Τετάρτη, 30 Ιουλίου, 2025

Επέτειο 18 χρόνων γάμου γιόρτασε Έλληνας παρουσιαστής

Επέτειο γάμου 18 χρόνων γιόρτασε γνωστός Έλληνας παρουσιαστής.

Χρήστος Ντεντόπουλος: Ποιος είναι ο viral αγρότης του TikTok που έφυγε με...

Ένας 40χρονος, παντρεμένος, με δύο παιδιά, αγρότης από τη Λακκόπετρα Αχαΐας, με τη viral ατάκα στο TikTok «άκουσέ με», κέρδισε στον «Μεγάλο Αδελφό». 

Η Σάντυ Χατζηιωάννου μας «συστήνει» τους γονείς της

Η Σάντυ Χατζηιωάννου είναι από τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς...

Βούλα Πατουλίδου: Η γνωριμία με τον «γορίλα», η κοινή 40χρονη ζωή και...

Μόνο ο θάνατος χώρισε την ολυμπιονίκη Βούλα Πατουλίδου από...

Συγκλονίζει η σύζυγος του Γιώργου Καραϊβάζ: «Μου λείπει η ζωή μου, θέλω τη ζωή μου πίσω, θέλω να ουρλιάξω»

«Η απουσία σου είναι βασανιστική και λέω δεν μπορεί κάποιος μου κάνει φάρσα ένα κακόγουστο αστείο»

Η σύζυγος του Γιώργου Καραϊβάζ, Στάθα μετά τη σύλληψη δύο αντρών για τη δολοφονία του συζύγου της.

«Ήταν μια ανακούφιση και μαζί και μια βαθιά θλίψη, λόγω ότι ήρθε στο μυαλό μου εκείνη η σκηνή που αντίκρισα, όταν κατέβηκα κάτω από το σπίτι με τον Γιώργο πεσμένο αιμόφυρτο. Ανακούφιση γιατί αρχίζει να δικαιώνεται ο Γιώργος, η ψυχή του δηλαδή», δήλωσε στον ΑΝΤ1.

Όλα αυτά τα δύο χρόνια δεν σταματάει να ποστάρει συγκινητικά μηνύματα σαν να γράφει γράμματα σε εκείνον. Με αφορμή τη συμπλήρωση δύο χρόνων πριν από λίγες ημέρες έγραψε στο facebook: «Σε λίγες ώρες συμπληρώνονται δυο χρόνια που μου λείπεις. Τι μου λείπει με ρωτούν όλοι . Μου λείπει η ζωή μου θέλω τη ζωή μου πίσω θέλω να ουρλιάξω και όμως σιωπώ. Έχω να σ’ ακούσω να μου μιλάς δυο χρόνια, ψάχνω να σε βρω μέσα στα σύννεφα, πάνω στα κύματα, μέσα από το καθετί και ναι Γιώργο μου συνεχίζω, γελάω, τραγουδάω, που βρίσκω τη δύναμη αναρωτιέμαι, πως ξυπνάω, και πάω στο γραφείο , πως κοιμάμαι χωρίς την αγκαλιά σου.

Διαβάστε επίσης: Δολοφονία Καραϊβάζ: Ο εντολέας της δολοφονίας είναι μεγάλος ποινικός όπως εκτιμάται από την ΕΛΑΣ

Πως ζω χωρίς τα γλυκόλογα σου. Κι όμως μπορώ, αναρωτιέμαι εάν είμαι άνθρωπος ή ρομπότ, η απουσία σου είναι βασανιστική και λέω δεν μπορεί κάποιος μου κάνει φάρσα ένα κακόγουστο αστείο οτι ξαφνικά θα ανοίξεις την πόρτα και θα πεις ήρθα νανάκι μου».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιάννης και Καλλιόπη Ευαγγελίδου: Δείτε να ποζάρουν πατέρας και κόρη

Η Καλλιόπη Ευαγγελίδου ζει μόνιμα εδώ και αρκετά χρόνια...

Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Βγήκαν τα «μαχαίρια» για το πρώην ζευγάρι

Μια νέα ανάρτηση-καρφί έκανε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μετά τη συνέντευξη-χείμαρρος της Ιωάννας Τούνη, που εξιστορούσε στιγμές της προσωπικής

Κώστας Φραγκολιάς: «Με τη Δώρα χωρίσαμε γιατί είχαμε…»

Ο Κώστας Φραγκολιάς σε συνέντευξή του αναφέρθηκε στον χωρισμό του από τη Δώρα Πατσιώτη αλλά και στην παρέα της εκπομπής «Happy Day».

Η Αννίτα Πάνια ποζάρει στα 55 με μικροσκοπικό μπικίνι

Η Αννίτα Πάνια το Σαββατοκύριακό της έκανε τις βουτιές της φορώντας μαύρο μπικίνι.

Αναστατώνει τα πλήθη ποζάροντας με μικροσκοπικό μπικίνι στα 52 της

Προκάλεσε πανικό στα social media με τη φωτογραφία που δημοσίευσε στο instagram η γνωστή κυρία της σόουμπιζ.

Αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της στο instagram δείχνοντας το υπερηχογράφημα

Ευχάριστα νέα στη σόουμπιζ! Ποια κυρία ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της;

«Δεν μπήκα ποτέ σε καλούπια γι’ αυτό και η συνεργασία μου με τον Ηλία Ψινάκη τελείωσε άδοξα»

Ο γνωστός τραγουδιστής σε συνέντευξή του αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τον Ηλία Ψινάκη.
spot_img
spot_img