Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Η ηθοποιός Εφη Παπαθεοδώρου είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στηρίζει Νέα Αριστερά

Είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στέκεται στο πλάι του...

Μετά την καταδίκη του για τη διατροφή, ο Μαραντίνης περνά στην αντεπίθεση και ζητά τη συνεπιμέλεια των παιδιών

Στα άκρα οδηγείται η δικαστική διαμάχη που μαίνεται με αμείωτη ένταση  ανάμεσα στη Σίσσυ Χρηστίδου και στον Θοδωρή Μαραντίνη, φτάνοντας στο σημείο να θυμίζει την ταινία των πέντε Οσκαρ «Κράμερ εναντίον Κράμερ».

marantinis

Μετά την καταδίκη του 44χρονου τραγουδιστή σε 12μηνη φυλάκιση λόγω της αδυναμίας του (σ.σ.: η πλευρά της παρουσιάστριας υπονοεί «απροθυμία») να πληρώνει διατροφή στην πρώην σύζυγό του για τις ανάγκες των δύο αγοριών που απέκτησαν μαζί, ο ίδιος πέρασε στην αντεπίθεση και ξέθαψε το «τσεκούρι του πολέμου» ζητώντας τη συνεπιμέλεια των παιδιών τους!

marantinis
Οταν το 2019 ο frontman των Onirama και η κοκκινομάλλα παρουσιάστρια του «Χαμογέλα και πάλι» αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, όλα έδειχναν πως θα κατέληγαν σε «βελούδινο» διαζύγιο για χάρη των δύο παιδιών τους. Πράγματι, στα χρόνια που ακολούθησαν το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι κράτησε μετριοπαθή στάση, δηλώνοντας μάλιστα δημόσια την εκτίμηση και τον σεβασμό που έτρεφαν ο ένας για τον άλλον και κάνοντας μέχρι κοινές διακοπές και εμφανίσεις στα γενέθλια των γιων τους.

Διαβάστε επίσης: Αρναούτογλου για Χρηστίδου – Μαραντίνη: «Με πληγώνει να καταλήγουν στα εξώφυλλα εφημερίδων»

marantinisΟύτε η συμμετοχή του Θοδωρή Μαραντίνη στην καμπάνια συνεπιμέλειας, που προβλήθηκε τον Νοέμβριο του 2020, είχε αφήσει την παραμικρή υπόνοια ότι υπέβοσκε πρόβλημα συνεννόησης μεταξύ της παρουσιάστριας και του τραγουδιστή αναφορικά με το συγκεκριμένο ζήτημα.

6278 SISI XRISTIDOY THODORIS MARANTINIS 2522018
Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά το διαζύγιο η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης είχαν καταφέρει να βρουν τη «χρυσή τομή» τόσο στο μοίρασμα των κοινών περιουσιακών στοιχείων τους όσο και στο φλέγον ζήτημα της επιμέλειας των παιδιών που απέκτησαν κατά τη διάρκεια του σύντομου έγγαμου βίου τους. Ο frontman του δημοφιλούς ποπ συγκροτήματος συμφώνησε με την παρουσιάστρια να έχει εκείνη την πλήρη επιμέλεια, με την προϋπόθεση ότι θα του επέτρεπε να βλέπει τους γιους του δύο φορές την εβδομάδα. Ανάμεσα στα συμφωνηθέντα ήταν, επίσης, να καταβάλλει ο τραγουδιστής μηνιαία διατροφή ύψους 2.000 ευρώ για καθένα από τα δύο παιδιά τους, την οποία φέρεται ότι πλήρωνε τους πρώτους τρεις μήνες.

0037 THODORIS MARANTINIS SISI XRISTIDOY FILIPOS RAFAIL MARANTINIS 1382020

Ωστόσο, η αδυναμία του να συνεχίσει να καταβάλλει το συγκεκριμένο ποσό, επικαλούμενος οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε εξαιτίας της πανδημίας, άλλαξε άρδην το κλίμα ανάμεσα στον ίδιο και στην πρώην σύζυγό του. Το ζευγάρι φέρεται ότι βρέθηκε τρεις φορές στα δικαστήρια, στην προσπάθεια του τραγουδιστή να μειώσει τις απαιτήσεις της παρουσιάστριας.

1923 THODORIS MARANTINIS SISI XRISTIDOY 1672018 Για πολλούς, το αποκορύφωμα της μεταξύ τους έντασης ήταν προχθές, όταν το δικαστήριο καταδίκασε τον 44χρονο σε 12ετή φυλάκιση με τριετή αναστολή για παραβίαση της προς διατροφή υποχρεώσεως κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή. Οπως φάνηκε, όμως, δεν είχε πει την τελευταία του λέξη, αφού το πρωί της επόμενης ημέρας εμφανίστηκε στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, όπου ζήτησε συνεπιμέλεια των ανήλικων παιδιών του.

marantinis sissy2534
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, στην περίπτωση που το δικαστήριο, το οποίο θα εξετάσει την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων, εκδώσει θετική απόφαση για τον ίδιο, τότε θα αλλάξουν και τα οικονομικά δεδομένα σε σχέση με τη διατροφή, αφού θα μπορεί να ρυθμιστεί εκ νέου το ποσό αυτής, ανάλογα με τα διαστήματα που τα παιδιά θα βλέπουν τον πατέρα τους. 

«Αν αποδειχθεί ότι τα εισοδήματα της Σίσσυς Χρηστίδου είναι μεγαλύτερα, τότε μπορεί και να πληρώνει τον Θοδωρή Μαραντίνη για τον χρόνο που περνά με τα παιδιά της» εξήγησε η δικηγόρος Κατερίνα Μαυροειδή, μιλώντας στο «Tlive».

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...