Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ο άπιστος Μπον Τζόβι

Την επιτυχία του Δημήτρη Κοντολάζου «Δεν σου κάνω τον...

Τα δάκρυα της Σάττι για την απώλεια του πατέρα της

Σε μια ανθρώπινη και συγκινητική στιγμή, λόγω της πρόσφατης...

Αποκαλύψεις για τη «Μις ΗΠΑ» 2019 που έβαλε τέλος στη ζωή της!

Παγίδα θανάτου έγινε για την Τσέσλι Κριστ η στέψη...

Ο Ιωάννης Καραγεώργης τιμήθηκε για την προσφορά του στο Φοιτητικό Οικοτροφείο της...

Η Αποστολική Διακονία της Εκκλησίας της Ελλάδος και ο...

Ξανθές, καραμπόλες και νέες εκπομπές – Ανακατατάξεις τη νέα σεζόν στην τηλεόραση

Ο Λιάγκας «φλερτάρει» Μαλέσκου και Λάσπα για νέο τηλεοπτικό ταίρι!

Αναστάτωση επικρατεί αυτήν την περίοδο στη μικρή οθόνη, καθώς όλοι μιλούν με όλους για να «κλειδώσουν» μια θέση τη νέα περίοδο.

koklonis 2 2

Τη στιγμή που η τηλεοπτική διαδρομή κάποιων αρχίζει σε μεγάλα κανάλια, κάποιων άλλων τελειώνει, ενώ υπάρχουν και οι καραμπόλες, τύπου «φύγε εσύ, έλα εσύ», μέχρι να… κάτσει η μπίλια στην τηλεοπτική ρουλέτα.

Έτσι, όπως ακούγεται, ο Γιώργος Λιάγκας θέλει να ενισχύσει με μια ωραία, έξυπνη και με «γκελ» παρουσία το «Πρωινό» του στον ΑΝΤ1 και φαίνεται ότι είναι ανάμεσα σε δύο όμορφες ξανθιές με τσαγανό.

liagkas37185

Ο λόγος για την έμπειρη Κατερίνα Λάσπα, την οποία είχε καλέσει και πρόσφατα στην εκπομπή του και της είχε κάνει και μια υπέροχη φιλοφρόνηση, λέγοντάς της: «Μα, τι ωραία γυναίκα είσαι εσύ…». Η Κατερίνα, που έχει μείνει για καιρό εκτός μικρής οθόνης, είναι στην πιο κατάλληλη στιγμή της να γυρίσει στο γυαλί τώρα, που και τα δυο παιδιά της μεγάλωσαν.

9018 KATERINA LASPA 1312018

Βέβαια, όσοι ξέρουν τον Γιώργο Λιάγκα λένε ότι θα ήθελε πολύ για παρτενέρ του την Ιωάννα Μαλέσκου, γιατί όλο αυτό το καθωσπρέπει στιλάκι -ακόμη και  το… ξινό της καλλονής- τον ιντριγκάρει πάρα πολύ και τα πειράγματα θα πέφτουν σύννεφο. Άλλωστε, η κόντρα τον «φτιάχνει» τον Λιάγκα τηλεοπτικά και ανεβάζει το κέφι του τηλεθεατή. Το θέμα είναι αν θέλει η Ιωάννα Μαλέσκου αυτήν τη «συγκατοίκηση» με τον Λιάγκα και να «τσαλακωθεί»  ή επιθυμεί μια εκπομπή μόνο για την πάρτη της, ως brand name.

maleskou

Επίσης, ο ΑΝΤ1 φαίνεται ότι είναι έτοιμος να καταλήξει για τον παρουσιαστή ή την παρουσιάστρια του τηλεπαιχνιδιού «5×5», που παρουσίαζε ο Μάρκος Σεφερλής.

