Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Η Κατερίνα Καινούργιου έκλεισε τα 39 και έβαλε πλώρη για… milf

«Ενας χρόνος πιο κοντά για να γίνω milf» έγραφε...

ΗΠΑ: Ποντικοί πειραματόζωα έσπασαν πλάκα με τους ερευνητές!

Ποντικοί εργαστηρίου που «τρέλαναν» τους ερευνητές κάνοντας επίτηδες λάθη...

Το μήνυμα της Μενεγάκη πριν από τις διακοπές του Πάσχα

Η ωραία Ελένη κάνει επικοινωνιακό παιχνίδι... στα μέσα κοινωνικής...

Βίαζε το βαφτιστήρι του από την ηλικία των 9 ετών έως τα...

Μια σοκαριστική υπόθεση βιασμού τριών παιδιών, ανάμεσα στα οποία...

Παντρεύεται ο Φίλιππος Πλιάτσικας – Η αναγγελία του γάμου του

Δεύτερος γάμος για τον τραγουδιστή!

Ο Φίλιππος Πλιάτσικας θα ντυθεί γαμπρός δεύτερη φορά στα 55 του χρόνια στο πλευρό μιας όμορφης πιανίστριας!

Μπορεί ο αγαπημένος καλλιτέχνης και ιδρυτικό μέλος του συγκροτήματος Πυξ-Λαξ να κρατά την προσωπική του ζωή καλά προφυλαγμένη από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο ένα τόσο χαρμόσυνο γεγονός δεν γινόταν να μείνει κρυφό. Ο ερωτικός ερμηνευτής ζει τη δική του μελωδία της ευτυχίας, γεγονός που φαίνεται ξεκάθαρα από την απόφασή του να βάλει και δεύτερο στεφάνι.

Photo by Φίλιππος Πλιάτσικας on April 05 2023. May be an image of beret

Όσο για τη γυναίκα που κατάφερε να «φωλιάσει» στην καρδιά του, είναι επίσης καλλιτέχνης και συνεργάζεται μαζί του τα τελευταία χρόνια τόσο στα στούντιο ηχογράφησης όσο και στις συναυλίες του. Πρόκειται για την Ελευθερία Ναθαναήλ, η οποία ως ταλαντούχα μουσικός (με σπουδές σε Ελλάδα και Αυστρία) κινείται με άνεση σε ένα μεγάλο φάσμα της εγχώριας σκηνής. Κλασική πιανίστρια, συνθέτει μουσική για θεατρικές παραστάσεις και video dance projects, ενώ είναι καθηγήτρια κλασικού πιάνου στο Μουσικό Τμήμα του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

Photo by Livertia Liberte on May 02 2021

Εκείνο που της αρέσει περισσότερο πάντως είναι να παίζει πλήκτρα και ακορντεόν στους Πυξ-Λαξ, αλλά και να πειραματίζεται μουσικά είτε ως Livertia, όπως συστήνεται καλλιτεχνικά στο κοινό, είτε ως μέλος του ντουέτου Fleur που έχει φτιάξει εδώ και λίγο καιρό ως πιανίστρια μαζί με την τσελίστα Ειρήνη Αναστασίου. Οι δυο τους, μάλιστα, έχουν κάνει μια εξαιρετική διασκευή στο «Eleanor Rigby» των Beatles.

pliatsikas monosΜέχρι στιγμή δεν έχει γίνει γνωστός ο χρόνος του γάμου του ζευγαριού. Σήμερα, ωστόσο, δημοσιεύεται στην εφημερίδα «Εστία» η γαμήλια αναγγελία τους, που αναφέρει τα εξής: «Ο Φίλιππος Πλιάτσικας του Κωνσταντίνου και της Αθηνάς, το γένος Κοντού, που γεννήθηκε στο Μαρούσι Αττικής και κατοικεί στην Κηφισιά Αττικής, και η Ελευθερία Ναθαναήλ του Θεοδώρου και της Αννας, το γένος Αργυρίου, που γεννήθηκε στο Μαρούσι Αττικής και κατοικεί στην Κηφισιά Αττικής, θα έλθουν σε γάμο που θα γίνει στην Κηφισιά Αττικής». Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από μερικούς μήνες ο Φίλιππος και η Ελευθερία είχαν απαθανατιστεί από τον φωτογραφικό φακό σε τρυφερά στιγμιότυπα κάπου στην Κηφισιά. Τότε, όμως, το όνομα της συντρόφου του καλλιτέχνη δεν είχε γίνει γνωστό. Να λοιπόν που ήρθε η ώρα να μάθουν όλοι τη μέλλουσα κυρία Πλιάτσικα.

