Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Εκατομμυριούχος «ορφανή» εξπέρ στις σούπερ απάτες

Εκατομμυριούχος 32χρονη στη Βοστόνη έπεισε κόσμο και κοσμάκη ότι...

Ο Μπον Τζόβι πλάγιασε με πάνω από 100 ερωμένες

Οταν πρόσφατα ο Τζον Μπον Τζόβι παραδεχόταν δημόσια ότι...

Η Μπρίτνεϊ πληρώνει ακριβά τον πατέρα της

Το φυσάει και δεν κρυώνει η Μπρίτνεϊ Σπίαρς μετά...

«Πότε μια γυναίκα πρέπει να φύγει» – Η Παρασκευή Φασούλη μιλά για...

Η ψυχίατρος-ψυχαναλύτρια και τακτικό μέλος της Βορειοελλαδικής Ψυχαναλυτικής Εταιρείας...

Γροθιά στο στομάχι η ανατριχιαστική κατάθεση της 12χρονης για την απόλυτη κόλαση που βίωσε στην αποθήκη του κτήνους

Ο «Α», ο «Π», ο «Μιχάλης» και η διεστραμμένη παρέα του Κολωνού! Η μικρούλα έχει αναγνωρίσει πέντε από τους 11 βιαστές της.

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο θρίλερ δίχως τέλος με θύμα το 12χρονο κοριτσάκι στον Κολωνό, το οποίο έζησε την απόλυτη κόλαση στα χέρια του παιδοβιαστή Ηλία Μίχου! Ως αργά χθες αναμενόταν να εκδοθούν 10 εντάλματα σύλληψης εις βάρος προσώπων τα οποία βίασαν την άτυχη μικρούλα και έχουν ήδη ταυτοποιηθεί, καθώς και εις βάρος ατόμων από το
στενό περιβάλλον του 53χρονου και του 42χρονου συγκατηγορουμένου του, τα οποία φαίνεται ότι έχουν εμπλοκή στην εξαιρετικά δυσώδη υπόθεση.

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, η ανήλικη έχει ήδη αναγνωρίσει από φωτογραφίες πέντε από τα συνολικά 11 άτομα που, σύμφωνα με την ίδια, δεν δίστασαν να τη βιάσουν, αντί 50 έως 70 ευρώ! Μάλιστα, φέρεται ότι κατέθεσε πως τα ονόματα δύο ανδρών που εκτόνωσαν τις αρρωστημένες ορέξεις τους πάνω της αρχίζουν από «Π» και ενός από «Α». Οι Αρχές αναμένεται να δείξουν στη 12χρονη και άλλες φωτογραφίες, καθώς έχουν βρει ύποπτες συνομιλίες της με 5-7 άτομα «υπεράνω υποψίας», όμως περιμένουν να ξεπεράσει το παιδί το σοκ.

Την ίδια ώρα, σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να συνδεθούν ανώνυμα διαδικτυακά προφίλ και αριθμοί τηλεφώνων με πρόσωπα και στοιχεία ταυτότητας. Σε μια προσπάθεια να βρεθούν όλοι οι δράστες και να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη, οι αστυνομικοί εξετάζουν και τα 253 προφίλ, τα οποία είδαν και διάβασαν την ανάρτηση της 12χρονης στην κλειστή ανώνυμη εφαρμογή στην οποία εκδιδόταν. Με μεγάλη προσοχή εξετάζουν επίσης τις περίπου 300 καταχωρίσεις επαφών από ενήλικα άτομα που βρέθηκαν στο κινητό της 12χρονης. Με ορισμένες εξ αυτών, μάλιστα,
υπήρχαν συχνές επικοινωνίες και ανταλλαγές ύποπτων μηνυμάτων.

m1

Επίσης, στο «μικροσκόπιο» των διωκτικών Αρχών έχει μπει συγκεκριμένο πρόσωπο που είχε περιγράψει η 12χρονη στην πρώτη της κατάθεση, στις 17 Σεπτεμβρίου. Πρόκειται για έναν άνδρα με το όνομα «Μιχάλης», ο οποίος συνεργαζόταν με τον 53χρονο κατηγορούμενο μαστροπό – βιαστή κλείνοντας τα ραντεβού με τους διεστραμμένους «πελάτες». Ο ίδιος φέρεται ότι συνόδευε την ανήλικη στο μετρό των Σεπολίων, όπου εκδιδόταν στα πίσω καθίσματα παρκαρισμένων αυτοκίνητων.

