Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Τα γράμματα της Νταϊάνα στον εραστή της και το «διαζύγιο» Ουίλιαμ –...

Τρόμος πιάνει το παλάτι του Μπάκιγχαμ στην ιδέα ότι...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ένα ζευγάρι που είχε χωρίσει ξανασμίγει

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Instagramικά παιχνιδάκια για Μάστορα και Καληφώνη

Χωρισμός ή απλώς μια κρίση στη σχέση του ζευγαριού;...

«Σασμός»: O Μαθιός με την Βασιλική είναι έτοιμοι να μάθουν αν περιμένουν...

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η πολυπόθητη στιγμή...

Λίστα με ροζ φωτογραφίες και βίντεο με 141 κορίτσια σε άκρως προσωπικές στιγμές κυκλοφορεί από κινητό σε κινητό

Ερωτικές σκηνές ακόμη και με φόντο... τη γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου

Άφωνη άφησε την κοινή γνώμη η πρωτοφανής για τα ελληνικά δεδομένα υπόθεση μαζικού revenge porn, που χειρίζεται τους τελευταίους μήνες το Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, μετά την αποκάλυψη ότι το τελευταίο διάστημα κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, αλλά και από κινητό σε κινητό, μια λίστα με άσεμνες φωτογραφίες και ροζ βίντεο που δείχνουν 141 (!) κορίτσια σε άκρως προσωπικές στιγμές τους.

shutterstock 1709599717

Μάλιστα, σε ένα από τα ακατάλληλα βίντεο που περιέχει το συγκεκριμένο αρχείο, που έχει γίνει ανάρπαστο κυρίως μεταξύ των ανδρών μικρότερης ηλικίας, οι οποίοι «ψοφάνε» για… κλειδαρότρυπα, φέρεται ότι περιλαμβάνονται καυτές ερωτικές σκηνές ακόμη και σε κοινή θέα, με φόντο τη γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου! Σύμφωνα με όσα σοκαριστικά έχουν δει το φως της δημοσιότητας, στη «λίστα της ντροπής», που έχει διασύρει δεκάδες νεαρά κορίτσια, περιλαμβάνονται συνολικά 141 φάκελοι, με καθέναν από αυτούς να αφορά και ένα κορίτσι! Μέσα σε κάθε φάκελο μπορεί να δει κάποιος βίντεο και φωτογραφίες κάθε κοπέλας, είτε μόνης της σε κάποιον χώρο είτε μαζί με τον εκάστοτε σύντροφό της.

Υπολογίζεται ότι περιλαμβάνονται περισσότερες από 1.000 φωτογραφίες και βίντεο σε αυτό το αρχείο, το οποίο κυκλοφορεί από κινητό σε κινητό μέσω της εφαρμογής mega play, που χρησιμοποιείται για αποστολή αρχείων μεγάλων σε όγκο. Έτσι, νεαροί άνδρες μπορούν εύκολα να έχουν στο κινητό τους τη συγκεκριμένη λίστα με τις 141 γυναίκες σε «φακέλους», αρκεί να γνωρίζουν κάποιον που την έχει.

people g8856aa0c2 1920Σύμφωνα με το pelop.gr, εκατοντάδες -μπορεί και χιλιάδες- άνδρες έχουν στο κινητό τηλέφωνό τους ή στον υπολογιστή τους το «αμαρτωλό» αρχείο! Το ακόμη πιο σοκαριστικό, όμως, είναι πως κάθε φάκελος φέρει το αρχικό του μικρού ονόματος και τον τόπο καταγωγής της κοπέλας, η οποία εικονίζεται στα βίντεο, για παράδειγμα «Ι. Κατερίνη», «Π. Βέροια» ή «Λ. Πάτρα» κ.ο.κ.alpha

Μια έγκριτη επιστήμονας, μια νεαρή γυναίκα που έγινε γνωστή από την ενασχόλησή της με τον χώρο της μόδας, μια υπάλληλος ιατρείου, εργαζόμενες σε κλαμπ της πόλης είναι μόνο μερικές από τις κοπέλες που έχουν «φακελωθεί» και έχουν διαπομπευτεί εν αγνοία τους σε ολόκληρη την Πάτρα -ενδεχομένως και στην υπόλοιπη Ελλάδα- μέσω της εν λόγω «λίστας»! Μόνο στην Πάτρα οι ταυτοποιημένες περιπτώσεις είναι έξι. Τα θύματα είναι ενήλικες γυναίκες που κατέθεσαν στην Αστυνομία. Ορισμένες εξ αυτών φαίνεται πως γνώριζαν ότι βιντεοσκοπούνται ή φωτογραφίζονται, άλλες όμως όχι.

Το κουβάρι της απίστευτης υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται πριν από έξι μήνες, όταν μια γυναίκα έκανε καταγγελία στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για την ύπαρξη ροζ ιστοσελίδας που δημοσιεύει υλικό με προσωπικές στιγμές γυναικών, αλλά και ανήλικων κοριτσιών! Επειτα από έρευνα, η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος εντόπισε την επίμαχη ιστοσελίδα και τους 141 φακέλους με ονόματα γυναικών.

Παράλληλα, ταυτοποιήθηκαν δύο άνδρες που ζουν στην Αθήνα και φέρεται ότι διαχειρίζονταν το σάιτ στο οποίο ανέβαιναν τα παράνομα βίντεο. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία και πριν από μερικές μέρες κλήθηκαν για κατάθεση από τον εισαγγελέα Πατρών. «Οι κατηγορούμενοι δεν είχαν πρωτογενή βίντεο στην κατοχή τους. Αυτό που έκαναν είναι να τα αλιεύουν από ανοιχτές πηγές στο διαδίκτυο και στη συνέχεια να τα δημοσιεύουν στη δική τους ιστοσελίδα» ανέφερε αστυνομική πηγή. Η έρευνα συνεχίζεται για να εξακριβωθεί ποιοι προχώρησαν στη βιντεοσκόπηση του ακατάλληλου υλικού, αλλά και ποιο ήταν το κίνητρο των δύο κατηγορουμένων.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Ελένη Προκοπίου αγκαζέ με τον Δημήτρη της

Μια σπάνια εμφάνιση από μια ακριβοθώρητη ηθοποιό. Τη σπουδαία...

Η διπλή gay ζωή γόνου εφοπλιστή

Νέος, όμορφος, γόνος εφοπλιστικής οικογένειας και ιδιαίτερα προβεβλημένος όχι...

Η Καρρέρ αποκάλυψε το μυστικό μακροζωίας του Μίμη Πλέσσα

Στα μυστικά μακροζωίας του αγαπημένου της συζύγου Μίμη Πλέσσα...

Ο Νίκος Γαρεφαλάκης, που εμφανίστηκε στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», ήταν μέλος στη μαφία των 4 τροχών

«Εχει παρατήσει την υποκριτική κι έχει γίνει άλλος άνθρωπος»...

Άστραψαν τα φλας σε εκδήλωση εταιρίας ρούχων

Στο event της εταιρίας ρούχων του Νίκολας Γεωργίου συναντήθηκαν...