Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ντου της αστυνομίας σε βίλες του ράπερ «Ντίντι»!

Εφοδο σε δύο σπίτια του Σον Κομπς, γνωστού παλαιότερα...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Σασμός»: Η οικογένεια Σταματάκη γιορτάζει την έλευση της μικρής Καλλιόπης!

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Ο Χρήστος μετά...

Όλγα Τρέμη: Τέλος και το τρίτο στεφάνι της «σιδηράς κυρίας» της TV!

Έπειτα από δώδεκα χρόνια γάμου τράβηξε χωριστούς δρόμους από τον χειρουργό Νίκο Νικητέα

Επειτα από δώδεκα χρόνια κοινής πορείας και γάμου η Ολγα Τρέμη και ο σύζυγός της Νίκος Νικητέας δεν είναι πια μαζί, με τη δημοσιογράφο και παρουσιάστρια ειδήσεων και τον διακεκριμένο χειρουργό να προσπαθούν, σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της «Espresso», να κρατήσουν κρυφό τον χωρισμό τους, θέλοντας έτσι να μη δώσουν τροφή για κους κους στα κοσμικά σαλόνια και στους κύκλους με τους οποίους συναναστρέφονται!

Αλλωστε και η ίδια δεν θα θέλει, μετά όσα είχε πει πρόσφατα ο Ανδρέας Μικρούτσικος για τις ιδιαίτερες στιγμές τους πριν από δεκαετίες (προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων για το γεγονός ότι έβγαλε στη φόρα λεπτομέρειες από την απώλεια της παρθενίας της), να ακουστεί και πάλι το όνομά της σε ένα «λεπτό» προσωπικό ζήτημα όπως είναι αυτό του χωρισμού της!

Πούρο στο στόμα

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της «Espresso», το ζευγάρι έχει χωρίσει βελούδινα εδώ και λίγους μήνες. Τρέμη και Νικητέας διαμένουν πλέον σε χωριστά σπίτια, ενώ το ότι είχαν ούτως ή άλλως σπάνιες κοσμικές εμφανίσεις (οι κάμερες και οι φακοί τούς έχουν καταγράψει όλα αυτά τα χρόνια κυρίως είτε όταν πήγαιναν για φαγητό σε σικ εστιατόρια, με τον χειρουργό συνήθως να αποχωρεί με ένα πούρο στο στόμα, είτε κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στην αγαπημένη τους Πάρο, όταν τους το επέτρεπαν οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις) είναι «βοηθητικό» στο να μη μαθευτεί τίποτα για τον χωρισμό.

olga tremi 1

Ακόμη και όταν η Ολγα Τρέμη ήταν στο Open το βράδυ των εκλογών για να σχολιάσει τα αποτελέσματα, το ατσαλάκωτο ύφος της δεν πρόδιδε σε τίποτα το τι έχει συμβεί στην προσωπική της ζωή. Η ρήξη, όμως, και στο τρίτο στεφάνι τής άλλοτε σιδηράς κυρίας του Mega ψιθυρίζεται σε κοσμικούς κύκλους του Κολωνακίου που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις για τους ανθρώπους των media, του επιχειρείν και των επιστημών!

Ανθρωποι που τους είχαν ζήσει από κοντά μιλούσαν για ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι και, παρόλο που η Ολγα Τρέμη ήταν μεγαλύτερη του Νίκου Νικητέα, αυτή η ηλιακή διαφορά δεν έκανε «μπαμ». Οσοι τους ήξεραν έλεγαν πως εκείνη με τον δυναμισμό και το τσαγανό που τη χαρακτηρίζουν ήταν η κινητήριος δύναμη στη σχέση, αφού ο γιατρός ήταν πολύ σοβαρός και μετρημένος.

Τι έχει συμβεί μεταξύ τους είναι κάτι που μόνο εκείνοι ξέρουν, όμως μια συνέντευξή της (από τις σπάνιες που έχει δώσει η δημοσιογράφος) θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και προφητική, ειδικά στο σημείο που μιλούσε για τους τρεις γάμους της και τη δυσκολία που έχει στη συμβίωση.

olga tremi2
Ολγα Τρέμη και Νίκος Νικητέας κατά τη διάρκεια διακοπών τους στην Πάρο

«Οι τρεις γάμοι μου προέκυψαν. Δεν είναι ούτε πολύ ούτε λίγοι, ούτε καλό ούτε κακό. Εγινε. Ενα γεγονός είναι. Μεγαλώνοντας και ωριμάζοντας καταλαβαίνεις ότι η συμβίωση είναι ίσως το δυσκολότερο και πιο περίπλοκο εγχείρημα στον κόσμο. Ο,τι στόχο και να βάλεις, νομίζω ότι μπορείς να τον πετύχεις πιο εύκολα από μια αρμονική συμβίωση. Για να μπορέσεις να δημιουργήσεις τις προϋποθέσεις για να συμβεί, πρέπει να έχεις και έναν βαθμό ωριμότητας. Ας πούμε ότι εγώ δεν είχα βαθμό ωριμότητας πολύ μεγάλο κι ίσως αυτό εξηγεί και την αλληλουχία των γάμων» είχε πει χαρακτηριστικά η Τρέμη (η οποία κατάφερνε να συνδυάζει το γούστο της για το ακριβό ντύσιμο με τη δράση της στο ΚΚΕ), οπότε ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του για το τι έφταιξε και «στράβωσε» και ο γάμος με τον χειρουργό.