Στο μεταξύ, γροθιά στο στομάχι είναι οι περιγραφές του μικρού κοριτσιού για όσα φρικτά βίωσε τους τελευταίους τέσσερις μήνες. Σύμφωνα με την πρώτη κατάθεση της 12χρονης, η οποία δόθηκε παρουσία παιδοψυχολόγων του τμήματος Προστασίας Ανηλίκων, το «κτήνος» του Κολωνού την είχε απειλήσει με όπλα και μαχαίρια!

«Ηταν μια μέρα να πάμε κάτω στην αποθήκη. Αρχισε να χουφτώνει, μου έπιασε τον κ@@@. Με απείλησε με μαχαίρια και όπλα, μου είπε άμα το πω, θα με σκοτώσει εμένα ή την οικογένειά μου ή θα με κάνει ρεζίλι. Του είπα “δεν θέλω” και με απείλησε. Ηθελε να κάνουμε σεξ. Με απειλούσε ότι αν δεν κάνουμε, θα με σκοτώσει. Μια μέρα που κάναμε, εγώ δεν ήθελα και μου έκανε μόνο (σ.σ.: περιέγραψε πώς τη βίασε ο Μίχος). Ολες τις φορές το κάναμε στο μαγαζί του, κάτω στην αποθήκη. Μου έλεγε να πάμε δήθεν να μαζέψουμε κάποια πράγματα, κάποια χαρτιά από κάτω, και πάνω ήταν άλλος υπάλληλος για να κρατάει το μαγαζί. Αυτός ο υπάλληλος δεν με ενόχλησε ποτέ, δεν κατάλαβε ποτέ, δεν ήξερε τι
γινόταν…» κατέθεσε η 12χρονη. Στη συνέχεια περιέγραψε πώς ο 53χρονος έβρισκε τους πελάτες που τη βίαζαν: «Με έβαζε να το κάνω και με άλλους. Με έβαζε να κάνω σεξ μαζί τους και να μου δίνουν λεφτά και να του τα δίνω. Μου έλεγε, αν δεν το κάνω… Μου έδειχνε τα όπλα και τα μαχαίρια. Τους έβρισκε λογικά σε κάποιο σάιτ, δεν ήταν φίλοι του. Είχε τον λογαριασμό μου και έστελνε εκ μέρους μου μηνύματα. Εβαζε τον αριθμό μου, μου ερχόταν ένας κωδικός και του τον έδινα. Είχε εγκαταστήσει το viber μου στο κινητό του. Το είχα και εγώ και αυτός». Οπως ισχυρίστηκε, ο Μίχος τη μετέφερε με το αυτοκίνητό του στα Σεπόλια και κρατούσε όλα τα χρήματα από τα ραντεβού της φρίκης: «Με όλους βρισκόμουν εκεί, κοντά στο μαγαζί του Μίχου. Με άφηνε στο μετρό και περίμενα μέχρι να έρθουν. Με 11 άνδρες έχω βρεθεί. Με άφηναν εκεί που με παίρνανε και μετά πήγαινα στο μαγαζί του Μίχου. Δεν πήγαινα ούτε σε σπίτια, ούτε σε ξενοδοχεία. Μου δίνανε τα χρήματα στο χέρι, γύρω στα 50 ευρώ, και τα έδινα στον Μίχο. Μπορεί κάποια στιγμή να κράτησα ένα ευρώ… Δεν έχω συναισθήματα γι’ αυτόν, να πάει εκεί που του αξίζει, στη φυλακή» είπε το
κοριτσάκι. Ανέφερε, τέλος, ότι δεν μίλησε νωρίτερα γιατί, όπως είπε εν μέσω
λυγμών, «φοβόμουν και δεν ήθελα να γίνω ρεζίλι».

