Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Πέθανε η Σούλη Σαμπάχ

Η Σούλη Σαμπάχ έφυγε από τη ζωή σκορπίζοντας θλίψη τον καλλιτεχνικό κόσμο της χώρας. Τη δυσάρεστη είδηση κοινοποίησε στο facebook ο ηθοποιός Μάκης Κωστίνης.

1923998 27764163490 916 n

«Πριν από λίγο έφυγε από τη ζωή η κυρία Σούλη Σαμπάχ σύζυγος του Δημήτρη Νικολαΐδη που βλέπουμε εδώ φωτογραφία μαζί με την Ελένη Ερήμου και το μαγικό στήνει στις καλές

εποχές σε μία δεξίωση Καλό παράδεισο να έχεις φίλη μου θυμάμαι τα γλέντια που κάναμε στο σπίτι σου στην οδό Πανόρμου. Καλό ταξίδι», έγραψε σε ποστ του δημοσιεύοντας κοινή τους φωτογραφία.

Ο πατέρας της καταγόταν από το Πολέμι της Πάφου και η μητέρα της από τη Χίο. Τη δεκαετία του 1950 ήρθε στην Αθήνα και άρχισε να τραγουδάει στο γνωστό κοσμικό κέντρο «Τζάκι». Έκανε την πρώτη της κινηματογραφική εμφάνιση στην ταινία Λατέρνα, φτώχεια και φιλότιμο μαζί με τους Βασίλη Αυλωνίτη, Μίμη Φωτόπουλο και Τζένη Καρέζη. Έχει παίξει επίσης στην τηλεόραση και στο θέατρο σε σημαντικές παραστάσεις και επιθεωρήσεις.

8372 SOYLI SAMPAX 662007

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso, τα τελευταία χρόνια περνούσε δύσκολα απομονωμένη στο αρχοντικό σπίτι της στην Πανόρμου, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Τα προβλήματα υγείας για την ηθοποιό ξεκίνησαν το 2017, όταν το αυτοάνοσο νόσημα της ψωρίασης που την ταλαιπωρούσε από παλιά επέστρεψε για να την ταλαιπωρήσει ξανά.

«Δυστυχώς, η Σούλη ζει πλέον καθηλωμένη στο κρεβάτι, χωρίς να έχει επαφή με το περιβάλλον. Αυτό συμβαίνει εδώ κι έναν χρόνο περίπου» αποκάλυψε στην εφημερίδα άνθρωπος που επισκέπτεται κατά διαστήματα τη μεγάλη πρωταγωνίστρια. Η ίδια δεν έχει κανέναν συγγενή κοντά της, ενώ στο πλευρό της βρίσκεται μόνο η οικονόμος της που τη φροντίζει εδώ και πολλά χρόνια. Μάλιστα, λόγω της πανδημίας και υπό το φόβο της διασποράς του κορονοϊού οι φίλοι της αποφεύγουν να την επισκέπτονται», ανέφεραν στην espresso.sampax 1

Στα έντεκα της χρόνια ήταν ακόμη παιδί, αλλά εμφανισιακά έμοιαζε μεγαλύτερη. Έτσι τη ζήτησαν σε γάμο στην Αίγυπτο, αλλά φυσικά οι γονείς της αρνήθηκαν. Όταν η Αναστασία ήταν 23 ετών, βρέθηκε στην Αθήνα συνοδεύοντας τη μητέρα της για να κάνει κάποιες ιατρικές εξετάσεις. Τότε γνώρισε τον άντρα της ζωής της, τον ηθοποιό Δημήτρη Νικολαΐδη. Ο έρωτας τους ήταν κεραυνοβόλος και λίγους μήνες μετά τη γνωριμία τους, παντρεύτηκαν και έμειναν μαζί μέχρι να τους χωρίσει ο θάνατος του ηθοποιού το 1993.
Στο πλευρό του άντρα της, αποφάσισε να γίνει και εκείνη καλλιτέχνης. Άρχισε να τραγουδάει, για το κέφι το δικό της και της παρέας της, όποτε πήγαιναν σε κάποιο ταβερνάκι ή μεγαλύτερο κέντρο διασκέδασης.

souli

https://www.youtube.com/watch?v=2Y0JjMUvBd0

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...