Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Άστραψαν τα φλας σε εκδήλωση εταιρίας ρούχων

Στο event της εταιρίας ρούχων του Νίκολας Γεωργίου συναντήθηκαν...

Η Καρρέρ αποκάλυψε το μυστικό μακροζωίας του Μίμη Πλέσσα

Στα μυστικά μακροζωίας του αγαπημένου της συζύγου Μίμη Πλέσσα...

Η πρωτοποριακή συνεργασία του Lil Koni με το ανθρωποειδές Sophia

Αυτό κι αν είναι είδηση: Ελληνας καλλιτέχνης έκανε ντουέτο...

Aνέστης Μενεξές: Ο party man της Θεσσαλονίκης

Τον Ανέστη Μενεξέ τον γνώρισα ως θαμώνας σε μαγαζί...

Το ζεϊμπέκικο του Παύλου μετά την κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ

Γκαλά με σουξέ της Δέσποινας Βανδή και παρόντα από μέλη του επιχειρηματικού και εφοπλιστικού lobby μέχρι τον... Νότη Νηταράκη

Δεν πρόλαβαν καλά καλά να θάψουν τη βασίλισσα Ελισάβετ και κάποιοι γαλαζοαίματοι, που έδωσαν το «παρών» στην κηδεία-υπερπαραγωγή της βασίλισσας, το έριξαν στον χορό και στα ξέφρενα γλέντια στο Λονδίνο με τις επιτυχίες της Δέσποινας Βανδή.

Διαβάστε επίσης: Η Μαρί Σαντάλ ευχαρίστησε τη βασίλισσα Ελισάβετ για την αγάπη που έδειξε στα πεθερικά της

pavlosgreece 119572068 764214297484220 8034135000059775084 n

Μην πάει βέβαια ο νους σας στον Χάρι ή στον Ουίλιαμ ή σε κάποια μαυροντυμένη δούκισσα που έχυσε τα δάκρυά της αντικρίζοντας το φέρετρο της μακαρίτισσας βασίλισσας.

Διαβάστε επίσης: Το εξώγαμο του βασιλιά Καρόλου «ξαναχτυπά»

marie paulos

Αυτός που έκλεψε την παράσταση με τις ζεϊμπεκιές του, φτάνοντας μάλιστα να ρίχνει στροφές με ποτήρι στο κεφάλι στο φιλανθρωπικό γκαλά στο Λονδίνο με την ονομασία Hellenic Initiative’s London Gala, ήταν ο Παύλος, τον οποίο τις ημέρες του πένθους το BBC είχε χρήσει «διάδοχο του θρόνου της Ελλάδας».




Ο γιος του τέως, που τη Δευτέρα αποχαιρέτησε την Ελισάβετ έχοντας στο πλευρό του τη μητέρα του Αννα Μαρία και τη σύζυγό του Μαρί Σαντάλ, παρέτεινε τη διαμονή του στη βρετανική πρωτεύουσα και το βράδυ της Πέμπτης έδωσε το «παρών» στο φιλανθρωπικό gala στο οποίο τραγούδησε live και αφιλοκερδώς η Δέσποινα Βανδή, με την ολόσωμη ασημένια φόρμα να «τυφλώνει» τους υψηλούς καλεσμένους στους οποίους δεν ήταν ο Βασίλης Μπισμπίκης, εκτός και αν την περίμενε στο… ξενοδοχείο!

Διαβάστε επίσης: Η πριγκίπισσα Σοφία ήταν η αγαπημένη νύφη της βασίλισσας Ελισάβετ

pavlosgreece 36638629 2141680505873020 7573716360211988480 n

Στο τσακίρ κέφι ο πρίγκιπας, που μεράκλωσε και το έριξε στα χορευτικά κόλπα με ποτήρι στο κεφάλι. Τα σουξέ της Δέσποινας, όπως «Να τη χαίρεσαι», «Θα ήθελα να ήσουν ψέμα», «Ενα τσιγάρο διαδρομή», «Αχάριστη και αλήτισσα», στο τέλος της βραδιάς ενθουσίασαν και ξεσήκωσαν ακόμα και τους συντηρητικούς καλεσμένους της ναυτιλίας, ενώ αργότερα όλοι μαζί οι Ελληνες της διασποράς χόρεψαν μπάλο και διασκέδασαν με τις μουσικές επιλογές του dj Avgoustinos Galiassos.

pavlosgreece 58410106 607969793054286 6966435579492298147 nΕκεί όμως που έγινε χαμός ήταν όταν στο τσακίρ κέφι ο πρίγκιπας Παύλος, ο οποίος συνοδευόταν από τη fashion icon κόρη του Ολυμπία, μεράκλωσε με το τραγούδι του Βοσκόπουλου «Πριν χαθεί το όνειρό μας» και σηκώθηκε και χόρεψε τις ζεϊμπεκιές του, κάνοντας και τα χορευτικά κόλπα του με ένα ποτήρι ουίσκι που τοποθέτησε στο κεφάλι του! Έχοντας συνέλθει από το πένθος και λίγα 24ωρα μετά τη εμφάνισή του με πολύ θλιμμένο ύφος στο BBC, ο γιος τού τέως τα έδωσε όλα στην πίστα, πέφτοντας ακόμη και στα πατώματα, με τους προσκεκλημένους να τον αποθεώνουν λες και ήταν σε αθηναϊκή πίστα!

