Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Άστραψαν τα φλας σε εκδήλωση εταιρίας ρούχων

Στο event της εταιρίας ρούχων του Νίκολας Γεωργίου συναντήθηκαν...

Η Καρρέρ αποκάλυψε το μυστικό μακροζωίας του Μίμη Πλέσσα

Στα μυστικά μακροζωίας του αγαπημένου της συζύγου Μίμη Πλέσσα...

Η πρωτοποριακή συνεργασία του Lil Koni με το ανθρωποειδές Sophia

Αυτό κι αν είναι είδηση: Ελληνας καλλιτέχνης έκανε ντουέτο...

Aνέστης Μενεξές: Ο party man της Θεσσαλονίκης

Τον Ανέστη Μενεξέ τον γνώρισα ως θαμώνας σε μαγαζί...

Ημίγυμνος ο πάτερ Αντώνιος σε ερημική παραλία με τα παιδιά

Η εξόρμηση του πατέρα Αντωνίου με τρόφιμους της «Κιβωτού του κόσμου» μακριά από αδιάκριτα βλέμματα

Φωτογραφία-ντοκουμέντο από τις πριβέ εξορμήσεις του πατρός Αντωνίου σε ερημική παραλία μαζί με παιδιά της «Κιβωτού» που ανήκαν στον στενό πυρήνα του φέρνει σήμερα στο φως η «Espresso».

DGF
Στο φωτογραφικό ντοκουμέντο ο πατέρας Αντώνιος (είναι ο δεξιά της παρέας) κολυμπά με τρόφιμους δομής μακριά από αδιάκριτα βλέμματα, σ’ έναν απομονωμένο καταπράσινο όρμο, απολαμβάνοντας και εκείνος τα παιχνίδια στη θάλασσα. Μαζί του ο «El Capitano» έχει οκτώ παιδιά που πλατσουρίζουν ανέμελα χωρίς να ξέρουν ότι κάποιος τους φωτογραφίζει. Μα, καλά, θα αναρωτηθεί αρχικά κανείς, είναι εικόνα αυτή ρασοφόρου να τον βλέπουν τα παιδιά της δομής ημίγυμνο με το μαγιό; Και όμως, καταπώς φαίνεται ο πατέρας Αντώνιος δεν είχε πρόβλημα να εμφανίζεται μπροστά τους με μαγιό ή ακόμη και να πηγαίνει ως πατρική φιγούρα με νεαρούς για μπάνιο.

Διαβάστε επίσης: «Κιβωτός του Κόσμου»: Μητέρα 15χρονου – «Φοβάμαι για το τι μπορεί να του έχουν κάνει»

317638779 1549864822141535 5100962519388772877 n
Στη φωτογραφία διακρίνεται, επίσης, το ένα από τα παιδιά- ακολούθους του Χιώτη «Νώε» -που, όπως όλα δείχνουν, απολάμβανε εξίσου τα νερά της φιλανθρωπίας και εκείνα των… απόμερων παραλιών παρέα με παιδιά της δομής- να κάνει «πατητή» σε έναν άλλο μπροστά στα μάτια του πατρός Αντωνίου, ο οποίος δεν φαίνεται να ενοχλείται από τα ριψοκίνδυνα παιχνιδίσματα μέσα στο νερό. Αντιθέτως, ο ιερέας με τις «προχώ» αντιλήψεις φέρεται από μια παιδαγωγό ότι έκανε τα ίδια σε 14χρονα αγόρια, «μέχρι να κοπεί η ανάσα τους»! Η ίδια υπάλληλος είχε τονίσει, εξάλλου, πως τα «παιχνίδια» του ρασοφόρου ιδρυτή της «Κιβωτού» με τους τροφίμους της δομής στην οποία εργαζόταν τής φαίνονταν «σαν μια μορφή σαδομαζοχισμού»! Οπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, η πριβέ εξόρμηση στην ερημιά έγινε περίπου πριν από έναν χρόνο.

317638779 1549864822141535 5100962519388772877 n Μια εξόρμηση όμως που θυμίζει την ανατριχιαστική καταγγελία 19χρονου περί σεξουαλικής παρενόχλησής του από τον ιδρυτή της «Κιβωτού του Κόσμου»! Αραγε στη φωτογραφία-ντοκουμέντο ήταν και ο νεαρός (ο οποίος, σημειωτέον, έχει φύγει πάνω από οκτώ μήνες από τη δομή του Βόλου); Όπως και να έχει, οι συνειρμοί και οι σκέψεις είναι πολλοί, με κοινό παρονομαστή τα μπάνια (όπως αυτά που φέρνουμε σήμερα στην επιφάνεια) και τη συνήθεια (σύμφωνα με μαρτυρίες που έχουν δει το φως το δημοσιότητας) του πατέρα Αντώνιου να παίρνει μαζί του στη θάλασσα τα πιο «όμορφα και αρρενωπά» αγόρια της «Κιβωτού»!

318178106 533827591974322 5905902390639729014 n
Ο 19χρονος, ο οποίος άνοιξε τον ασκό του Αιόλου, οδηγώντας σε νέες ανατριχιαστικές αποκαλύψεις, είχε παραδεχτεί στην κατάθεσή του ότι και ο ίδιος πήγαινε για μπάνιο με τον πατέρα Αντώνιο έχοντας μάλιστα, όπως ισχυρίζεται, δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση από τον ρασοφόρο. «Στην Καλαμάτα, από το καλοκαίρι μέχρι και τον Νοέμβριο, που κάναμε μπάνιο στη θάλασσα, στα παιχνίδια που κάναμε στο νερό, καθώς έκανε πως με έπνιγε, άρχιζε να βάζει το χέρι του μέσα στο μαγιό μου. Στην αρχή προσπάθησα να τον δικαιολογήσω με την αγάπη που του είχα και δεν έλεγα τίποτα!» είχε καταθέσει, μεταξύ άλλων! Παράλληλα, είχε αφήσει να εννοηθεί ότι είχε γίνει σκλάβος του σεξ στα χέρια του ιερέα που, σαν άλλος… Μαρκήσιος ντε Σαντ με ράσα, τον υποχρέωνε τις νύχτες να κοιμάται στο δωμάτιό του, τον άγγιζε σε ευαίσθητα σημεία και τον ανάγκαζε να τον υπηρετεί, βάζοντάς τον να τού βγάζει τα παπούτσια ή να τού φοράει τις κάλτσες!

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Ελένη Προκοπίου αγκαζέ με τον Δημήτρη της

Μια σπάνια εμφάνιση από μια ακριβοθώρητη ηθοποιό. Τη σπουδαία...

Η διπλή gay ζωή γόνου εφοπλιστή

Νέος, όμορφος, γόνος εφοπλιστικής οικογένειας και ιδιαίτερα προβεβλημένος όχι...

Η Καρρέρ αποκάλυψε το μυστικό μακροζωίας του Μίμη Πλέσσα

Στα μυστικά μακροζωίας του αγαπημένου της συζύγου Μίμη Πλέσσα...

Ο Νίκος Γαρεφαλάκης, που εμφανίστηκε στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», ήταν μέλος στη μαφία των 4 τροχών

«Εχει παρατήσει την υποκριτική κι έχει γίνει άλλος άνθρωπος»...

Ζόρικα τα… πράγματα για τη Χατζίδου

«Δυστυχώς, τα πράγματα είναι λίγο πιο σοβαρά απ’ ό,τι...