m2

Στις Φυλακές Γρεβενών ο Μίχος, στην Τρίπολη ο Σοφιανίδης

Το αργότερο ως την Κυριακή αναμένεται να έχουν μεταφερθεί στα… κελιά τους ο 53χρονος παιδοβιαστής – μαστροπός του Κολωνού Ηλίας Μίχος και ο 42χρονος συγκατηγορούμενός του Γιάννης Σοφιανίδης. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μεν πρώτος θα μεταχθεί στις Φυλακές Γρεβενών και ο δεύτερος στις Φυλακές Τριπόλεως, όπου καταλήγουν υπόδικοι και κατάδικοι για αδικήματα σεξουαλικής φύσεως.

Στις απολογίες τους στην ανακρίτρια τα δύο ανθρωπόμορφα τέρατα, που «πάγωσαν» την κοινή γνώμη με τις αποτρόπαιες πράξεις τους, φέρεται ότι αρνήθηκαν πως βίασαν το παιδί, υποστηρίζοντας ανερυθρίαστα ότι είχαν συναινετικές σεξουαλικές σχέσεις μαζί του!
Μάλιστα, ο 42χρονος, ο οποίος είναι πατέρας τριών ανηλίκων κοριτσιών, ισχυρίστηκε ότι πλήρωνε τη 12χρονη όσες φορές συνευρέθηκε μαζί της, δίνοντας τα χρήματα στην ίδια και όχι στον 53χρονο.

«Ο,τι γινόταν ήταν με τη συναίνεση του κοριτσιού, βρέθηκα μαζί της τέσσερις φορές» είπε στην 33η ανακρίτρια το «κτήνος» του Κολωνού, προσθέτοντας ότι η μητέρα του μικρού κοριτσιού πιθανότατα γνώριζε τι συνέβαινε. Ο 42χρονος από την πλευρά του επιχείρησε να επιρρίψει ευθύνες στην ανήλικη, λέγοντας πως τον προκαλούσε! «Η 12χρονη με προκαλούσε, είχαμε βρεθεί πίσω από τα ΚΤΕΛ του Κηφισού. Δεν έχω καμία σχέση με τον συγκατηγορούμενό μου. Το παιδί με πίεζε να βρισκόμαστε. Εχω βρεθεί μαζί της λίγες φορές» φέρεται ότι είπε στη δικαστική λειτουργό.

m3

«Κλαίει συνεχώς και απειλεί ότι θα αυτοκτονήσει»

Η κατηγορούμενη μητέρα των οκτώ παιδιών αρνείται κάθε εμπλοκή της στην υπόθεση 

Επιμένει να αρνείται κάθε εμπλοκή στην υπόθεση σεξουαλικής εκμετάλλευσης της 12χρονης κόρης της η 37χρονη μητέρα, διαμηνύοντας μέσω της δικηγόρου της ότι δεν γνώριζε τίποτα απολύτως για την κόλαση που άρχισε να βιώνει το παιδί της από τον περασμένο Απρίλιο!

