Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Η Σκορδά δεν βλέπει… μέλλον στον Σκάι

Η Σκορδά είναι το πρόσωπο που συγκεντρώνει το μεγαλύτερο...

Ο σάτυρος αρχαιοφύλακας της Νισύρου έδειχνε πορνογραφικό υλικό στο σπίτι του σε...

Το κατώφλι του ανακριτικού γραφείου, «φορτωμένος» με βαρύτατες κατηγορίες,...

Τραγωδία στο Μάτι: Υπάρχει και φιλότιμο

Την πυροσβεστική παρέμβαση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Γεωργίας...

Βόμβα του πατέρα της Καρολάιν: «Ο Μπάμπης μετέφερε ναρκωτικά και την έπνιξε επειδή εκείνη ήξερε»

Βόμβα του πατέρα της Καρολάιν! «Ο Μπάμπης μετέφερε ναρκωτικά και την έπνιξε επειδή εκείνη ήξερε»

Μια δήλωση-βόμβα, που ήρθε να επιβεβαιώσει όσα έγραφαν πριν από ενάμιση χρόνο τα βρετανικά Μέσα Ενημέρωσης περί πιθανής εμπλοκής του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου με επικίνδυνο καρτέλ ναρκωτικών, έκανε ο πατέρας της αδικοχαμένης Καρολάιν Κράουτς, ο οποίος ισχυρίστηκε πως ο 33χρονος πιλότος μετέφερε ναρκωτικά και έπνιξε τη σύζυγό του όταν εκείνη ανακάλυψε τις «βρομοδουλειές» του!

Ο Ντέιβιντ Κράουτς, μιλώντας στον ΑΝΤ1, υποστήριξε πως ο πρώην γαμπρός του είχε αναλάβει να μεταφέρει ναρκωτικά με το ελικόπτερο για λογαριασμό αδίστακτων ναρκεμπόρων, φυσικά με το αζημίωτο. Οταν η Καρολάιν το ανακάλυψε αποφάσισε να της κλείσει ο ίδιος το στόμα, πριν το κάνουν αυτοί που τον είχαν «προσλάβει» για να διευκολύνει τις παράνομες δραστηριότητές τους.

«Ελαβα ένα γράμμα από τον Μπάμπη που μου εξηγούσε τι συνέβη…» είπε αρχικά ο πατέρας της 20χρονης φοιτήτριας, εξηγώντας ότι οι επαφές του καταδικασμένου σε ισόβια συζυγοκτόνου με τους βαρόνους ναρκωτικών έγιναν σε συγκεκριμένο εστιατόριο, όπου σύχναζε με την Καρολάιν. Οπως πρόσθεσε ο κ. Κράουτς, ο ιδιοκτήτης, ο οποίος είχε δοσοληψίες με συμμορία ναρκωτικών, πρότεινε στον Μπάμπη να μπει στο «κόλπο» μεταφέροντας ναρκωτικά με το ελικόπτερο αντί μεγάλης χρηματικής αμοιβής. Ωστόσο, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, ο 33χρονος αποδείχθηκε χαζός, καθώς, όχι μόνο απέτυχε να κρύψει τις παράνομες δραστηριότητές του από τη σύζυγό του και μητέρα του 11 μηνών -τότε- παιδιού του, αλλά είπε στα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης πως εκείνη γνώριζε τα πάντα!

«Ο Μπάμπης ήταν πολύ χαζός. Οταν το έκανε, αντί να κρατήσει το στόμα του κλειστό, το είπε στην Καρολάιν. Η Καρολάιν ήταν πολύ έντιμος άνθρωπος και είπε ότι δεν θέλει να έχει καμία σχέση με αυτό και ότι, αν συνέχιζε τη διακίνηση ναρκωτικών, εκείνη θα έφευγε αμέσως για Φιλιππίνες. Ετσι, εκείνος είπε στους ανθρώπους της συμμορίας ναρκωτικών ότι δεν μπορούσε να το κάνει. Τον ρώτησαν “γιατί;” και εκείνος απάντησε -σας είπα πόσο χαζός είναι- ότι “το είπα στη σύζυγό μου και μου είπε ότι θα με παρατήσει”. Τότε, από τη συμμορία του είπαν “δεν μπορείς να το λες στη γυναίκα σου, πρέπει να το κρατάς κρυφό!”» τόνισε ο πατέρας της αδικοχαμένης κοπέλας. Ακόμη πιο σοκαριστικός είναι ο ισχυρισμός του ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έπνιξε την Καρολάιν, καθώς θα τη σκότωνε το καρτέλ ναρκωτικών!

