Σάββατο, 21 Ιουνίου, 2025

Paris Nagual: Ο νοσηλευτής που χορεύει τον πόνο στο… ταψί!

Μπορεί να κυκλοφορεί με χειρουργική μάσκα και γάντια, όμως...

Οι διάλογοι των «ανιψιών» του αρχιχούλιγκαν «θείου» που πότιζαν δρόμους με αίμα

Ως αργά χθες απολογούνταν στη 2η ανακρίτρια ανηλίκων οι...

Η τούρτα πάει «σύννεφο» στο ΠΑΣΟΚ

Φανταστείτε τι γίνεται στο ΠΑΣΟΚ για να ζητούν από...

Η Χριστίνα Κολέτσα ποζάρει με μπικίνι

Είναι μία από τις ωραιότερες και πιο σέξι παρουσίες...

Ξέσπασε ο ηθοποιός Θοδωρής Ελευθεριάδης για την τραγωδία στα Τέμπη: «Η μαμά μου δολοφονήθηκε»

«Βγαίνει ο παρατρεχάμενος ο Πορτοσάλτε και λέει πρώτος την χοντράδα και λέω “Θοδωρή μην ασχοληθείς, το άτομο είναι ηλίθιο”»

Ο Θοδωρής Ελευθεριάδης ξέσπασε με ποστ του στο facebook για τη τραγωδία στα Τέμπη όπου η μητέρα του έχασε τη ζωή της. Ο ηθοποιός έγραψε δυο λόγια ξεσπώντας κατά όσων ακούγονται αυτό το διάστημα.

«Πραγματικά προσπαθώ να μην τοποθετηθώ όλες αυτές τις μέρες. Με έχουν προσεγγίσει όλοι οι δημοσιογράφοι. Όλα τα κανάλια. όλες οι εκπομπές, όλα τα δελτία ειδήσεων για να μιλήσω (το κλάμα πουλάει και φέρνει νούμερα) και δεν το κάνω γιατί θα τους πάρει όλους ο διάολος και επειδή θέλω να θρηνήσω μόνος μου… όχι μπροστά στις κάμερες ούτε μπροστά σε όλη την Ελλάδα.

Βγαίνει ο παρατρεχάμενος ο Πορτοσάλτε και λέει πρώτος την χοντράδα και λέω “Θοδωρή μην ασχοληθείς, το άτομο είναι ηλίθιο”. Ξανά όλοι οι δημοσιογράφοι τηλέφωνο. Και απόψε βλέπω αυτό. Δεν ξέρω πραγματικά τι να πω. Έχω χάσει πάσα ιδέα για την περίπτωση ανθρώπου που λέγεται Μητσοτάκης και για το μπουρδέλο που λέμε Κράτος. Γράφω-σβήνω-βρίζω-ξανά σβήνω-ξανά βρίζω και ξανά σβήνω. Δεν έχει νόημα ούτε να βρίσω πια. Δεν μου έχει μείνει αντοχή ούτε για αυτό. Απλώς θέλω να πω ότι η Μαμά μου δεν έγινε θυσία. ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ. Και θα το θυμάμαι για πάντα ακόμη κι όταν όλοι το ξεχάσουν».

Διαβάστε επίσης: Δημήτρης Πλακιάς: «Έχουμε τον πόνο μας και μας κάνουν μπαλάκι, θα μας βρουν μπροστά τους»

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Έχω πει στα παιδιά μου να μην στεναχωρηθούν όταν πεθάνω, έχω ζήσει τη ζωή μου»

Η γνωστή ηθοποιός σε συνέντευξή της εξομολογήθηκε αν τη φοβίζει ο χρόνος που περνάει.

Σταρ tiktoker με γονείς κομπιναδόρους – Κύκλωμα ΕΦΚΑ με «μαϊμού» αναπηρικά επιδόματα

Δύσκολες ώρες περνάει πασίγνωστος «ορεινός» TikToker που πρόσφατα είχε...

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Δε πάει ο νους σας με ποια τραγουδίστρια είναι ζευγάρι

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είναι ερωτευμένος ξανά!Μετά τον χωρισμό με...

Απολογία Φιλιππίδη: «Η κυρία Παπαχαραλάμπους λέει αλήθεια, ουρούσα στον νιπτήρα της»

Συνεχίζεται η απολογία του Πέτρου Φιλιππίδη και μεταξύ άλλων...

Η μικρή που πόζαρε με τους παππούδες της πριν χρόνια σήμερα παίζει στη «Γη της ελιάς»

Η μικρούλα της φωτογραφίας πόζαρε μερικά χρόνια πριν μαζί με τους παππούδες της. Σήμερα είναι ηθοποιός και πολύ όμορφη κοπέλα. Σας θυμίζει κάποια;
spot_img
spot_img