Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Η θρυλική Καίτη Γκρέυ πήρε εξιτήριο έπειτα από έναν μήνα στην Εντατική

Εξιτήριο για το σπίτι της, έπειτα από σχεδόν έναν...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 19 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ: Παρόλο που δεν θα λύσετε οριστικά κάποια σημαντικά...

Άστραψαν τα φλας σε εκδήλωση εταιρίας ρούχων

Στο event της εταιρίας ρούχων του Νίκολας Γεωργίου συναντήθηκαν...

Η Καρρέρ αποκάλυψε το μυστικό μακροζωίας του Μίμη Πλέσσα

Στα μυστικά μακροζωίας του αγαπημένου της συζύγου Μίμη Πλέσσα...

ΔΕΘ by night για τον Μητσοτάκη jr! Η έξοδος στον Οικονομόπουλο με εντυπωσιακή συνοδό

Η αιθέρια ύπαρξη που «πρόδωσε» το tour του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στις πίστες της Θεσσαλονίκης

Ζαμανφού ο υιός του πρωθυπουργού, την ώρα που χιλιάδες συνομήλικοί του ψάχνουν εναγωνίως για δουλειά, με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη να αξιοποιεί δεόντως την επίσκεψή του στη Θεσσαλονίκη με αφορμή τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης! Βέβαια, ο Μητσοτάκης τζούνιορ έδειξε περισσότερο ζήλο για τη Thessaloniki by night παρά για τα περίπτερα της έκθεσης, με την παρουσία του να έχει και… Παραπολιτικό χαρακτήρα!

Όσα συνέβησαν το βράδυ της Παρασκευής αλλά και του Σαββάτου στη Θεσσαλονίκη, στο «παρασκήνιο» της ΔΕΘ, είναι η απόλυτη απόδειξη της έλλειψης ενσυναίσθησης που χαρακτηρίζει ένα ολόκληρο σύστημα εξουσίας, πασπαλισμένης με αιθέριες μελαχρινές υπάρξεις του δημοσιογραφικού κόσμου αλλά και του Instagram!

226355696 420325359356168 7678079163181419631 n 1

Η ιστορία αυτού του ξέφρενου Σαββατοκύριακου ξεκίνησε, λοιπόν, το βράδυ της Παρασκευής στο κέντρο διασκέδασης Vogue, όπου έκανε πρεμιέρα ο Νίκος Οικονομόπουλος. Εκεί, ο Κουρτάκης, ο γόνος Μητσοτάκη, αλλά και η δημοσιογράφος του ομίλου Μπάγια Αντωνοπούλου και οι συν αυτώ τού έδωσαν και κατάλαβε! Ο εκδότης των «Παραπολιτικών» και ο γιος του πρωθυπουργού εισήλθαν της εισόδου του κέντρου διασκέδασης μαζί και, καταλαμβάνοντας δύο κολλητά τραπέζια του νυχτερινού κέντρου, το γλέντησαν για τα καλά, με τις βότκες Βelvedere να ρέουν στα λαρύγγια τους (σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο λογαριασμός μόνο για τη κατανάλωση αλκοόλ έφτασε τα 15.000 ευρώ!)

vlcsnap 2022 09 11 15h44m32s991

Η έξοδος, όμως, της Παρασκευής ήταν μόνο η… αρχή, γιατί επακολούθησε το πάρτι του Σαββάτου, με το οποίο ο Γιάννης Κουρτάκης γιόρτασε τα 10 χρόνια της εφημερίδας «Παραπολιτικά». Το πάρτι, που είχε περίπου 850 καλεσμένους, ξεκίνησε λίγο μετά τις 21.00 στο γνωστό μπαρ – εστιατόριο της Καλαμαριάς Les Zazous. Τα ποτά έδιναν κι έπαιρναν, τα InstaStories διαδέχονταν το ένα το άλλο και το κέφι είχε χτυπήσει… κόκκινο.

