Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Στο Vault η Καβογιάννη, παρέα με την «Καβογιάννη»

Την παράσταση «Elizadeth», σε διασκευή και σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά,...

Η Άννα Δρούζα επιστρέφει στην τηλεόραση: «Όσα (δε) λέμε» κάθε Δευτέρα στο...

Η Άννα Δρούζα επιστρέφει στην τηλεόραση και μας προσκαλεί...

Η έκπληξη που ετοιμάζουν παιδιά του συλλόγου «Μουσικό Οραμα» στη «Γιορτή Μητέρας...

Πλησιάζει η ημέρα για τη δεύτερη «Γιορτή Μητέρας Παιδιού...

Δημήτρης Καλλιβωκάς: «Ανάσταση» στην Τήνο!

Μπορεί να πέρασε από σαράντα κύματα με την υγεία...

Δολοφονήθηκε η «ψυχή» του καρναβαλιού του Έβρου – Βρέθηκε σε χαράδρα με μαχαίρι στο στήθος

«Βασίλισσα» με μαχαιριά στην καρδιά

«Μουδιασμένο» είναι το πανελλήνιο από τη στιγμή που έγινε γνωστό πως η «βασίλισσα» του Καρναβαλιού του Τυχερού Εβρου βρέθηκε νεκρή, σε χαράδρα 30 μέτρων, έχοντας δεχτεί μαχαιριά στην καρδιά! Η 28χρονη Βίκυ Κ., διοργανώτρια και «ψυχή» των αποκριάτικων εκδηλώσεων, είχε εξαφανιστεί από το απόγευμα της Κυριακής. Είχε δώσει ραντεβού με φίλες της προκειμένου να παρακολουθήσουν έναν αγώνα ποδοσφαίρου, ωστόσο δεν πήγε ποτέ στο γήπεδο, με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός για τον εντοπισμό της.

Τελικά, χθες, τη βρήκαν συγγενείς της μέσα σε μια χαράδρα βάθους 30 μέτρων, στην περιοχή του χωριού Λευκίμη, όπου φέρεται ότι έπεσε με τη μοτοσικλέτα που οδηγούσε. Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα έφερε τραύματα στο κεφάλι, ενώ είχε ένα μαχαίρι καρφωμένο στο στήθος της και έφερε και τραύματα από μαχαίρι στους καρπούς των χεριών της.

Η 28χρονη Βίκυ Κ.

«Δε μπορούσαμε να τη βρούμε. Την εντόπισε τυχαία ο ανιψιός μου στο βουνό. Η κόρη μου δεν αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα. Το χάσαμε το παιδί, δεν ξέρω πώς έγινε. Δεν την απασχολούσε κάτι, ήταν πολύ δραστήρια και δεν μου είχε αναφέρει το παραμικρό. Εφυγε για το γήπεδο και δεν επέστρεψε…» ανέφερε ο πατέρας της 28χρονης.

Από την πλευρά του, συγγενής της αδικοχαμένης κοπέλας είπε πως το σημείο όπου εντοπίστηκε ήταν μακριά από το χωριό. «Πρέπει να είχε ακαριαίο θάνατο, είχε χτυπήσει στο κεφάλι, δίπλα της ήταν η μηχανή. Ηταν ένα κορίτσι που πήγαινε συνέχεια στα χωράφια, πολύ δυνατή, δούλευε με μηχανήματα σαν να ήταν άντρας. Δεν είχε προβλήματα. Βοηθούσε κάθε ημέρα για το καρναβάλι. Κανείς δεν γνωρίζει τι έγινε» τόνισε.

Κάτοικοι του Εβρου που γνώριζαν την 28χρονη Βίκυ κάνουν λόγο για ένα πρόσωπο δραστήριο, που ασχολιόταν με τις αγροτικές δουλειές και βοηθούσε καθημερινά στο στήσιμο των αποκριάτικων εκδηλώσεων. «Είχε καλλιτεχνική φλέβα, αλλά ήταν και δυνατή. Το ’λεγε η καρδιά της, ανέβαινε στα τρακτέρ, όργωνε, έκανε τα πάντα. Ασχολιόταν με τη γεωργία, παρακολουθούσε και τα σεμινάρια αμπελουργίας» είπε κάτοικος του χωριού.

«Ψυχή του καρναβαλιού» χαρακτήρισε τη Βίκυ στενός συνεργάτης της, που παραμένει συγκλονισμένος από την είδηση του θανάτου της. «Η κοπέλα ήταν μια χαρά και δεν είχε κανένα πρόβλημα, όλοι τη γνωρίζαμε, ήταν πολύ κοινωνική και αγαπητή σε όλους μας» σημείωσε.

Οι έρευνες της Αστυνομίας βρίσκονται σε εξέλιξη και εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα. Σε κάθε περίπτωση αναμένονται και τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης, που θα διενεργηθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

«Τρέλανε» τη Σολωμού η Τζολί

Μπροστά στην Αντζελίνα Τζολί ούτε η Μαρία Σολωμού μένει...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από τον Μιχόπουλο

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...