Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου, 2025

TV Όσκαρ με νότες – Η συγκινητική βράβευση του Γιώργου Παπαστεφάνου

Τον άνθρωπο που δημιούργησε τις τηλεοπτικές μουσικές εκπομπές στην...

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

Καταθέσεις πρώην φιλοξενουμένων της «Κιβωτού» «καίνε» τον πατέρα Αντώνιο

Νέες ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για όσα φρικτά εκτυλίσσονταν επί χρόνια πίσω από κλειστές πόρτες

Ανήλικους σκλάβους του σεξ, που να εκτελούν αγόγγυστα διαταγές και να υποβάλλονται αδιαμαρτύρητα σε κάθε είδους βασανιστήριο, ήθελε τα παιδιά της «Κιβωτού του Κόσμου» ο πατήρ Αντώνιος, σύμφωνα με τις καταθέσεις τριών πρώην φιλοξενουμένων των δομών της οργάνωσης, μεταξύ των οποίων και του 19χρονου, που άνοιξε τον ασκό του Αιόλου, οδηγώντας σε νέες ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για όσα φρικτά εκτυλίσσονταν επί χρόνια πίσω από κλειστές πόρτες.

Οσα ισχυρίζεται ο 19χρονος στην επτασέλιδη κατάθεσή του δημιουργούν κόμπο στον λαιμό και των πιο ψύχραιμων! Μεταξύ άλλων, αναφέρει ότι ο πατήρ Αντώνιος -σαν άλλος «Μαρκήσιος ντε Σαντ» με ράσα- τον υποχρέωνε τις νύχτες να κοιμάται στο δωμάτιό του, τον παρενοχλούσε σεξουαλικά, αγγίζοντάς τον σε ευαίσθητα σημεία, και τον ανάγκαζε να τον υπηρετεί, βάζοντάς τον να του βγάζει τα παπούτσια ή να του φοράει τις κάλτσες!

Διαβάστε επίσης: «Κιβωτός του Κόσμου»: «Είναι όλα ψέματα», λέει με ανακοίνωση η ΜΚΟ

«Το καλοκαίρι με πήρε μαζί του (ενν. ιερέα) στο παράρτημα της Πωγωγιανής για ενάμιση μήνα και εκεί του είπα τα οικογενειακά μου προβλήματα. Μας βοηθούσε. Εβαλε τη μαμά μου να μείνει σε σπίτι της “Κιβωτού” μαζί με τον αδερφό μου, όπου μένουν έως σήμερα. Μετά μου πρότεινε να αλλάξω δομή και να πάω στην Καλαμάτα, γιατί η δομή εκεί ήταν καινούργια. Αυτό που δεν μου άρεσε, όμως, αφού πήγα στην Καλαμάτα, ήταν ότι όσο τον πλησίαζα και δενόμουν μαζί του, είχα αρχίσει στην ουσία να τον υπηρετώ, δηλαδή του έβαζα και του έβγαζα τα παπούτσια και του έβαζα τις κάλτσες» φέρεται ότι είπε ο 19χρονος.

Διαβάστε επίσης: Κιβωτός τεράτων: Τσουνάμι από καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση, εκβιασμούς και εξευτελιστικές συμπεριφορές

Σε άλλο σημείο της ανατριχιαστικής κατάθεσής του ανέφερε: «Επίσης, στην Καλαμάτα από το καλοκαίρι έως τον Νοέμβριο, που κάναμε μπάνιο στη θάλασσα, στα παιχνίδια που κάναμε στο νερό, καθώς έκανε πως με έπνιγε, άρχιζε να βάζει το χέρι του μέσα στο μαγιό μου. Στην αρχή προσπάθησα να τον δικαιολογήσω με την αγάπη που του είχα και δεν έλεγα τίποτα!» Σύμφωνα με τον ίδιο, όταν πήγε στη δομή της Αθήνας, ήταν σχεδόν όλο το 24ωρο μαζί με τον 50χρονο ιερέα, για να τον υπηρετεί, και έβγαινε μόνο για δύο ώρες, προκειμένου να πάει βόλτα τον σκύλο του!

