόμα για να μη φωνάξει. Ομως η γυναίκα αντιστάθηκε και ο άγνωστος, ως εκείνη τη στιγμή, κουκουλοφόρος τράπηκε σε φυγή και κατάφερε να εξαφανιστεί λίγα λεπτά προτού φτάσει στο κατάστημα ο ιδιοκτήτης του καθαριστηρίου Ιωσήφ Παμπουκτσίδης, ο οποίος βρήκε την υπάλληλό του σε άσχημη κατάσταση και κάλεσε την Αστυνομία και ασθενοφόρο. «∆εν μου είχε πει ποτέ ότι την απειλούσε κάποιος ή είχε κάποιο πρόβλημα. Πήγε εκείνη να ανοίξει τα ξημερώματα και έφτασε πρώτη. Εκείνος παραφυλούσε και της επιτέθηκε ρίχνοντας το καυστικό υγρό» δήλωσε ο κ. Παμπουκτσίδης. Η γυναίκα, που υποβλήθηκε σε επέμβαση στο μάτι και νοσηλεύεται στην Οφθαλμολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Καλαμάτας, κινδυνεύει να χάσει την όρασή της εξαιτίας του σοβαρού χημικού εγκαύματος. «Εχει σοβαρό χημικό έγκαυμα 3ου – 4ου βαθμού στο δεξί της μάτι. Υπάρχει σοβαρός κίνδυνος, εάν δεν βελτιωθεί η κατάστασή της, να χάσει και την όρασή της.

Το υπόλοιπο πρόσωπο είναι σε καλή κατάσταση χωρίς προβλήματα. Σε αυτήν τη φάση που βρίσκεται η ασθενής και για αυτού του τύπου τη θεραπεία που χρειάζεται στα πρώτα στάδια το νοσοκομείο μας την υποστηρίζει πλήρως. Αν η κατάστασή της δεν βελτιωθεί και κρίνουν οι γιατροί της ότι πρέπει να διακομιστεί για άλλες θεραπείες, όπως μεταμόσχευση, θα μεταφερθεί σε τριτοβάθμιο νοσοκομείο. Οι γιατροί της θα δουν την κατάσταση και θα το κρίνουν» δήλωσε η διοικήτρια του Νοσοκομείου Καλαμάτας Ελένη Αλειφέρη.

Από την πρώτη στιγμή οι αστυνομικοί απέκλεισαν το ενδεχόμενο ληστείας, όπως και το ενδεχόμενο επαγγελματικών διαφορών. Ολα έδειχναν πως υπήρχαν προσωπικά κίνητρα του δράστη.

Ξαφνικά, ο πρώην σύζυγος της 49χρονης εμφανίστηκε στο νοσοκομείο, δήθεν από ενδιαφέρον και έκπληκτος για την επίθεση που δέχτηκε η μητέρα των τεσσάρων παιδιών του, με την οποία έχει χωρίσει εδώ και έξι χρόνια.

Προσποιήθηκε ότι ενδιαφέρεται για την υγεία της, προκειμένου να «θολώσει τα νερά» των αστυνομικών Αρχών που είχαν ήδη προσανατολίσει τις έρευνες στο οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον της γυναίκας. Ο πρώην σύζυγος ήταν ο υπ’ αριθμόν 1 ύποπτος για τους αστυνομικούς, καθώς είχε οικονομικές διαφορές μαζί της, κι έτσι τον προσήγαγαν στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας.



Αρχικά αρνήθηκε την πράξη του, έχοντας ως… άλλοθι ότι θα έφευγε επαγγελματικό ταξίδι στη Γερμανία οδηγώντας νταλίκα. Όμως ένα απρόοπτο γεγονός τού χάλασε το… άλλοθι. Ο εργοδότης του είχε ακυρώσει το ταξίδι στη Γερμανία και άρα θα μπορούσε να ήταν στο σημείο της επίθεσης με το οξύ! Έτσι, οι αστυνομικοί άρχισαν να αποδομούν τους ισχυρισμούς του, οδηγώντας τον στην ομολογία και τη σύλληψή του.

Στην προανακριτική του απολογία ο 50χρονος παραδέχτηκε ότι της έριξε καυστικό υγρό γιατί ήταν θολωμένος. Οπως είπε, ζήλευε την πρώην σύζυγό του, που συνδεόταν ερωτικά με άλλον άνδρα, και αισθανόταν θιγμένος που τον απέρριπτε ως σύντροφο. Ο 50χρονος είχε χωρίσει εδώ και έξι χρόνια από τη μητέρα των τεσσάρων παιδιών του, αλλά τον περασμένο Απρίλιο είχε επιστρέψει στο σπίτι της και συζούσαν. Όμως η γυναίκα συνδεόταν ερωτικά με άλλον άνδρα, γεγονός που δεν μπορούσε να δεχτεί. Μάλιστα, της είχε πάρει δαχτυλίδι και της είχε ζητήσει να παντρευτούν, αλλά η Χριστίνα τον απέρριπτε.

Το πάθος του για τη 49χρονη τον οδήγησε να της καταστρέψει το πρόσωπο. Αγόρασε ένα τετράλιτρο μπιτόνι με υδροχλωρικό οξύ από κατάστημα στην Καλαμάτα και έστησε το άλλοθι του δήθεν ταξιδιού με νταλίκα στη Γερμανία. Οταν η 49χρονη ξύπνησε για να πάει στη δουλειά της στο καθαριστήριο, εκείνος είχε φύγει από το σπίτι, αλλά δεν παραξενεύτηκε, καθώς της είχε πει ότι θα φύγει για ταξίδι στη Γερμανία με την νταλίκα…




Ο δράστης γνώριζε πως η γυναίκα θα πήγαινε από τις 4 το πρωί στη δουλειά της για να ετοιμάσουν με το αφεντικό της μια παραγγελία. Επειδή θα έπαιρνε το οικογενειακό αυτοκίνητο, αυτός είχε φροντίσει να νοικιάσει όχημα με το οποίο θα κινούνταν. Καθώς γνώριζε από τη γυναίκα πως θα πήγαινε να ανάψει τα μπόιλερ, της έστησε εκεί καρτέρι αιφνιδιάζοντάς την, προσπαθώντας να της κλείσει το στόμα και τη μύτη με ένα πανί ποτισμένο στο υδροχλωρικό οξύ. Εναντίον του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Καλαμάτας και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί στην ανακρίτρια.

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...