7560 ELEFTHERIA NATHANAIL FILIPOS PLIATSIKAS 432023

Η τακτική του Φίλιππου Πλιάτσικα να μην απασχολεί τα media με θέματα της προσωπικής του ζωής δεν είναι κάτι καινούργιο. Έτσι ήταν πάντα ο καλλιτέχνης των Πυξ-Λαξ. Με τον ίδιο τρόπο είχε λειτουργήσει και στον πρώτο του γάμο, με την ηθοποιό, στιχουργό και παρουσιάστρια Νάντια Σπηλιωτοπούλου, με την οποία απέκτησαν και τη μονάκριβη κόρη τους, Κωνσταντίνα, που είναι σήμερα 17 ετών. Ο γάμος τους είχε γίνει μακριά από τους προβολείς, ενώ οι κοινές εμφανίσεις τους υπήρξαν ελάχιστες σε βάθος… δεκαετίας! Η Νάντια Σπηλιωτοπούλου παρουσίαζε πριν από χρόνια τη μουσική τηλεοπτική εκπομπή «Amstel Live», στον Σκάι, και έκανε και ραδιόφωνο στον σταθμό Freedom. Επίσης έχει γράψει στίχους σε τραγούδια γνωστών καλλιτεχνών (και στον Πλιάτσικα!), ενώ σε ό,τι αφορά το κομμάτι της υποκριτικής έχει συμμετάσχει και αρκετές θεατρικές παραστάσεις, μεταξύ των οποίων ήταν το έργο «Picasso – Στο μάτι του ταύρου» σε σκηνοθεσία Νικήτα Τσακίρογλου.

Photo by Φίλιππος Πλιάτσικας on April 15 2023. May be a selfie of one or more people
Με την κόρη του

Στις αρχές του 2014 είχαν διαρρεύσει οι πρώτες φήμες για «σύννεφα» στον γάμο τους, όμως, σύμφωνα με το φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού, κατέβαλαν τότε και οι δύο μεγάλες προσπάθειες για να ξεπεράσουν την κρίση. Προφανώς αυτές οι προσπάθειες δεν καρποφόρησαν, γιατί το ζευγάρι χώρισε, φτάνοντας μάλιστα μέχρι τα δικαστήρια το 2018, όταν η ηθοποιός κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του τραγουδοποιού, ανοίγοντας έτσι «πόλεμο» μαζί του, όπως είχε αποκαλύψει τότε η «Espresso» με πρωτοσέλιδο δημοσίευμά της. Εκτοτε επικράτησε σιωπή και από τις δύο πλευρές. Μια σιωπή που «έσπασαν» τώρα οι… γαμήλιες καμπάνες!

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«TV Queen»: Το νέο ξινό φρούτο που σερβίρει στο Open ο Νίκος Κοκλώνης

Aυτό το ριάλιτι δίχως άλλο μόνο ο... Μένιος Φουρθιώτης...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Ιωσήφ αντικρίζει πρώτη φορά τον Σίμο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του συνταξιούχου στη Σάμο!

Επειτα από σχεδόν 21 μήνες εξιχνιάστηκε από την Αστυνομία...

Απόπειρα δολοφονίας αρχινονού έξω από την πίστα της Λιόλιου

Σε διαρκή πόλεμο για την ηγεμονία της νύχτας βρίσκεται...

Δύο ομοφυλόφιλοι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας τη Μ. Τετάρτη

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες,...