poumpouras Η Κατερίνα Ζαρίφη, ο αστυνομικός της καρδιάς μας στους «Παγιδευμένους», κατά κόσμον Πέτρος Λαγούτης, αλλά και ο Σάββας Πούμπουρας έχουν πολύ καλές προϋποθέσεις για να κρατήσουν το τιμόνι του τηλεπαιχνιδιού. Ο Σάββας Πούμπουρας, δε, ολοκληρώνει το διετές συμβόλαιό του με το Mega και την Ελένη Μενεγάκη και αποδεσμεύεται.

menegaki6533

Από την άλλη μεριά, στο Mega η Ρούλα Κορομηλά κατέβασε τα ρολά της εκπομπής της «Σπίτι με το Mega» και δεν το κατάλαβε κανείς! Η μουσική εκπομπή του Μεγάλου Καναλιού με παρουσιάστρια τη Ρούλα Κορομηλά ολοκλήρωσε εσπευσμένα φέτος την τηλεοπτική της πορεία και έκτοτε το «Σπίτι με το Mega» πέρασε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας – μάλλον δεν θα το ξαναδούμε από Σεπτέμβρη.

5449 ROYLA KOROMILA 952015

«Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν, μαγειρεύουν». Η τηλεοπτική σεζόν πλησιάζει στο τέλος της και το Open ετοιμάζει μετά τις 23 Ιουνίου μια νέα καθημερινή, πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή για το καλοκαίρι, με το που θα κατεβάσει αυλαία η Μπέττυ Μαγγίρα.

Στην παρουσίαση  του ολόφρεσκου καλοκαιρινού μαγκαζίνο δείχνουν ότι θα βρίσκονται δύο γυναίκες: Ο λόγος για τη Φελίσια Τσαλαπάτη και την τραγουδίστρια Μαριάντα Πιερίδη, οι οποίες έχουν πολύ καλή σχέση, μια και συνεργάζονται και στο «Just the 2 of us». Μάλιστα, τον σχεδιασμό της εκπομπής έχει αναλάβει ο Νίκος Κοκλώνης. Η εκπομπή θα κάνει πρεμιέρα στις 10 Ιουλίου.

mpetty maggira0206

Ακόμη λέγεται ότι, αν η Μπέττυ Μαγγίρα πάει στον ΑΝΤ1 από τη νέα τηλεοπτική σεζόν, τη ζώνη της τη σεζόν 2023-2024 θα την πάρει η Ελένη Τσολάκη στο Open τις καθημερινές. Από την εκπομπή της Ελένης Τσολάκη λέγεται ότι θα φύγει ο ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, ο οποίος θα πάει στην Ελεονώρα Μελέτη στο Mega από το φθινόπωρο.

tsolaki93115 Από το «Mega Καλημέρα», δε, της Μελέτη θα φύγει ο δημοσιογράφος Κώστας Τσουρός και θα πάρει τη δική του εκπομπή στο Open.

meleti38056

Στον Σκάι λέγεται ότι η λήξη της συνεργασίας του Νίκου Μουτσινά με τον σταθμό του Νέου Φαλήρου και το τέλος της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι» έχει… ανοίξει την όρεξη σε πολλούς, που εποφθαλμιούν τη ζώνη τη μεσημεριανή και καλά κάνουν.

moutsinas12872 Μάλιστα, λέγεται ότι η δημοσιογράφος στην εκπομπή «Γεια σου!» της Μαρίας Μπακοδήμου, Νάνσυ Παραδεισανού, έχει προτείνει στο κανάλι της το κόνσεπτ μιας νέας, ψυχαγωγικής εκπομπής με αυτήν οικοδέσποινα.

mpakodimou

Τέλος, στο Star τη νέα βερσιόν του ριάλιτι «Φάρμα» λέγεται ότι δεν θα παρουσιάσει ο Πέτρος Πολυχρονίδης, αλλά ο δάσκαλος και κριτής του «GNTM» Γιώργος Καράβας!

{{-PCOUNT-}}25{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...