Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα το έσκασε από το γάμο – Όλο το παρασκήνιο

Η νύφη (μας) το... έσκασε

Αναστάτωση στην εγχώρια showbiz και στα δημοσιογραφικά γραφεία προκάλεσε την περασμένη Παρασκευή η αποκάλυψη της «Espresso» ότι η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα ετοιμάζεται, λίγο καιρό μετά την αποχώρησή της από το «Survivor All Star», να παντρευτεί τον τραγουδιστή Βασίλη Οικονόμου.

prosklutirio karolinas «Ετσι ξαφνικά, έτσι μαγικά, έτσι ονειρικά, σας καλούμε στην πιο χαρούμενη στιγμή της ζωής μας, στο πιο ερωτικό τραγούδι, τον γάμο μας» έγραφε το προσκλητήριο γάμου των δυο νέων, που έφτασε μέσω e-mail στα γραφεία της εφημερίδας.

oikonomou vas

Αμέσως όλοι άρχισαν να ψάχνουν πώς προέκυψε ο εν λόγω «κεραυνοβόλος» γάμος, καθώς η Καρολίνα μπορεί να είχε απασχολήσει έντονα τη δημοσιότητα για τα προσωπικά της τους τελευταίους μήνες, ωστόσο το όνομα του τραγουδιστή Βασίλη Οικονόμου βρισκόταν μέχρι τώρα… εκτός κάδρου!

«Τα έμπλεξε»

Ως γνωστόν, όταν η 33χρόνη προπονήτρια πιλάτες μπήκε στο «Survivor All Star» ήταν σε σχέση με τον ράπερ Μπο. Μέσα στο reality όμως «τα έμπλεξε» με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη, με τον οποίο συναντιόταν κρυφά στη ζούγκλα, μέχρι που τους εντόπισε drone της παραγωγής και τα σχετικά πλάνα προβλήθηκαν από τον Σκάι, δημιουργώντας μεγάλο σκάνδαλο σε Αθήνα και Αγιο Δομίνικο! Πού κολλάει λοιπόν τώρα ο Βασίλης Οικονόμου, με τον οποίο –σύμφωνα πάντα με το προσκλητήριο– θα παντρευόταν προχθές; Η αλήθεια είναι πως επρόκειτο για έναν ομολογουμένως έξυπνο τρόπο προώθησης μιας συνεργασίας των δυο τους.

karolina 5

Τι εννοούμε; Ο «πειρασμός» του «Survivor» και ο ανερχόμενος καλλιτέχνης δεν σχεδιάζουν στ’ αλήθεια να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Ο λόγος που εκείνη ντύθηκε νυφούλα, κάνοντας μάλιστα και πρόβα νυφικού στο ατελιέ της Φαίδρας Θεοδωρίδου, Bridal Loft Athens, ήταν τα γυρίσματα του βίντεοκλίπ του νέου τραγουδιού του Βασίλη Οικονόμου με τίτλο «Τα χαιρετίσματά μου», σε μουσική Γιώργου Κακοσαίου και στίχους Νίκου Σαρρή.

kaliva mesa

Μιλώντας στις κάμερες η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα τόνισε με χιούμορ ότι η διαρροή του fake προσκλητηρίου δημιούργησε… χαμό! «Η μαμά μου κόντεψε να πάθει εγκεφαλικό μόλις είδε το προσκλητήριο για το βιντεοκλίπ» σχολίασε. Οσο για τον Μάριο, η πρώην παίκτρια του «Survivor» ανέφερε: «Κάποια πράγματα δεν αλλάζουν συναισθηματικά. Με τον Μάριο δεν υπάρχει αλληλεπίδραση. Υπάρχει μια παύση. Ο χρόνος θα δείξει».

mariosp

Για τον Μπο, τέλος, δήλωσε πως δεν έχουν επικοινωνία: «Δεν ξέρω αν έχει νέα σχέση ο Μπο. Το μήνυμα που του έστειλα έμεινε στο “Διαβάστηκε”. Δεν έχουμε συναντηθεί» κατέληξε.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...