Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Στο Vault η Καβογιάννη, παρέα με την «Καβογιάννη»

Την παράσταση «Elizadeth», σε διασκευή και σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά,...

Η Άννα Δρούζα επιστρέφει στην τηλεόραση: «Όσα (δε) λέμε» κάθε Δευτέρα στο...

Η Άννα Δρούζα επιστρέφει στην τηλεόραση και μας προσκαλεί...

Η έκπληξη που ετοιμάζουν παιδιά του συλλόγου «Μουσικό Οραμα» στη «Γιορτή Μητέρας...

Πλησιάζει η ημέρα για τη δεύτερη «Γιορτή Μητέρας Παιδιού...

Δημήτρης Καλλιβωκάς: «Ανάσταση» στην Τήνο!

Μπορεί να πέρασε από σαράντα κύματα με την υγεία...

Ραγίζουν καρδιές τα λόγια της μητέρας του Μάριου Παπαγεωργίου μετά τις δύο νέες συλλήψεις

«Ο Θεός αργεί, αλλά δεν λησμονεί»

Συγκίνηση προκαλούν όσα είπε η μητέρα του αδικοχαμένου φοιτητή Μάριου Παπαγεωργίου, ο οποίος απήχθη από τη Νέα Σμύρνη το 2012 και δολοφονήθηκε, στον απόηχο των δύο νέων συλλήψεων που έγιναν προχθές για την υπόθεση-θρίλερ, η οποία συνεχίζει να κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης!

mariospapageorgiou
Μάριος Παπαγεωργίου

Υπενθυμίζεται πως με εντάλματα του ανακριτή συνελήφθησαν δύο άντρες, ηλικίας 53 και 54 χρόνων, οι οποίοι φέρεται ότι είχαν στενή σχέση με τον 80χρονο Πέτρο Μιχαλεάκο, ο οποίος καταδικάστηκε σε ισόβια και 20 χρόνια κάθειρξη ως ο εγκέφαλος της απαγωγής και της δολοφονίας του 26χρονου. Από ηχογραφημένες τηλεφωνικές συνομιλίες προέκυψε πως αυτά τα δύο πρόσωπα, μαζί με άλλα, κρύβονται πίσω από την εξαφάνιση του πτώματος του νεαρού, καθώς εκτιμάται ότι σκηνοθέτησαν ένα ταξίδι και μια αγοραπωλησία μεγάλης ποσότητας κάρβουνου, προκειμένου να κάψουν το πτώμα!

dolofonos mariou
Ο ένας εκ των δυο συλληφθέντων

«Ευχαριστώ τον Θεό που αργεί, αλλά δεν λησμονεί. Εγινε το καλύτερο που μπορούσε να γίνει» είπε η Βαρβάρα Θεοδωράκη, που όλο αυτό το διάστημα δεν έχει σταματήσει να αναζητά την αλήθεια και να απευθύνει επανειλημμένες εκκλήσεις σε όσους ενδεχομένως γνωρίζουν πού βρίσκεται η σορός του μοναχογιού της. Παράλληλα, αποκάλυψε ότι είχε συναντήσει τους δυο συλληφθέντες στα δικαστήρια: «Τους είχα δει και στα δικαστήρια. Ηταν μες στην υπόθεση όλοι αυτοί» είπε η μητέρα του δολοφονημένου Μάριου και πρόσθεσε: «Η ελληνική Δικαιοσύνη έκανε, κάνει και θα κάνει πάντα το καλύτερο, και τους ευχαριστώ. Περιμένω να ολοκληρωθεί όλη αυτή η ιστορία και να συλληφθούν οι υπόλοιποι που είναι υπεύθυνοι για αυτήν την κατάσταση, την άσχημη ιστορία που έχει τραβήξει ο γιος μου».

