Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Κιμ Κατράλ: Παντρεύτηκε η «Σαμάνθα» του «Sex and the city» τον κατά...

Η Κιμ Κατράλ στα 69 της παντρεύτηκε τον σύντροφό της, Russel Thomas στο Λονδίνο. Η πρωταγωνίστρια του «Sex and the city» με τον νεότερο συνάδελφό της

Ευγενία Δημητροπούλου: «Δεν είμαι η μαμά με τα ινσταγκραμικά ταπεράκια»

Η Ευγενία Δημητροπούλου καλεσμένη της εκπομπής «Καλύτερα αργά» αναφέρθηκε στην κόρη της.

Κρατερός Κατσούλης: «Ήρθα με τη μηχανή και ήταν σαν να οδηγώ μέσα...

Ο Κρατερός Κατσούλης πέρασε δύσκολα το πρωί της Παρασκευής λόγω της κακοκαιρίας ώσπου να φτάσει στο στούντιο της εκπομπής «Νωρίς νωρίς»

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣΤα οικονομικά σας καλυτερεύουν. Εφαρμόστε στην πράξη τις γνώσεις...

O Μένιος Φουρθιώτης, ο Bρυώνης και τα 100.000 ευρώ

Ο παχυλός μισθός, η ανορεξία και οι κλήσεις από το πρώην αφεντικό του στο κινητό «251»

«Θόλωσε τα νερά» ο Μένιος Φουρθιώτης χθες κατά την απολογία του στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας για την υπόθεση των στημένων επιθέσεων έξω από το σπίτι του τον Απρίλιο του 2021, προκειμένου να διατηρήσει τη φρουρά που του είχε διαθέσει η ΕΛ.ΑΣ.

«Έκανα τηλεθέαση 1.000.000 τηλεθεατές. Σε ανθρώπους όπως εκδότες, ιδιοκτήτες ραδιοφωνικών σταθμών δεν χρειάζεται να έχουν δεχθεί έκνομες ενέργειες για την αστυνόμευση.

Είναι υποχρεωτικό» ανέφερε στην απολογία του και διερωτήθηκε: «Ποιος ο λόγος να βάλω να χτυπήσουν το σπίτι μου; Είχα συμβόλαιο 100.000 ευρώ τον μήνα. Δεν μπορούσα να πληρώσω 5.000 ευρώ;». Όμως σε άλλο σημείο της απολογίας του υπεραμύνθηκε της ανάγκης του για αυξημένη αστυνομική φύλαξη.

«Το 2019 έφαγα όπλο στο κεφάλι, ανατινάχτηκαν γκαζάκια στο σπίτι μου και κάηκε το αυτοκίνητο συνεργάτη μου» υποστήριξε, ενώ άφησε να εννοηθεί πως ήταν στόχος του αρχιεκτελεστή της 17 Νοέμβρη Δημήτρη Κουφοντίνα, για ρεπορτάζ στην εφημερίδα του τον Μάρτιο του 2021.

«Το επιβεβαίωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης» υποστήριξε, προσκομίζοντας στο δικαστήριο σχετική δήλωση του πρώην υπουργού. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στον ιδιοκτήτη του τηλεοπτικού καναλιού Extra, Φίλιππο Βρυώνη, κατονομάζοντάς τον ως εργοδότη των συγκατηγορουμένων του, τους οποίους είχε χρησιμοποιήσει για τη φύλαξη του σπιτιού του και έχουν προφυλακιστεί για τους στημένους πυροβολισμούς. Μάλιστα, κατήγγειλε πως ένας συγκατηγορούμενός του είχε επικοινωνήσει με κινητό τηλέφωνο που λήγει σε «251», το οποίο ανήκει σε εταιρία που εδρεύει στον όμιλο Βρυώνη.

«Δεν έπρεπε ο ανακριτής να καλέσει τον κάτοχο του τηλεφώνου “251”; Εχει εταιρία στην έδρα του κ. Βρυώνη. Γιατί δεν κλήθηκε; Υπάρχει δική μου κλήση; Καμία! (…) Ο κ. Βρυώνης έπαιρνε τηλέφωνο το “251”. Προκύπτει από το διαβιβαστικό της Αστυνομίας» ανέφερε.

Ο κατηγορούμενος παρουσιαστής απέδωσε την εμπλοκή του στην ποινική υπόθεση στη μεταβίβαση του καναλιού Ε (μετέπειτα Open) από τον Φίλιππο Βρυώνη στον Ιβάν Σαββίδη τον Αύγουστο του 2017. «Μου έφαγαν 14.000.000 ευρώ από τις πωλήσεις των ποσοστών που είχα. Δεν έχω πάρει τα χρήματά μου» υποστήριξε.

Στη μεταβίβαση του καναλιού ενέπλεξε και τον πρώην υπουργό Επικρατείας επί κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ Αλέκο Φλαμπουράρη, ισχυριζόμενος ότι το κανάλι πουλήθηκε για πολιτικούς λόγους. Όμως στην απολογία του δεν είπε λέξη για τα sms που αντάλλαξε το επίμαχο διάστημα με τον νυν υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη… Σε άλλο σημείο της απολογίας προσπάθησε να συγκινήσει τους δικαστές λέγοντας:

«Έχω νευρική ανορεξία. Δυστυχώς, είμαι αναγνωρίσιμος. Είμαι 37. Δεν θα ξαναβρώ δουλειά ποτέ. Μου κατέστρεψαν τη ζωή. Με άφησαν 17 μήνες άνεργο». Για τους δύο προφυλακισμένους συγκατηγορούμενούς του ο άλλοτε μάνατζερ της Τζούλιας Αλεξανδράτου άφησε να εννοηθεί πως όσα κατέθεσαν σε βάρος του ήταν προϊόν πίεσης και ξυλοδαρμού τους στη ΓΑΔΑ!

«Οι άνθρωποι αυτοί φάγανε πολύ ξύλο. Δεν ξέρω αν είναι ένοχοι ή αθώοι. Το έχουν ξανακάνει άνθρωποι του κ. Βρυώνη, όταν κατέθεσαν εναντίον μου στο Τμήμα Εκβιαστών» είπε. Στο ίδιο μήκος κύματος απολογήθηκαν οι συγκατηγορούμενοί του, οι οποίοι επίσης αρνήθηκαν τις εις βάρος τους κατηγορίες. Η δίκη θα συνεχιστεί την ερχόμενη Τρίτη με την αγόρευση του εισαγγελέα της έδρας.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα