Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Με τα νέα αμόρε Βασάλος και Βαλαβάνη

Στην Κρήτη με τον νέο της σύντροφο η Ευρυδίκη...

Αγκαλιτσες για in love ζευγαρακια

Φωτογραφημένες αγκαλιές για δύο ακριβοθώρητα ζευγάρια της εγχώριας showbiz!...

Πρόβα καλοκαιριού από τη showbiz

Πρόβα καλοκαιριού για τα «καυτά» κορίτσια της showbiz, που...

Οσα συνέβησαν μέσα και έξω από το φετινό Met Gala στη Νέα...

«Παρέλαση» με τα γυμνά κορμιά τους έκαναν οι διασημότερες...

Στην αντεπίθεση ο πρώην διαιτητής Φίλιππος Ντόβας που ταυτοποιήθηκε ως βιαστής της 12χρονης στον Κολωνό

«Ποτέ δεν την ακούμπησα» υποστήριξε ο ίδιος μιλώντας στην εκπομπή «Η δίκη στο Open»

Απαντήσεις σε μια σειρά ερωτήματα αναφορικά με την εμπλοκή του ονόματός του στη φρικιαστική υπόθεση του Κολωνού έδωσε ο πρώην διαιτητής της Α’ Εθνικής Φίλιππος Ντόβας, που είναι μεταξύ των έξι νέων προσώπων που ταυτοποιήθηκαν ως βιαστές του 12χρονου κοριτσιού!

diaaititis
Σε παλιό στιγμιότυπο όταν σφύριζε στα γήπεδα της Α’ Εθνικής

Ο πρώην ρέφερι, που εργαζόταν στη γραμματεία του ακτινοθεραπευτικού τμήματος του Νοσοκομείου «Αττικόν», αποφάσισε να κάνει γνωστή την ταυτότητά του, καθώς εμφανίστηκε προχθές το βράδυ στην τηλεοπτική εκπομπή «Η δίκη στο Open» και έδωσε τη δική του εκδοχή για όσα του καταλογίζονται.

Μεταξύ άλλων, ο 60χρονος πατέρας δύο παιδιών, που θα παρουσιαστεί μία από τις επόμενες ημέρες στην ανακρίτρια για να ζητήσει προθεσμία προκειμένου να ετοιμάσει την απολογία του, ισχυρίστηκε ότι δεν ακούμπησε ποτέ την ανήλικη και τόνισε πως δεν έχει μιλήσει με τον προφυλακισμένο Ηλία Μίχο από το 2019.

«Της έλεγα να προσέχει»

«Δεν την ακούμπησα ποτέ! Ο ρόλος μου ήταν καθαρά συμβουλευτικός, δυο κουβέντες για να καταλάβει για την παραβατικότητα της περιοχής στον Κολωνό. Της έλεγα “θα σε πάρουν, θα σου αφαιρέσουν όργανα και θα σε ξαναστείλουν στο σπίτι”. Της έλεγα να προσέχει. Μου έλεγε ότι είναι με τη γιαγιά της και ήμουν ήσυχος. Μιλούσα με τη γιαγιά και ήξερα ότι τα προστάτευε τα παιδιά. Ερχόταν και με τα αδελφάκια της. Δεν ήμουν ποτέ μόνος μου. Είτε ήταν τα αδέλφια της είτε είχα κι εγώ δικούς μου ανθρώπους εκεί» είπε ο πρώην διαιτητής και σε άλλο σημείο της συνέντευξης τόνισε:«Αυτό δεν έγινε ποτέ, σε ό,τι έχω ιερό στη ζωή μου! Εγώ πνίγομαι όταν τα βλέπω όλα αυτά»!

refery
Σε παλιό στιγμιότυπο όταν σφύριζε στα γήπεδα της Α’ Εθνικής

Περιγράφοντας τις σχέσεις του με τον 53χρονο παιδοβιαστή και την οικογένεια του μικρού κοριτσιού, είπε ότι τους γνωρίζει περισσότερο από 20 χρόνια. «Το κοριτσάκι το ήξερα από μωρό, και τη μητέρα της, και τα άλλα παιδιά. Το κοριτσάκι από πέρσι ήρθε με τη γιαγιά και είχαμε μια γνωριμία με όλους και το συμβούλευα, του έδινα κατευθύνσεις, μας ζητούσε και μια οικονομική βοήθεια 2-3 ευρώ για να πάρουν κάτι με τα αδέλφια της και σήμερα έρχονται και με κατηγορούν για τη γνωριμία που είχα με το παιδάκι.

Να μη μου λένε ότι έχει υπάρξει βιασμός, να μη μου λένε ότι την έχω ακουμπήσει και εγώ να πρέπει να περάσω από ανάκριση» εξήγησε αρχικά ο Φίλιππος Ντόβας και πρόσθεσε: «Εγώ με τον Μίχο έχω να μιλήσω από το 2019, όταν δεν μου φέρθηκε όπως έπρεπε στον προεκλογικό μου αγώνα. Δεν θέλω να πω ονόματα, αλλά όταν μου ζήτησε κάτι, εγώ προσφέρθηκα και τον βοήθησα. Και όταν ήταν να με βοηθήσουν με τον άλλο συνυποψήφιο, με αγνόησαν και εκεί του έκοψα και την καλημέρα. Το λέω δημόσια».

mixos 1
Ηλίας Μίχος

Παράλληλα, ο 60χρονος πρώην ρέφερι, ο οποίος ήταν υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Γιώργου Πατούλη, χαρακτήρισε «ηλίθιο» και «αχάριστο» τον Ηλία Μίχο, ισχυρίστηκε ότι μόνο μία φορά έδωσε στη μητέρα του παιδιού 20 ευρώ δανεικά και αποκάλυψε ότι ζήτησε να εξεταστεί κατ’ αντιπαράσταση με τη 12χρονη. «Επικοινώνησα αμέσως και με τη γιαγιά της, γιατί καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται. Τους λέω “τι πράγματα είναι αυτά;”. Αν έχω ακουμπήσει εγώ το κοριτσάκι με το να του δώσω 2-3 ευρώ για να πάει στον λόφο με τα αδελφάκια της να πάρουν κάτι, όπως κάνουν όλοι, ή να το συμβουλεύω, αν αυτό είναι κακό, τι να πω από κει και πέρα…» ανέφερε.

Στην ερώτηση, πάντως, τι λόγο είχε η 12χρονη να τον κατηγορήσει, ο ίδιος δεν κατάφερε να βρει λογική εξήγηση. «Αυτό είναι που με προβληματίζει και να λέει ότι το έστελνε ο Μίχος, που εγώ δεν μιλάω με τον Μίχο, να μη θυμάται το όνομά μου, όταν πέρναγε και μου έλεγε “καλημέρα κ. Φίλιππε τι κάνετε;”». Εχω πέσει από τα σύννεφα!» ανέφερε ο 60χρονος πρώην διαιτητής, αφήνοντας να εννοηθεί ότι η κατάθεση της ανήλικης ήταν καθοδηγούμενη.

viasmos

«Το παιδί λέει κάποια πράγματα που δεν στέκουν. Δεν ξέρω, μήπως το καθοδηγήσανε; Δεν ξέρω τι να πω. Το ότι συμβαίνει αυτή τη στιγμή, και μάλιστα προεκλογικά, με βάζει σε πολλές υποψίες. Θα δώσω τον αγώνα μου. Γιατί αν έχω κάνει κάτι, το ξέρω εγώ, το κοριτσάκι και ο Θεός. Επειδή, όμως, ο Θεός δεν μπορεί να δώσει κατάθεση, παρακάλεσα την οικογένεια να ρωτήσουνε το παιδί» είπε.

Τέλος, αρνήθηκε ότι θα ήταν και φέτος υποψήφιος με τον Γιώργο Πατούλη και τόνισε ότι θα παραιτηθεί από την πολιτική. «Επειδή ξέρω ότι η προσβολή αυτή είναι μεγάλη, θα παραιτηθώ από όλα. Αλλά το θέμα είναι γιατί να μου κάνει κακό με τη δουλειά μου, γιατί δουλεύω σε νοσοκομείο και θα έχω πρόβλημα με την οικογένειά μου» κατέληξε ο 60χρονος πρώην ρέφερι.

viasmos

Αλλα δύο τέρατα πήραν τον δρόμο για τις φυλακές

Ραγδαίες είναι πλέον οι εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας σε βάρος της 12χρονης μαθήτριας από τον Κολωνό. Χθες ακόμα δύο κατηγορούμενοι οι οποίοι φέρεται ότι είχαν συνευρεθεί με την ανήλικη οδηγήθηκαν στις φυλακές, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των προφυλακισμένων για τη συγκεκριμένη υπόθεση στους 17.