tremi gamos
Στιγμιότυπο από τον γάμο τους στις 24 Νοεμβρίου 2011, στον Ιερό Ναό Ταξιαρχών

Ενας γάμος που τελέστηκε στις 24 Νοεμβρίου 2011, στον Ιερό Ναό Ταξιαρχών, στην οδό Στησιχόρου, με τους καλεσμένους, οι οποίοι δεν ξεπερνούσαν τους εβδομήντα, να μαθαίνουν μόλις την προηγούμενη ημέρα του γάμου για την αλλαγή της εκκλησίας και της ώρας!

Χρυσό ρολόι

Ο γάμος, λοιπόν, τελέστηκε στις 12.30 το μεσημέρι, με τον γαμπρό να είναι εκείνος που συνόδευσε με το τζιπ του τη νύφη (η οποία φορούσε λευκό ταγιέρ του οίκου Chanel, κοσμήματα από λευκά μαργαριτάρια και ένα χρυσό ρολόι του οίκου Cartier) στην εκκλησία, και τις κάμερες και τους φωτογράφους να έχουν απαγορευτικό για τα… ενδότερα!

olga tremi1
Το ζευγάρι κατά τη διάρκεια εξόδου του για φαγητό στο εστιατόριο Pasaji! Από τις λίγες φορές που οι φωτογράφοι εξασφάλισαν ένα κλικ της Τρέμη και του Νικητέα

Αλλωστε ο γαμπρός, ο οποίος είναι χειρουργός στο Λαϊκό Νοσοκομείο και αναπληρωτής καθηγητής Χειρουργικής της Ιατρικής Σχολής Αθηνών, δεν ήταν συνηθισμένος σε δημοσιότητες και πρωτοσέλιδα που αφορούσαν την προσωπική του ζωή, οπότε η παρουσία των φωτογράφων την ώρα του μυστηρίου ήταν απαγορευτική! Από τότε, όμως, πέρασαν δώδεκα χρόνια, με το ζευγάρι να παίρνει χωριστούς δρόμους, κρατώντας τις καλές στιγμές του σαν μια ωραία ανάμνηση

Οι προηγούμενοι γάμοι και το καμάρι της

Για την Τρέμη, όπως αναφέραμε, ήταν ο τρίτος γάμος που και αυτός δεν στέριωσε. Ο πρώτος της ήταν με τον Θοδωρή Καλούδη, ο οποίος έχει διατελέσει διευθυντής σε εφημερίδες, και στη συνέχεια, μετά τον χωρισμό της, ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον Χρήστο Παναγιωτόπουλο, ο οποίος τότε ήταν διευθυντής ειδήσεων στο Mega. Χώρισαν όταν ο γιος τους ήταν μόλις τριών ετών, με τον οποίο είναι πολύ δεμένοι.

Χρήστος Παναγιωτόπουλος

Ο ένας βρίσκεται πάντα δίπλα στον άλλον και η ίδια καμαρώνει πάντα για την πορεία του, με το βλαστάρι της, αφού ολοκλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις και δούλεψε για μερικά χρόνια, να επιλέγει τελικά να ξεκινήσει μαζί με έναν φίλο του μία εταιρία παραγωγής.

Μάλιστα η ίδια είχε πει σε συνέντευξή της για το κεφάλαιο μητρότητα: «Ηθελα πολύ να γίνω μάνα χωρίς να έχω συνειδητοποιήσει πόσο πολύ το θέλω, ίσως και από καθαρά ιατρικούς λόγους. Παιδί έκανα στα σαράντα. Οπότε είχε πάρει μια ροή η δημοσιογραφική μου διαδρομή, την οποία και έπρεπε να εξελίξω. Το παιδί θέλει δουλειά, πολλή δουλειά. Η οικογένεια, η μάνα, είναι μια σημαντική παράμετρος. Παλαιότερα το σχολείο έπαιζε πιο καθοριστικό ρόλο σε σχέση με τους μηχανισμούς κοινωνικοποίησής του».

{{-PCOUNT-}}19{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Εφιαλτική Δευτέρα για τη Χριστίνα Ζάντη! – Ο σύζυγος «δήμιος» της εγκύου τραγουδίστριας

Εφιαλτικές στιγμές για την τραγουδίστρια Χριστίνα Ζαντή στην άλλη...