«“Αν σε αφήσει, θα φύγει μακριά, αλλά θα εξακολουθεί να το ξέρει και μια μέρα θα μιλήσει και θα πρέπει να την ξεφορτωθούμε” του είπαν. Και εκείνος είπε “δεν μπορείτε να το κάνετε αυτό”. Ετσι, στο τέλος τη σκότωσε ο ίδιος. Αυτός ήταν ο μόνος λόγος που τη σκότωσε. Επειδή πίστευε πως, αν δεν το έκανε εκείνος, θα σκότωναν την Καρολάιν οι άνθρωποι της συμμορίας!» αποκάλυψε ο Ντέιβιντ Κράουτς. Ακόμα ισχυρίστηκε πως ο φονιάς της κόρης του τα είχε εκμυστηρευτεί όλα στη μητέρα του και, αναφερόμενος στο γράμμα που του έστειλε ο πρώην πιλότος, είπε πως ήταν «δακτυλογραφημένο σε πολύ καλά αγγλικά και δεν είναι υπογεγραμμένο. Δεν είναι ομολογία. Αλλά, αν μιλήσεις στη μητέρα του, θα σου πει ποια είναι η αλήθεια»! Στην ερώτηση, πάντως, γιατί δεν τα είπε αυτά στη δίκη απάντησε: «Ποιο το νόημα; Αυτός ο άνθρωπος δικαζόταν για φόνο εκ προμελέτης και έλαβε τη μέγιστη των ποινών. Εκεί τελειώνει η ιστορία για εμένα»!

Στο ενδεχόμενο ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος να ήταν μπλεγμένος με τον υπόκοσμο είχαν εστιάσει, το καλοκαίρι του 2021, τα βρετανικά ΜΜΕ. Με ομοβροντία δημοσιευμάτων τα μεγαλύτερα ταμπλόιντ, η «Mirror», η «Sun» και η «Daily Mail», υποστήριζαν ότι ο 32χρονος -τότε- πιλότος έπνιξε τη σύζυγό του, όταν εκείνη ανακάλυψε ότι μετέφερε ναρκωτικά για λογαριασμό καρτέλ! Για να στηρίξουν, μάλιστα, τα δημοσιεύματά τους τα βρετανικά μέσα επικαλούνταν πηγές τόσο από την ΕΛ.ΑΣ. όσο και ανώνυμες, όπως συνηθίζεται στη Βρετανία.

«Θεωρίες για πιθανή εμπλοκή του Χαράλαμπου Αναγνωστόπουλου με ναρκωτικά ξεκίνησαν, αφού η έρευνα στα οικονομικά του αποκάλυψε ότι ζούσε πολυτελή βίο, παρά τον μισθό του πιλότου. Αξιωματικοί της Αστυνομίας διαπίστωσαν ότι το ζευγάρι αγόρασε πρόσφατα οικόπεδο 54.000 ευρώ, σχεδίαζε σπίτι αξίας 162.000 ευρώ και απόλαυσε ένα ακριβό ταξίδι στο Ντουμπάι. Το εύρημα, λέει η Αστυνομία, αφήνει να εννοηθεί ότι ο 32χρονος Αναγνωστόπουλος μπορεί να είχε μια εναλλακτική πηγή εισοδήματος και σκότωσε την 20χρονη Καρολάιν όταν αυτή διαπίστωσε από πού προερχόταν» έγραφε η «Daily Mail» και σε άλλο σημείο του δημοσιεύματός της τόνιζε:

«Η Ελληνική Αστυνομία φοβάται ότι ο πιλότος σύζυγος της Καρολάιν μπορεί να μετέφερε ναρκωτικά για καρτέλ και να σκότωσε τη Βρετανίδα σύζυγό του όταν εκείνη το ανακάλυψε»! Αλλά και η «Sun» υποστήριζε πως ο Αναγνωστόπουλος είχε μια δεύτερη, σκοτεινή πλευρά, που ήθελε με κάθε τρόπο να κρατήσει κρυφή από τη σύζυγό του. «Ο τρόπος που δολοφονήθηκε υποδηλώνει ότι την έκανε να σιωπήσει σωματικά και συμβολικά…» είχε σχολιάσει πηγή της βρετανικής εφημερίδας.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Τρέλανε» τη Σολωμού η Τζολί

Μπροστά στην Αντζελίνα Τζολί ούτε η Μαρία Σολωμού μένει...

Στο Vault η Καβογιάννη, παρέα με την «Καβογιάννη»

Την παράσταση «Elizadeth», σε διασκευή και σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά,...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Ιωσήφ αντικρίζει πρώτη φορά τον Σίμο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

«TV Queen»: Το νέο ξινό φρούτο που σερβίρει στο Open ο Νίκος Κοκλώνης

Aυτό το ριάλιτι δίχως άλλο μόνο ο... Μένιος Φουρθιώτης...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Νίκος Ορφανός: Πατέρας για δεύτερη φορά – Γέννησε η σύζυγός του

Γονείς για δεύτερη φορά έγιναν ο Νίκος Ορφανός και...