Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Η Κατερίνα Βρανά γιορτάζει την ημέρα που σχεδόν πέθανε

Είναι μια μαχήτρια της ζωής και δεν ξεχνά ποτέ...

Ο Μουζουράκης αποκάλυψε πως βάφτισε την κόρη του χωρίς να το πάρει...

Ο Πάνος Μουζουράκης δήλωσε πως βάφτισε την κόρη του...

Δημήτρης Ρούσσος: Ο τραγουδοποιός που πέρασε και από το «The Voice», είναι...

Οταν δεν γράφει τα δικά του τραγούδια, ο Δημήτρης...

Λίτσα Πατέρα – Προβλέψεις ζωδίων: Aνάβει φωτιές ο Άρης

H δυσαρμονική όψη Αρη - Ποσειδώνα απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή και θα φέρει αρκετές δύσκολες καταστάσεις μέσα σε ένα πολύ βεβαρημένο κλίμα

Σε λίγες ημέρες, και συγκεκριμένα στις 11 με 14 Οκτωβρίου, ο «πολεμοχαρής», «πυροδότης» Αρης θα στρέψει τα πυρά του στον Ποσειδώνα, σχηματίζοντας όψη έντασης (τετράγωνο) με τον πλανήτη της φαντασίας αλλά και της εξαπάτησης.

Ηδη από τον Ιούλιο γράψαμε στα καλοκαιρινά μας τεύχη στο περιοδικό «Astrologia» για το πολύ σημαντικό γεγονός της πολύμηνης παρουσίας του Αρη στο ζώδιο των Διδύμων, καθώς και τις όψεις έντασης που θα δημιουργηθούν.

Το ταξίδι του «πυροδότη» Αρη

Ο Αρης στις 20 Αυγούστου έκανε την είσοδό του στο ζώδιο των Διδύμων. Εκεί θα παραμείνει μέχρι τις 24 Μαρτίου 2023, αφού από τις 30 Οκτωβρίου μέχρι και τις 12 Ιανουαρίου 2023 θα κινείται ανάδρομος (για διόμισι μήνες περίπου).

Ο Αρης, το έχουμε αναφέρει πολλές φορές, είναι ο «πολεμιστής» του ζωδιακού, ο πλανήτης που πυροδοτεί καταστάσεις και ενεργοποιεί, με τη μαχητικότητα που κουβαλά, τα ζητήματα και τους τομείς των πλανητών με τους οποίους σχηματίζει πλανητικές όψεις.

Μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα, όπως γράψαμε και παραπάνω (11-14/10), ο Αρης θα σχηματίσει δυσαρμονικές όψεις με τον «απατηλό» Ποσειδώνα, φέρνοντας στο προσκήνιο όλα τα θέματα που αφορούν τον πλανήτη της φαντασίας αλλά και της εξαπάτησης. Θα πρέπει να τονίσουμε πως αυτή η όψη θα επαναληφθεί και μέσα στον Νοέμβριο, φέρνοντας στο προσκήνιο αντίστοιχα θέματα.

202109270928170.4089 LITSA PATEROY 2692021

Ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς είναι ανατρεπτικός. Θεσμοί και δομές επανασυστήνονται κάτω από την επιρροή του. Η ανισότητα και η αδικία μπαίνουν στο στόχαστρό του και οι λαοί είναι έτοιμοι να παλέψουν για να σταματήσει η εκμετάλλευση. Ως ιδεαλιστής, ο Ποσειδώνας μέσα στους Ιχθύς βοηθά στη δημιουργικότητα και στον οραματισμό. Το πνεύμα ενισχύεται και απελευθερώνεται. Οι άνθρωποι έρχονται πιο κοντά στον Θεό και ενισχύονται η αλληλεγγύη και η φιλανθρωπία. Επίσης, η τεχνολογία και η επιστήμη σημειώνουν μεγάλη πρόοδο, ενώ γίνονται άλματα τόσο στην Ιατρική όσο και σε επιστήμες που έχουν να κάνουν με το Διάστημα και την εξερεύνησή του.