Παράλληλα, η κατηγορούμενη μητέρα οκτώ παιδιών προσπαθεί να προβάλει την εικόνα της «αδικημένης», υποστηρίζοντας ότι βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση μετά τη σύλληψή της.

m4

«Η μητέρα αρνείται κάθε κατηγορία. Από τη δικογραφία που έχουμε δει ως τώρα, τα στοιχεία που προκύπτουν εις βάρος της δεν είναι σημαντικά. Κανένας από τους δύο κατηγορουμένους δεν λέει για την εμπλοκή της μητέρας» ανέφερε αρχικά η δικηγόρος της 37χρονης, Ασπασία Ταραχοπούλου. Οπως πρόσθεσε, όσα ισχυρίστηκε στην απολογία του ο 53χρονος παιδοβιαστής Ηλίας Μίχος αποδεικνύουν πως η μητέρα δεν γνώριζε για τον εφιάλτη που ζούσε η κόρη της. Αρνήθηκε, δε, ότι βρέθηκαν εμβάσματα από τον 53χρονο.

«Βρέθηκαν μικροεμβάσματα, που δεν ξέρουμε από πού είναι. Θα τα δούμε όλα αυτά» επεσήμανε η κυρία Ταραχοπούλου. Για το πανάκριβο κινητό που είχε στην κατοχή της η 12χρονη είπε ότι το αγόρασε ο Μίχος. «Το κινητό έχει πει το παιδί ότι του το πήρε ο 53χρονος. Η μαμά της τη ρώτησε πού το βρήκε και της είπε ότι ήταν το παλιό (σ.σ.: κινητό) του κατηγορουμένου και το έδωσε της μικρής». Σύμφωνα με τη δικηγόρο της μητέρας της ανήλικης, έχει δημιουργηθεί μεγάλο κύμα συμπαράστασης προς την εντολέα της, τονίζοντας ότι όλα τα παιδιά της τη στηρίζουν.

«Για τη μητέρα υπάρχει μεγάλο κύμα συμπαράστασης από την οικογένεια. Ολα τα παιδιά διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους ότι η μητέρα ποτέ δεν γνώριζε, ποτέ δεν θα έκανε κάτι τέτοιο στο παιδί και ότι αγαπούσε τα παιδιά της. Εχω δεχτεί τηλέφωνα από ανθρώπους που είναι πρόθυμοι να καταθέσουν για τη μητέρα. Τα παιδιά, επίσης, θα καταθέσουν. Η μεγάλη κόρη επισκέφτηκε τη μητέρα στη ΓΑΔΑ. Ολοι είναι με το μέρος της μητέρας, κανένας δεν έχει δεχτεί και δεν πιστεύει ότι η μητέρα έχει κάνει κάτι τέτοιο». Οπως τόνισε, η 37χρονη δεν έχει σταματήσει να κλαίει και να απειλεί ότι θα βάλει τέλος στη ζωή της.

«Κλαίει συνεχώς και απειλεί ότι θα αυτοκτονήσει. Φοβάται ότι θα της πάρουν τα παιδιά» είπε η κυρία Ταραχοπούλου, συμπληρώνοντας πως ακόμα και η 12χρονη αρνείται ότι η μητέρα της γνώριζε τι συνέβαινε. Η 37χρονη, η οποία κατηγορείται για διακεκριμένη περίπτωση μαστροπείας, θα περάσει το μεσημέρι της Δευτέρας το κατώφλι της ανακρίτριας προκειμένου να απολογηθεί.

{{-PCOUNT-}}23{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Η Καγιά αντίπαλος της Καραμπέτη στα Βραβεία Ιρις

Αυτό κι αν είναι είδηση: η Βίκυ Καγιά θα...

Δύο ομοφυλόφιλοι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας τη Μ. Τετάρτη

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες,...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Κώστας Σκαφίδας: Η φιλία με Καζαντζίδη, ο Περπινιάδης και η χρυσές πίστες

Επειτα από 68 ολόκληρα χρόνια στο τραγούδι, κατεβάζει ρολά....

Μάκης Δελαπόρτας: Βατερλό στις εκλογές του ΤΑΣΕΗ! – Τον πέταξαν εκτός Δ.Σ. οι… συνάδελφοί του!

Εκτός Δ.Σ. ο γνωστός ηθοποιός Μάκης Δελαπόρτας, μετά και...