Τα ποτά, όμως, τελείωσαν πριν από τις… ορέξεις των διοργανωτών και έτσι οι Γιάννης Κουρτάκης και Βαγγέλης Μαρινάκης επισκέφτηκαν ξανά το κέντρο όπου εμφανίζεται ο Νίκος Οικονομόπουλος, έτσι, για να μάθουν απ έξω και ανακατωτά το πρόγραμμα. Εκεί ως διά… μαγείας ήταν πάλι ο γιος του πρωθυπουργού, ο οποίος διασκέδασε (όλος τυχαίως) πάλι σε κολλητό τραπέζι με τον εκδότη των «Παραπολιτικών». Ελάτε, όμως, που την παρουσία του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη πρόδωσαν τα InstaStories μελαχρινής ύπαρξης, η οποία ήταν και στο πάρτι του Κουρτάκη! Πέρα από τις selfies με τον γιο του πρωθυπουργού, τα stories με την παρέλαση των λουλουδούδων έδιναν κι έπαιρναν, με αποκορύφωμα τη φωτογραφία με το περίφημο μπλοκάκι για τα πανέρια, όπου αναγράφεται το ποσό των 23.850 ευρώ!

6217 NIKOS IKONOPOYLOS 07072022

Βέβαια, οι «έμπειροι» της νύχτας παρατήρησαν πως δεν έχει την υπογραφή του «μετρ» και άρα πως μπορεί να είναι είτε fake ή να έγραψαν από μόνοι τους το ποσό για να κάνουν… λεζάντα στους ακολούθους τους! Οι λουλουδούδες δεν προλάβαιναν, λοιπόν, τα πανέρια, οι Belvedere άνοιγαν η μία πίσω από την άλλη, ενώ ο Γιάννης Κουρτάκης δεν σταματούσε να ραίνει με λουλούδια τον Μητσοτάκη τζούνιορ, που διασκέδαζε με την ψυχή του, την ώρα που χιλιάδες συνομήλικοί του ψάχνουν για δουλειά ή έστω για ένα μεροκάματο.

vlcsnap 2022 09 11 15h45m21s175

Πάντως, μετά τη βραδιά στον Οικονομόπουλο, η οποία τελείωσε γύρω στις 6.00 χθες το πρωί, η μελαχρινή ύπαρξη που έβγαζε φωτό με τον γιο του πρωθυπουργού, ταγκάροντας μάλιστα το όνομά του, φαίνεται από τα InstaStories που ανέβασε πως κατέληξε για ηλιοθεραπεία στο ξενοδοχείο «MET», εκεί όπου είχε καταγγείλει ότι έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού η Γεωργία Μπίκα. Ο ξέφρενος υιός έπειτα από αυτό το καυτό Σαββατοκύριακο μπορεί να πει πως έκλεψε την παράσταση από τον πατέρα του, βάζοντας τη δική του υπογραφή στη φετινή ΔΕΘ, η οποία θα μπορούσε να έχει ως τίτλο «υιός και οινο-πνεύματα».

vlcsnap 2022 09 11 15h51m20s185

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Ελένη Προκοπίου αγκαζέ με τον Δημήτρη της

Μια σπάνια εμφάνιση από μια ακριβοθώρητη ηθοποιό. Τη σπουδαία...

Η διπλή gay ζωή γόνου εφοπλιστή

Νέος, όμορφος, γόνος εφοπλιστικής οικογένειας και ιδιαίτερα προβεβλημένος όχι...

Η Καρρέρ αποκάλυψε το μυστικό μακροζωίας του Μίμη Πλέσσα

Στα μυστικά μακροζωίας του αγαπημένου της συζύγου Μίμη Πλέσσα...

Ο Νίκος Γαρεφαλάκης, που εμφανίστηκε στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», ήταν μέλος στη μαφία των 4 τροχών

«Εχει παρατήσει την υποκριτική κι έχει γίνει άλλος άνθρωπος»...

Άστραψαν τα φλας σε εκδήλωση εταιρίας ρούχων

Στο event της εταιρίας ρούχων του Νίκολας Γεωργίου συναντήθηκαν...