Ωστόσο, η δυσαρμονική όψη Αρη – Ποσειδώνα απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή και θα φέρει αρκετές δύσκολες καταστάσεις μέσα σε ένα πολύ βεβαρημένο κλίμα, με τον πόλεμο στην Ουκρανία να συνεχίζεται, τον εφιάλτη της ενεργειακής φτώχειας και των ελλείψεων να γίνεται πραγματικότητα, και τους ανταγωνισμούς μεταξύ Δύσης και Ανατολής να οξύνονται.

litsa patera

Στα αποτελέσματα της όψης αυτής θα συνηγορήσει και η έκλειψη Σελήνης, η οποία πραγματοποιείται στη 16ο 01’ του Ταύρου σε σύνοδο με τον Ουρανό και τον βόρειο δεσμό και σε δυσαρμονία με τον Κρόνο. Η έκλειψη αυτή, έστω και σεληνιακή, μπορεί να πυροδοτήσει ακόμα περισσότερο καταστάσεις που αφορούν εμπόλεμες συγκρούσεις, οικονομικά και χρηματιστήριο.

litsamesa

ΤΙ ΦΕΡΝΕΙ Η ΔΥΣΑΡΜΟΝΙΚΗ ΟΨΗ ΑΡΗ – ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

Ενεργειακός πόλεμος 

Οι αγωγοί μεταφοράς φυσικού και υγροποιημένου αερίου καθώς και του πετρελαίου αποτελούν ήδη σκληρό σημείο αντιπαράθεσης, κάτι που θα οξυνθεί κάτω από την επιρροή ενός τέτοιου τετραγώνου (Αρη – Ποσειδώνα). Η Ευρώπη βρίσκεται μπροστά στο φάσμα της απόλυτης ενεργειακής φτώχειας και τα σενάρια για γενικευμένα μπλακάουτ και διακοπή της λειτουργίας των ενεργοβόρων βιομηχανιών για συγκεκριμένες ώρες μοιάζουν ολοένα και πιο πιθανά.

Ακρίβεια & οικονομική κρίση

Η κατάσταση της οικονομίας τόσο στο εσωτερικό όσο και στην Ευρώπη είναι πολύ δύσκολη και τα τετράγωνα Αρη – Ποσειδώνα θα την κάνουν ακόμα πιο ασφυκτική. Τόσο τα νοικοκυριά όσο και οι επιχειρήσεις, κυρίως οι μικρές, θα αντιμετωπίσουν ιδιαίτερες δυσκολίες, ενώ η Ευρώπη φαίνεται πως αδυνατεί να αποφασίσει για μια πιο ουσιαστική στήριξή τους. Ο πληθωρισμός «σκαρφαλώνει» δραματικά σε όλες τις ευρωπαϊκές οικονομίες και οι πληθωριστικές τάσεις δεν φαίνεται να αποκλιμακώνονται.

Αναβρασμός & εξεγέρσεις

Το ασφυκτικό αυτό κλίμα στην οικονομία αυξάνει κατακόρυφα τη λαϊκή δυσαρέσκεια. Ο «πυροδότης» Αρης και οι όψεις που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα θα δώσουν το έναυσμα για κοινωνικές διεκδικήσεις, διαμαρτυρίες που πολύ εύκολα μπορεί να γίνουν βίαιες. Το ζώδιο των Διδύμων, το οποίο θα «φιλοξενήσει» για επτά μήνες τον ορμητικό Αρη, είναι ζώδιο που συνδέεται κατεξοχήν με τη νεαρή ηλικία, την πρωτοβάθμια εκπαίδευση αλλά και τους φοιτητές. Τα δύσκολα ζητήματα στον χώρο της ανώτατης εκπαίδευσης, με τη νεολαία και τους φοιτητές, θα οξυνθούν και ήδη στη χώρα μας το ζήτημα με τα πανεπιστήμια και την Αστυνομία έχει φέρει σκληρές συγκρούσεις με το φοιτητικό κίνημα. Σε συνδυασμό με την ακρίβεια και το οικονομικό αδιέξοδο ο Αρης θα φέρει περισσότερες διαμαρτυρίες. Σε πολλές χώρες εκατοντάδες πολίτες και μικροί επαγγελματίες κάνουν συγκεντρώσεις καίγοντας τους υπέρογκους λογαριασμούς ρεύματος και φυσικού αερίου.

