Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Αδίστακτο κύκλωμα βλέπουν οι Aρχές πίσω από την κλοπή οστών από το Γ’ Νεκροταφείο Αθηνών

Έγινε μία ημέρα πριν από την ολική έκλειψη Σελήνης

Ακόμη πιο ανατριχιαστικές διαστάσεις δίνουν στο πρόσφατο κρούσμα βανδαλισμού στο Γ’ Νεκροταφείο Αθηνών οι υποψίες των Αρχών ότι πίσω από την κλοπή των ανθρώπινων οστών, που έγινε μία ημέρα πριν από την ολική έκλειψη Σελήνης, κρύβεται αδίστακτο κύκλωμα σατανιστών, τα μέλη του οποίου παίρνουν μέρος σε τελετουργίες επίκλησης του Εωσφόρου γύρω από την πεντάλφα, στο ημίφως της πανσελήνου!

Το φρικιαστικό περιστατικό, που προκαλεί ρίγη στη σπονδυλική στήλη, αποκαλύφθηκε την περασμένη Δευτέρα, με το πρώτο φως της ημέρας. Οι μαρτυρίες των υπευθύνων του Γ’ Νεκροταφείου Αθηνών για όσα αντίκρισαν μόλις μπήκαν στον ειδικό χώρο του κοιμητηρίου όπου φυλάσσονται τα οστά των νεκρών μέσα σε κουτιά, μετά την εκταφή, προκαλούν τρόμο ακόμη και στους πιο ψύχραιμους! Οπως είπαν, αμέσως διαπίστωσαν ότι άγνωστοι βέβηλοι, εκμεταλλευόμενοι το σκοτάδι, εισέβαλαν στον χώρο το προηγούμενο βράδυ και έσπασαν 40 οστεοφυλάκια.

Όμως, η στιγμή που ένιωσαν το αίμα τους να «παγώνει» ήταν όταν ανακάλυψαν με φρίκη ότι οκτώ οστεοφυλάκια ήταν άδεια, καθώς είχαν «κάνει φτερά» από μέσα τα οστά! Αφού συνήλθαν από το σοκ, οι υπεύθυνοι του κοιμητηρίου ειδοποίησαν την Αστυνομία, η οποία άρχισε αμέσως έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των θρασύτατων δραστών που προχώρησαν σε αυτή τη βέβηλη πράξη!

Σύμφωνα με όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, οι αστυνομικοί που προσπαθούν να διαλευκάνουν την ανατριχιαστική υπόθεση εξετάζουν δύο σενάρια. Το ένα εξ αυτών, που θεωρείται αρκετά πιθανό, θέλει πίσω από την καταστροφή των οστεοφυλακίων να κρύβονται σατανιστές, οι οποίοι διοργανώνουν μυστικές τελετές λατρείας του Διαβόλου! Το γεγονός, εξάλλου, ότι η κλοπή των ανθρώπινων οστών συνέβη ακριβώς μία ημέρα πριν από τη «ματωμένη» πανσέληνο του Νοεμβρίου, που συνηθίζεται να αποκαλείται «φεγγάρι του κάστορα» και η οποία συνοδεύτηκε φέτος από ολική έκλειψη Σελήνης, δεν αφήνει πολλά περιθώρια για αντίθετες ερμηνείες. Οπως είναι γνωστό, η πανσέληνος συνδέεται με αυτού του είδους τα αποκρυφιστικά τελετουργικά, κατά τη διάρκεια των οποίων οι μυημένοι σατανιστές υμνούν το «θηρίο» υπό το φως του φεγγαριού!

Την ίδια ώρα, πάντως, οι Αρχές εξετάζουν και το σενάριο οι δράστες της ανατριχιαστικής κλοπής να είναι τυμβωρύχοι, που ενδεχομένως να πίστευαν ότι μέσα στα οστεοφυλάκια υπήρχαν χρυσά δόντια ή πολύτιμα αντικείμενα των νεκρών. Και στο παρελθόν, άλλωστε, έχουν παρατηρηθεί παρόμοια περιστατικά μακάβριων «επιδρομών» σε νεκροταφεία ανά την ελληνική επικράτεια, με σύληση τάφων ή ακόμα και λεηλασίες οστεοφυλακίων για τον εντοπισμό κοσμημάτων! Σε κάθε περίπτωση, απαντήσεις γύρω από τη φρικιαστική υπόθεση του Γ’ Νεκροταφείου Αθηνών αναμένεται να δώσει η προανάκριση που διενεργείται για το περιστατικό.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....