Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

«Ψυχοκόρες»: Ο Κοσμάς επισκέπτεται τη Νέλλα στη κλινική

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ψυχοκόρες».Έξι...

Συγκλονίζει η Ανίτα Μπραντ: «Μόλις γέννησα το πρώτο παιδί έπαθα επιλόχειο κατάθλιψη»

Ο Χάρης Χριστόπουλος και η Αννίτα Μπραντ παραβρέθηκαν στο...

Σύλληψη του Ζεράρ Ντεπαρντιέ έπειτα από δύο νέες καταγγελίες για σεξουλικές...

Υπό κράτηση τέθηκε χθες στο Παρίσι ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ...

Συγκλονίζει η Μπάγια Αντωνοπούλου: «Κατέρρευσα, έκανα ενάμιση μήνα να συνέλθω»

Η Μπάγια Αντωνοπούλου, παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Happy...

Τζένη Μπαλατσινού – Βασίλης Κικίλιας: Το ζευγάρι που έσπασε τα ταμπού

Το παραμύθι αγάπης του υπουργού και υποψήφιου της Ν.∆. στην Α' Αθηνών και της λαμπερής παρουσιάστριας

Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας είναι ένα από τα πιο δημοφιλή και πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια της σόουμπιζ.

0480 MPALATSINOY KIKILIAS 03122019

Δεν εκμεταλλεύτηκαν ποτέ την προσωπική τους ζωή για τη δημόσια προβολή τους, αντιθέτως περιχαράκωσαν από την πρώτη στιγμή τη σχέση τους.

6637 VASILIS KIKILIAS TZENI MPALATSINOY 1492019

Παρ’ όλα αυτά, τα φώτα της δημοσιότητας είναι πάντα στραμμένα πάνω τους, και σε έναν βαθμό είναι λογικό: εκείνος πρώην μπασκετμπολίστας, γιατρός, νυν πολιτικός, υπουργός και υποψήφιος σε αυτές τις εκλογές στην Α΄ Αθήνας με τη Νέα Δημοκρατία. Εκείνη έχει ασχοληθεί επίσης με τον αθλητισμό, είναι ίσως η πιο διάσημη Σταρ Ελλάς των σύγχρονων καλλιστείων, αφού ήταν η πρώτη εστεμμένη όταν αναβίωσε ο θεσμός μέσω της ιδιωτικής τηλεόρασης, και μετά τον τίτλο της ακολούθησε μια επιτυχημένη καριέρα ως παρουσιάστρια αλλά και επιχειρηματίας.

4213 TZENI MPALATSINOY VASILIS KIKILIAS 612020

Ο Βασίλης Κικίλιας και η Τζένη Μπαλατσινού εκπέμπουν μια λάμψη, η οποία όμως δεν οφείλεται τόσο στην εντυπωσιακή εξωτερική τους εμφάνιση όσο στην ισχυρή τους προσωπικότητα. Είναι από τα λίγα ζευγάρια που δεν μπορείς να απαντήσεις στο ερώτημα «ποιος είναι ο σταρ;», αφού και οι δύο είναι εξίσου επιτυχημένοι στους χώρους τους και απολαμβάνουν την ίδια δημοφιλία, δίνοντας φως ο ένας στον άλλον, και όχι επισκιάζοντας ο ένας τον άλλον.3408 TZENI MPALATSINOY ME TON GIO TIS 1552021 001

Γνωρίστηκαν όταν ο Βασίλης πήγε ως καλεσμένος στην εκπομπή της Τζένης. Από την πρώτη στιγμή υπήρξαν συμπάθεια και αμοιβαία έλξη, ωστόσο η σχέση τους ξεκίνησε αρκετούς μήνες αργότερα. Ο Βασίλης έδωσε αγώνα για να την κερδίσει, αλλά, ως αθλητής, ήταν μαθημένος να παλεύει και τελικά να παίρνει τη νίκη. Η σχέση δεν έμεινε κρυφή για πολύ καιρό λόγω της αναγνωρισιμότητας και των δύο – εξάλλου δεν είχαν απολύτως κανέναν λόγο να την κρύψουν. Περίμεναν τη δημοσιότητα, δεν μπορούσαν όμως να φανταστούν την έκταση και κυρίως την παραφιλολογία και τα ευφάνταστα σενάρια που έπλαθε μερίδα του Τύπου, τα οποία αναπαρήγαγαν διανθίζοντάς τα με ανακρίβειες τα τηλεοπτικά πάνελ.

mpalatsinou kikiliasΟ Βασίλης ήταν τότε στη φάση που άρχισε να εκτοξεύεται η πολιτική του καριέρα, το μεγαλύτερο πρόβλημα όμως το αντιμετώπιζε η Τζένη ως μαμά. Αν και τα τρία παιδιά της ήταν πλήρως ενημερωμένα και πολύ χαρούμενα για τη σχέση της, η ίδια δεν μπορούσε να διανοηθεί ότι τα κορίτσια της και ακόμα περισσότερο ο γιος της, που ήταν ακόμα μικρός, έπρεπε να μπουν σε μια διαδικασία διαχείρισης αυτής της τοξικής κατάστασης που είχαν προκαλέσει τα ΜΜΕ.

Το ζευγάρι αποφάσισε να πάρει αποστάσεις για ένα διάστημα, ώστε να επαναξιολογήσει τη σχέση. Και εκεί συνειδητοποίησαν ότι τελικά ήταν μοιραίο να συναντηθούν και να ενώσουν τις ζωές τους – τίποτα δεν μπορούσε να τους κρατήσει μακριά. Διατήρησαν την επανασύνδεση κρυφή και οι δημοσιογράφοι ενημερώθηκαν έκπληκτοι ότι ο Βασίλης και η Τζένη είναι και πάλι μαζί όταν είδαν την αναγγελία του γάμου τους στην εφημερίδα!

kikilias-mpalatsinou

Θα μπορούσαμε να κλείσουμε με το κλισέ «και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον ερχομό του γιου τους», θα ήταν όμως λάθος. Το ζευγάρι αυτό έσπασε προκαταλήψεις και ταμπού. Δεν παντρεύτηκε για να εκπληρώσει την κοινωνική σύμβαση του γάμου, που για να θεωρηθεί ευτυχισμένος έχει ως προαπαιτούμενο την απόκτηση απογόνου. Αυτοί οι δύο άνθρωποι ενώθηκαν γιατί απλά δεν μπορούσε ο ένας να φανταστεί τη ζωή του μακριά από τον άλλον, γνωρίζοντας ότι το παιδί θα μπορούσε να μην έρθει, όπως δεν έρχεται σε πολλές γυναίκες άνω των 45 ετών.

3102 TZENI MPALATSINOY ME TON GIO TIS 1552021Ο μικρός Παναγιώτης- Αντώνιος, όμως, ήρθε ως «δώρο Θεού», όπως έχει δηλώσει η Τζένη. Εμείς θα προσθέταμε και ως δώρο ενός αληθινού έρωτα και μιας πραγματικής, βαθιάς αγάπης.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

«Τρέλανε» τη Σολωμού η Τζολί

Μπροστά στην Αντζελίνα Τζολί ούτε η Μαρία Σολωμού μένει...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από τον Μιχόπουλο

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

Στο Vault η Καβογιάννη, παρέα με την «Καβογιάννη»

Την παράσταση «Elizadeth», σε διασκευή και σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά,...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...