Καταχρήσεις, ουσίες

Η ενεργοποίηση του Ποσειδώνα από τον Αρη θα μεγαλώσει την τάση πολλών ανθρώπων να ξεφύγουν από την πραγματικότητα με τη χρήση εξαρτησιογόνων ουσιών. Λόγω των μεγάλων δυσκολιών και αδιεξόδων πολλοί θα αναζητήσουν αυτή τη «φυγή» και δεν αποκλείεται να αυξηθούν κατακόρυφα οι δείκτες χρήσης μαλακών ή σκληρών ναρκωτικών αλλά και του αλκοόλ.

Θαλάσσια ατυχήματα

Ο Ποσειδώνας, ως πλανήτης του υγρού στοιχείου, όταν ενεργοποιείται από τον Αρη είναι πολύ πιθανό να φέρει ατυχήματα ή καταστροφές που έχουν να κάνουν με τη θάλασσα. Οι θαλάσσιες μετακινήσεις ή οι δραστηριότητες που αφορούν τον θαλάσσιο χώρο θα είναι ιδιαίτερα ευάλωτες. Πολλή προσοχή θα απαιτηθεί στη διαφύλαξη εγκαταστάσεων χημικών ή αγωγών που σχετίζονται με τη μεταφορά φυσικού αερίου που είναι στη θάλασσα, ως προς τη λειτουργία τους. Κάτω από μια τέτοια όψη δεν αποκλείεται να υπάρξουν ατυχήματα (ή και σαμποτάζ) των εγκαταστάσεων αυτών.

Προσφυγικά κύματα

Εντονα θα είναι τα προβλήματα που θα δημιουργηθούν και στον τομέα του Μεταναστευτικού. Δεν αποκλείεται να αυξηθούν οι μεταναστευτικές ροές μέσω της θάλασσας και να υπάρξει, δυστυχώς, μεγάλος αριθμών προσφύγων και μεταναστών που θα κινδυνεύσουν στην προσπάθειά τους να μετακινηθούν.

Πλημμυρικά φαινόμενα

Φυσικές καταστροφές που έχουν να κάνουν με το υγρό στοιχείο και φαινόμενα που επηρεάζονται από την κλιματική αλλαγή είναι πολύ πιθανό να κάνουν έντονα την εμφάνισή τους. Κάτω από ένα τετράγωνο Αρη – Ποσειδώνα προκύπτουν δύσκολες καταστάσεις με πλημμυρικά φαινόμενα, γεγονός που πρέπει να μας θέτει σε συναγερμό ιδίως μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές, οι οποίες θα κάνουν ακόμα πιο έντονα τα φαινόμενα αυτά.

Ουτοπία & εξαπατήσεις 

Ο Ποσειδώνας, όπως έχουμε αναφέρει πολλές φορές, είναι πλανήτης της φαντασίας αλλά και της εξαπάτησης (σε δυσαρμονικές όψεις). Ετσι η ενεργοποίησή του από τον Αρη δυσαρμονικά μπορεί πολύ εύκολα να οδηγήσει σε λανθασμένες εκτιμήσεις και εξαπατήσεις. Αυτό μπορεί να επηρεάσει τόσο σε ατομικό επίπεδο όσο και σε συλλογικό. Ιδίως στον οικονομικό τομέα θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί σε επενδύσεις και αποφάσεις που έχουν να κάνουν με το χρηματιστήριο ή με ψηφιακά νομίσματα.

