Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Η Χριστίνα Βραχάλη μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην εγκυμοσύνης της

Στις δυσκολίες της εγκυμοσύνης της και στο πρόβλημα υγείας...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

«Σασμός»: Ο Αντώνης λαμβάνει ένα στοιχείο για τον Αντρέα, ενώ ο...

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Ο Παύλος...

Birthday party για τη Μηλιού, παρέα με καλούς φίλους στη Γλυφάδα

Περιτριγυρισμένη από καλούς φίλους γιόρτασε η Χριστίνα Μηλιού τα...

Χαμός on air με τον Ανδρέα Μικρούτσικο: «Έχω ανάγκη τη δουλειά αλλά δεν θα μείνω να με διαπομπεύετε»

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος έξαλλος με σχόλιο της Χρίσλας Γεωργακοπούλου και αποχώρησε από το πλατό της εκπομπής «Super Κατερίνα».

mikroutsikos

Η Κατερίνα Καινούργιου ζήτησε από τον παρουσιαστή να επιστρέψει στο πλατό και εκείνος μπήκε μέσα και ξέσπασε κατά της δημοσιογράφου που τον ειρωνεύτηκε. «Μην μου κάνετε μηνύματα έξω, θέλω τον Ανδρέα μέσα γιατί αυτή τη στιγμή θα την πληρώσω πάλι εγώ. Φέρτε μου τον Ανδρέα μέσα για να δούμε τι τον έχει ενοχλήσει. Δεν μου αρέσει να φεύγει κανένας συνεργάτης και ειδικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος».

Εκείνος επέστεψε λέγοντας: «Γιατί θες να το επαναλάβουμε; Κατερίνα μου, εγώ έκανα μια συμφωνία με τον Νίκο Κοκλώνη, ο οποίος με τίμησε με μια σειρά προτάσεων. Μέσω Θέμη προέκυψε και αυτή η συνεργασία. Με τίμησε και τον τιμώ με μια παρουσία εδώ και προσπαθώ να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ σε κριτική αυτών που συμβαίνουν, κοινωνικά, πολιτικά, ό,τι θέλεις. Από εκεί και πέρα όμως εγώ δεν θα ανέχομαι ούτε να με ειρωνεύονταιμ, ούτε να προσπαθούν να με χτυπήσουν έμμεσα ή άμεσα. Εκεί θα αντιδράσω. Δεν μπορεί εδώ η Χρύσλα ή όποια Χρύσλα να μου πει με ύφος «Πόση ώρα μιλούσες;».

mikrout 1

Εγώ μιλάω με επιχειρήματα. Αυτή η ειρωνεία… δεν την ανέχομαι. Σέβομαι τον Νίκο Κοκλώνη, εσάς και τους τηλεθεατές. Δεν θα διαπομπεύομαι από κανέναν. Θα μαζέψω τα μπογαλάκια μου και θα την κάνω με ελαφρά πηδηματάκια. Μπορεί να έχω ανάγκη τη δουλειά αλλά έχω αξιοπρέπεια! Έχω μάθει να ζω με το τίποτα και θα συνεχίζω να ζω έτσι αλλά αξιοπρεπής. Όχι νούμερο. Μην μου το συνεχίζεις γιατί θα ξαναπάω στην τουαλέτα».

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια του Alpha σημείωσε: «Την εκπομπή τυχαίνει να την παρουσιάζω εγώ, και για τον Γρηγόρη, και για τη Χρύσλα, και για τον Στέφανο και για τον Γιάννη είναι μεγάλη τιμή που είσαι εδώ. Στενοχωριέμαι. Είμαι κάποια χρόνια μικρότερή σου, μεγάλωσα λοιπόν βλέποντάς σε στην τηλεόραση και σε θαυμάζω πάρα πολύ. Εμένα σε αυτά τα 2 χρόνια με έχεις κάνει πολύ καλύτερη παρουσιάστρια».

mikrout 2

Τέλος, τον λόγο πήρε η Χρύσλα Γεωργακοπούλου, η οποία είπε: «Σέβομαι τον εαυτό μου και τον Ανδρέα. Είμαι αξιοπρεπής, κανένας δεν δουλεύει γιατί θέλει να κάνει στο σπίτι του αλλά για να βιοπορίζεται. Όλοι έχουμε την ίδια ανάγκη για δουλειά και κανείς μας ποτέ δεν έχει χαρακτηρίσει τον άλλο ως αλήτη. Κανένας δεν έχει γελάσει με τις ικανότητες και την απόδοση των άλλων, και οφείλω να σου πω πως στο σπίτι μου με έμαθαν να σέβομαι τους μεγαλύτερους, δεύτερον να σέβομαι τους ανθρώπους που έχουν διαγράψει μία πορεία με τα κότσια τους και τρίτον να πιστεύω ότι οι άνθρωποι που συνεργάζομαι για τρίτη χρονιά  να καταλαβαίνουν ακόμα και τι θέλω να πω μετά από 10 δευτερόλεπτα. Σήμερα με απογοήτευσες σε προσωπικό επίπεδο».

Τη σχέση μου με τον Νίκο Κοκλώνη τη σέβομαι αλλά δεν ανέχομαι ούτε να λένε ούτε να προσπαθούν να με χτυπήσουν έμμεσα ή άμεσα εκεί θα δράσω. Γίνονται διαφορά λοιπόν σκωπτικά σχόλια τι κάνω εδώ.. πόσες ώρες με ύφος δηλαδή πόσες ώρες μιλάς το γνωστό περί ομιλητικότητα του Αντρέα που ξεκινάει δεν σταματάει.

mikrout 4 Να πω σε αυτούς που το λένε ότι εγώ μιλάω με επιχειρήματα αν δεν είχα επιχειρήματα θα ίσχυε αυτό…Έγώ σέβομαι όλους εσάς, σέβομαι καταρχήν τον εαυτό μου δεν θα κάθομαι να ανέχομαι τέτοιες συμπεριφορές.

Μπορεί να έχω ανάγκη τη δουλειά αλλά έχω αξιοπρέπεια, δεν θα με διαπομπεύετε».

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Μπαμ στην TV με τη Μαρίνα του «Σκορπιού» και την Πέπη Τσεσμελή

Ολη η αλήθεια για την απολυμένη εργαζόμενη του music...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

Αντωνά – Σοϊλέδης: Μαζί στο σπίτι, χώρια στα μπουζούκια

Μαζί στο σπίτι, χώρια στα μπουζούκια ο Αρης Σοϊλέδης...