Πρόκειται για έναν άντρα τον οποίο η μικρή στην κατάθεσή της στις Αρχές αποκαλεί «Χρήστο» και που, όπως έχει αναφέρει, είναι παντρεμένος και πατέρας ενός 6χρονου κοριτσιού! Η ανήλικη έχει υποστηρίξει ότι συνευρίσκονταν με τον συγκεκριμένο άντρα στο σπίτι του και αφού η σύζυγός του και η κόρη τους έβγαιναν βόλτα στην πλατεία. «Ηταν λίγο ανώμαλος και είχε και ένα όπλο το οποίο μου είπε ότι ήταν παράνομο» ανέφερε χαρακτηριστικά η 12χρονη.

viasmos shutterstock 800x400 1

Σε ό,τι αφορά τον δεύτερο κατηγορούμενο, ο οποίος -επίσης χθες- κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος, σύμφωνα πάντα με την κατάθεση της ανήλικης, «έχει μεταφορική» και «ψώνιζε στο μαγαζί του Ηλία Μίχου». Οπως κατέθεσε το παιδί, με αυτόν τον άντρα είχε συνευρεθεί στο διαμέρισμά του, το οποίο βρίσκεται στη Λένορμαν, και συγκεκριμένα στην αποθήκη του.

Να σημειωθεί ότι η 12χρονη έχει κατονομάσει και αναγνωρίσει στην κατάθεσή της και ακόμα τέσσερις άντρες, ανάμεσά τους και ο διαιτητής – οδοντοτεχνίτης Φίλιππος Ντόβας, ο οποίος έχει λάβει προθεσμία από την ανακρίτρια για να απολογηθεί αύριο, Παρασκευή.

viasmos 1

Μάλιστα, η ανάκριση για την πολύκροτη υπόθεση του Κολωνού συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς και, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η ανακρίτρια έχει καλέσει ήδη σε συμπληρωματική απολογία τον Ηλία Μίχο, βασικό κατηγορούμενο της υπόθεσης, ο οποίος είναι προφυλακισμένος από τον περασμένο Οκτώβριο, κατηγορούμενος για τα αδικήματα του βιασμού της ανήλικης και της διακεκριμένης μαστροπείας σε βάρος της.

Η κλήση που έχει λάβει ο 53χρονος είναι να εμφανιστεί ενώπιον της ανακρίτριας στις 2 Μαρτίου. Τότε αναμένεται να ερωτηθεί για τα νέα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί, στο πλαίσιο της ανάκρισης μετά και τις νέες καταθέσεις του παιδιού και τις απολογίες των συγκατηγορουμένων του.

{{-PCOUNT-}}24{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γαμπρός στην Κρήτη

Με μια «σπορ θερινή» φωτογραφία ευχαρίστησε για τις ευχές...

Δέσποινα Στυλιανοπούλου: Αγωνία για την «αδελφή» της Αλίκης

Αγωνία για την εξαφανισμένη πρωταγωνίστρια της χρυσής εποχής του...

Ταχτσίδης-Θεοδωροπούλου: «Βόμβα» χωρισμού με τρίτο πρόσωπο

«Μια φορά μονάχα φτάνει, να ραγίσει το γυαλί, η...

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Aννα Παναγιωτοπούλου: Η νόσος του αιώνα «τσάκισε» τη «Μανταμ Σουσου»

Το φευγιό της σπουδαίας Aννας Παναγιωτοπούλου στα 76 της...

Ο Γιώργος δεν είναι πονηρός

Με ένα μοναδικό εθιμοτυπικό που θύμιζε άλλες εποχές, έχοντας...

Πασχαλινοί Mykonians!

Αλλο που δεν ήθελαν οι... Mykonians για να βρεθούν...