«Αν και έμενα σε ξεχωριστό δωμάτιο, σχεδόν όλη μέρα ήμουν μαζί του για να τον φροντίζω. Με τραβούσε κοντά του συνέχεια και εγώ τραβιόμουν, χωρίς να του πω κάτι και μου είπε “σήκω φύγε”. Την επόμενη μέρα, που πήγα στο δωμάτιό του, άλλαξε η συμπεριφορά του: με έβριζε, μου συμπεριφερόταν υποτιμητικά, με αγριοκοιτούσε, λέγοντάς με συνεχώς “βλάκα” και “ηλίθιε”, ενώ με έστελνε για δουλειές στο υπόγειο» κατέθεσε.

Διαβάστε επίσης: Παπαδημητριάδης: «Επέμειναν στο επιχείρημα για τα “άτακτα” παραβατικά παιδιά που εκδικούνται το ζευγάρι»
 
Σε βάρος του κληρικού φέρεται ότι έχουν καταθέσει, εκτός από τον 19χρονο, άλλοι δύο πρώην φιλοξενούμενοι της «Κιβωτού», οι οποίοι κατήγγειλαν περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης! Σύμφωνα με πληροφορίες, παράλληλα με την αστυνομική έρευνα για τις εν λόγω καταγγελίες, «τρέχει» και μια δεύτερη έρευνα, προκειμένου να διαπιστωθεί αν πίσω από τη «βιτρίνα» του ευαγούς ιδρύματος δρούσαν αδίστακτα κυκλώματα παιδόφιλων, τα οποία είχαν πρόσβαση στις δομές της ΜΚΟ! Οπως συνέβη, δηλαδή, και στην περίπτωση του παιδοβιαστή «υπεράνω υποψίας» Ηλία Μίχου, ο οποίος βίαζε και εξέδιδε σε διεστραμμένους άνδρες το 12χρονο κοριτσάκι στον Κολωνό!

Στο «στόχαστρο» των Αρχών έχουν μπει, επίσης, τρεις πρώην τρόφιμοι της «Κιβωτού του Κόσμου», οι οποίοι προσελήφθησαν για να διαχειρίζονται δύσκολες καταστάσεις που προέκυπταν μέσα στις δομές ανά την Ελλάδα και με την πάροδο του χρόνο ανέβηκαν στην ιεραρχία της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης. Οι συγκεκριμένοι τρεις ελέγχονται μόνο για κακοποιητικές συμπεριφορές σε βάρος παιδιών, με τις ίδιες πληροφορίες να αναφέρουν ότι ερευνώνται τουλάχιστον τέσσερα περιστατικά ξυλοδαρμών.

Ολα τα καταγγελλόμενα πρόσωπα αναμένεται μέσα στις επόμενες ημέρες να κληθούν για κατάθεση στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών, στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης που έχει διατάξει η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών. Επίσης, έχει κληθεί να καταθέσει στην Εισαγγελία ένας 15χρονος που διέμενε στη δομή του Βόλου και πλέον φιλοξενείται σε εκείνη της Πωγωνιανής. Σύμφωνα με όσα είδαν το φως, πιθανότατα ο 19χρονος τον υπέδειξε ως ένα από τα παιδιά που ενδεχομένως γνωρίζουν τι συνέβη ακριβώς στη δομή του Βόλου, όπου ο καταγγέλλων περνούσε πολύ χρόνο με τον πατέρα Αντώνιο.

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.

Βρέθηκε η Ναταλία Λιονάκη – Δείτε πού βρίσκεται και τι κάνει;

Πολύς λόγος και ανησυχία υπήρξε το τελευταίο διάστημα για...




Μποζουκια Αθηνα