solofonos mariou2
Ο ένας εκ των δυο συλληφθέντων

Τέλος, δεν έκρυψε τη συγκίνηση και συνάμα την ταραχή της για την τελευταία εξέλιξη: «Είμαι πολύ συγχυσμένη, πολύ στεναχωρημένη. Η συγκίνηση αυτή και η ψυχική κατάσταση δεν με αφήνουν να ηρεμήσω. Εύχομαι όλα να πάνε καλά μέχρι τέλους» κατέληξε. Ο δικηγόρος της χαροκαμένης μητέρας Νίκος Ρουσσόπουλος, από την πλευρά του, εξέφρασε την εκτίμηση ότι σύντομα θα οδηγηθούν ενώπιον των δικαστικών Αρχών και άλλοι ύποπτοι: «Η υπόθεση όντως άνοιξε ξανά. Το 2019 με την απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου διατάχτηκε έρευνα για οκτώ άτομα που φέρεται ότι εμπλέκονται στην υπόθεση της αρπαγής και ανθρωποκτονίας του Μάριου, και σε δεύτερη φάση της εξαφάνιση της σορού του. Υπήρξαν τηλεφωνικές συνομιλίες. Εγινε έρευνα και επεξεργασία των τηλεφωνικών συνομιλιών και οδηγηθήκαμε στις δύο πρώτες συλλήψεις» δήλωσε.

marios
Μάριος Παπαγεωργίου

Αμέσως μετά τόνισε, μιλώντας στην ΕΡΤ: «Αναμένω και πιστεύω ότι θα γίνουν και άλλες (ενν. συλλήψεις), γιατί σίγουρα εμπλέκονται περισσότερα άτομα. Δεν είναι μόνο τα δύο αυτά άτομα», προσθέτοντας πως ο ίδιος γνωρίζει για την εμπλοκή άλλων τεσσάρων ατόμων. Ακόμα, εξήγησε ότι η Αστυνομία προχώρησε στις δύο νέες συλλήψεις, καθώς βρέθηκαν ενοχοποιητικά στοιχεία. «Ο κύριος όγκος των στοιχείων ήταν από τις τηλεφωνικές επικοινωνίες και τα στοιχεία που υπήρχαν στην πρώτη δικογραφία, και αυτά είναι που οδήγησαν το Εφετείο στη διαβίβαση της δικογραφίας στην Εισαγγελία για περαιτέρω έρευνα».

Στην ερώτηση ποια ήταν η αντίδραση της μητέρας του 26χρονου φοιτητή μόλις πληροφορήθηκε τις νέες συλλήψεις, ο κ. Ρουσσόπουλος απάντησε ότι «αυτό το οποίο περιμένει η μητέρα του Μάριου είναι σε μια πολυπρόσωπη, πλέον, δίωξη με τέσσερα, έξι ή οκτώ άτομα κάποιος να μιλήσει και να πει ακριβώς πού έχουν ξεφορτωθεί τη σορό του Μάριου». Οι δύο συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν αύριο στον ανακριτή για να απολογηθούν.

mama mariou2
Η μητέρα του άτυχου Παπαγεωργίου

«Αν θέλουν να βοηθήσουν τουλάχιστον τους εαυτούς τους και να δώσουν στη μητέρα αυτό το οποίο ζητάει, να βρεθούν τα οστά, τα υπολείμματα του Μάριου, ας το κάνουν» ήταν η προτροπή του δικηγόρου της οικογένειας του Μάριου προς τους κατηγορουμένους.

Αναφερόμενος στις έρευνες για τον εντοπισμό του σημείου όπου έκρυψαν το πτώμα μετά τη δολοφονία, ο ίδιος είπε ότι «από τις τηλεφωνικές επικοινωνίες έχουμε μια γενική εικόνα πού μπορεί να είναι, αλλά μιλάμε για μια πολύ μεγάλη έκταση…». Δεν παρέλειψε, τέλος, να τονίσει ότι είναι επιτακτική ανάγκη να βρεθεί ό,τι έχει απομείνει από τη σορό του Μάριου, για να γίνει η ταφή και να κλείσει ο κύκλος του πένθους της οικογένειας.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

«Τρέλανε» τη Σολωμού η Τζολί

Μπροστά στην Αντζελίνα Τζολί ούτε η Μαρία Σολωμού μένει...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από τον Μιχόπουλο

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...