ΠΩΣ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΤΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΑΡΗ – ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

Κριός

Με τη συγκεκριμένη όψη θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στις κουβέντες σας, καθώς θα είναι πολύ εύκολο να παρερμηνευτούν, κυρίως για τους γεννημένους στις 12/4. Επίσης, μικροπαρεξηγήσεις μπορεί να προκύψουν με συγγενείς, αδέλφια ή γείτονες. Αυτή η όψη οξύνει τη φαντασία σας και, στην περίπτωση που αποφασίσετε να γράψετε κάτι, θα μείνετε κι εσείς οι ίδιοι έκπληκτοι από το αποτέλεσμα.

Ταύρος

Βεβαιωθείτε ότι κάνετε σωστά τις πληρωμές σας, ελέγξτε καλά κάποιο προϊόν που κοστίζει ακριβά και αποφύγετε περιττά έξοδα. Επίσης, μην αναμείξετε οικονομικά ζητήματα με φιλίες, όσο δελεαστική και συμφέρουσα μπορεί να είναι μία κατάσταση. Η συγκεκριμένη όψη είναι για να ελέγχετε ξανά τις οικονομικές σας κινήσεις και να αποφύγετε εξιδανικεύσεις και απογοητεύσεις από φίλους.

Δίδυμος

Ελέγξτε καταστάσεις στη δουλειά σας που μπορεί να παρουσιάζονται σαν ευκαιρία, γιατί υπάρχει ο κίνδυνος εξαπάτησης και απογοήτευσης, κυρίως για τους γεννημένους στις 13/6. Επίσης, αποφύγετε εντάσεις και να κάνετε σοβαρές επενδύσεις. Είναι όψη φαντασίας και ουτοπίας, γι’ αυτό θα είναι ευκαιρία να δοκιμάσετε το συγγραφικό σας ταλέντο, και θα μείνετε έκπληκτοι.

Καρκίνος

Η υπερευαισθησία σας προς την αδύναμη μάζα κρύβει τον κίνδυνο να εξαπατηθείτε και να κάνετε λάθος κινήσεις προκειμένου να βοηθήσετε, κυρίως για τους γεννημένους στις 15/7. Στην περίπτωση που έρθει στην επιφάνεια ένα θέμα που δεν είχε τακτοποιηθεί σωστά και θα πρέπει να λυθεί, φροντίστε να συζητήσετε με τους κατάλληλους ανθρώπους και να αποφύγετε παρασκηνιακές καταστάσεις, διότι σε λίγο καιρό θα έρθουν όλα στην επιφάνεια.

litsa2

Λέων

Αποφύγετε να εμπιστευτείτε ή να κάνετε κάποια σοβαρή συμφωνία με κάποιον φίλο σας, αλλά κυρίως αποφύγετε να αναμείξετε οικονομικά ζητήματα (δάνεια, κληρονομικά) με φίλους, κυρίως οι γεννημένοι στις 15/8, διότι υπάρχει ο κίνδυνος να απογοητευτείτε. Επιλέξετε να ονειρευτείτε ή να αναπολήσετε παλιές ευχάριστες στιγμές με καλή παρέα, χωρίς όμως να εμβαθύνετε σε σοβαρά ζητήματα.

Παρθένος

Επαγγελματικά ζητήματα σας έχουν αγχώσει, αφού σας αναγκάζουν να πάρετε θέση, κυρίως οι γεννημένοι στις 15/9. Αποφύγετε εντάσεις και επιλέξτε να κρατήσετε τη θέση σας. Επίσης, αποφύγετε να αναμείξετε το ταίρι σας σε επαγγελματικά θέματα και να τον εξιδανικεύσετε παίρνοντας σοβαρές αποφάσεις. Ζήστε τον έρωτά σας με την ένταση που επιθυμείτε, αποφύγετε όμως να είστε ευκολόπιστοι.