Διαβάστε επίσης: Ο εξώγαμος γιος του Καρόλου και της Καμίλα θέλει να συναντήσει τον πρίγκιπα Χάρι

pavlosgreece 19534310 1630465160357454 1778231754646093824 n
Το Hellenic Initiative’s London Gala, που έχει στόχο να ενώσει την παγκόσμια ομογένεια και τις φιλελληνικές κοινότητες για την Ελλάδα, με σύνθημα «all together», «Oli Mazi», πάντως,
πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία για έκτη συνεχή χρονιά σε αίθουσα του ιστορικού
ξενοδοχείου «The Dorchester» στην Park Lane, συγκεντρώνοντας το ανφάν-γκατέ της
επιχειρηματικής ζωής και του εφοπλιστικού lobby. Τους εκλεκτούς καλεσμένους υποδέχθηκαν η πριγκίπισσα Τατιάνα Μπλάτνικ, σύζυγος του πρίγκιπα Νικόλαου, ψυχή της οργανωτικής επιτροπής, που επιμελήθηκε ακόμα μια φορά με τη δική της φροντίδα και το δικό της γούστο τη βραδιά, και ο επιχειρηματίας Νίκος Σταθόπουλος, THI Board Member.

Διαβάστε επίσης: Η κορόνα που διάλεξε ο Κάρολος και η «βέρα της Αγγλίας»

p6

Ο Παύλος πριν μερακλώσει είχε φροντίσει να απευθύνει χαιρετισμό, αλλά δεν ήταν ο μόνος, μια και εκεί ήταν και ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νότης Μηταράκης, που πήρε επίσης τον λόγο! Δεν ξέρουμε αν οι καλεσμένοι είχαν μάθει ή είχαν δει τις υποκριτικές του ικανότητες στο σιριαλ του ΑΝΤ1 «Παγιδευμένοι», αλλά ο υπουργός φαίνεται πως τα προλαβαίνει όλα! Και να παίζει σε σίριαλ και να ασχολείται με το καυτό χαρτοφυλάκιό του και να κάνει και τα ταξίδια του για φιλανθρωπικούς σκοπούς στα Λονδίνα!pavlosgreece 1741957 206452042886086 1522200921 n

Διαβάστε επίσης: Βασίλισσα Ελισάβετ: Ζητούν την παραίτηση παρουσιαστών γιατί δεν περίμεναν στην ουρά στο λαϊκό προσκύνημα

Οι τιμές των εισιτηρίων του γκαλά άρχιζαν από 200 ευρώ το άτομο και έφταναν έως τα 100.000 ευρώ, αν επιθυμούσε κάποιος να κάνει μεγάλη δωρεά στα φιλανθρωπικά σωματεία που πάντα στηρίζει το The Hellenic Initiative, όπως και όλα τα έσοδα από τη «silent auction donors» που διεξάγει, με την παράσταση να κλέβει μια μοναδική δημιουργία έργο τέχνης, την οποία πρόσφερε η διεθνούς φήμης σχεδιάστρια Μαίρη Κατράντζου.

Διαβάστε επίσης: Βασιλιάς Κάρολος: Η απιστία στη Νταϊάνα και η «μαύρη αράχνη»

{{-PCOUNT-}}22{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Ελένη Προκοπίου αγκαζέ με τον Δημήτρη της

Μια σπάνια εμφάνιση από μια ακριβοθώρητη ηθοποιό. Τη σπουδαία...

Η διπλή gay ζωή γόνου εφοπλιστή

Νέος, όμορφος, γόνος εφοπλιστικής οικογένειας και ιδιαίτερα προβεβλημένος όχι...

Η Καρρέρ αποκάλυψε το μυστικό μακροζωίας του Μίμη Πλέσσα

Στα μυστικά μακροζωίας του αγαπημένου της συζύγου Μίμη Πλέσσα...

Ο Νίκος Γαρεφαλάκης, που εμφανίστηκε στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», ήταν μέλος στη μαφία των 4 τροχών

«Εχει παρατήσει την υποκριτική κι έχει γίνει άλλος άνθρωπος»...

Ζόρικα τα… πράγματα για τη Χατζίδου

«Δυστυχώς, τα πράγματα είναι λίγο πιο σοβαρά απ’ ό,τι...