Ζυγός

Νομικά θέματα μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια, φροντίστε να ακολουθείτε τη νομική οδό, γιατί σε λίγο καιρό όλα θα αποκαλυφθούν, κυρίως για τους γεννημένους στις 15/10. Επίσης, θα πρέπει να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά στον εργασιακό σας χώρο, ώστε να αποφευχθούν εξαπατήσεις. Επιπλέον, στην περίπτωση που πάρετε μία ιατρική γνωμάτευση, μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα και φροντίστε να πάρετε δεύτερη και τρίτη γνώμη.

Σκορπιός

Αποφύγετε να αναμείξετε την ερωτική σας ζωή με τα οικονομικά σας και κυρίως με τα οικονομικά σας που σχετίζονται και με άλλους (κληρονομικά, δάνεια), κυρίως οι γεννημένοι στις 14 Νοεμβρίου. Ζήστε τον έρωτά σας με την ένταση που επιθυμείτε, αλλά αποφύγετε να κάνετε οποιαδήποτε σοβαρή δέσμευση, διότι εξιδανικεύετε την κατάσταση και τα πράγματα μπορεί να είναι πιο μπερδεμένα από ό,τι παρουσιάζονται.

Τοξότης

Ελέγξετε δεύτερη και τρίτη φορά ευκαιρίες που παρουσιάζονται σε σχέση με το σπίτι και την εργασία, κυρίως οι γεννημένοι στις 14 Δεκεμβρίου. Στην περίπτωση που επιθυμείτε να αλλάξετε κατοικία ή ακόμη και τις συνθήκες της οικογενειακής σας ζωής, ελέγξτε όλες τις παραμέτρους. Αποφύγετε εξιδανικεύσεις και εντάσεις με τους συνεργάτες σας και με το ταίρι σας. Η όψη είναι ιδανική για καλλιτέχνες.

Αιγόκερως

Το γεγονός ότι έχετε αναλάβει εργασία που ανήκει σε άλλους έχει αρχίσει λίγο και σας ενοχλεί, κυρίως τους γεννημένους στις 12/1. Αποφύγετε εντάσεις μέσα στον εργασιακό σας χώρο και για ό,τι ζητήματα υγείας προκύψουν, φροντίστε να πάρετε κι άλλη γνωμάτευση. Επιπλέον, αποφύγετε κουτσομπολιά και ανούσιες συζητήσεις, ώστε να αποφευχθούν τυχόν παρεξηγήσεις με συγγενείς.

Υδροχόος

Αποφύγετε οικονομικά ρίσκα, όσο συμφέρουσα και δελεαστική μπορεί να φαίνεται μία επένδυση, και φροντίστε κάθε φορά που κάνετε μία συναλλαγή να ελέγξετε ότι έχει τακτοποιηθεί σωστά, κυρίως οι γεννημένοι στις 11/2. Επίσης, αποφύγετε να αναμείξετε οικονομικές εκκρεμότητες με το ταίρι σας. Απολαύσετε την ερωτική περίοδο που ζείτε, αποφύγετε όμως την έπαρση και παράνομες καταστάσεις.

Ιχθύς

Οικογενειακά ζητήματα σας έχουν αγχώσει, ίσως και απογοητεύσει, γεγονός που σας δημιουργεί εκνευρισμό και την τάση σας να ξεφύγετε από την πραγματικότητα, κυρίως οι γεννημένοι στις 13/3. Αποφύγετε εντάσεις και συνεχίστε με την ίδια συνέπεια να κάνετε αυτό που πρέπει, αφού σε λίγο καιρό τα γεγονότα από μόνα τους θα ανατραπούν προς το καλύτερο.

{{-PCOUNT-}}56{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...