Αποκάλυψη Καινούργιου on air: «Η Ελένη Μενεγάκη με έχει μπλοκάρει εδώ και χρόνια στο instagram επειδή…»

«Δεν ήθελε να μου μιλήσει ούτε τηλεφωνικά, εγώ προσπάθησα»

Η Ελένη Μενεγάκη ακούγεται πως οι σχέσεις με τον Σάββα Πούμπουρα δεν είναι καλές και μάλιστα ο ένας έκανε unfollow τον άλλον.

Η Κατερίνα Καινούργιου με αφορμή το θέμα αποκάλυψε πως η Ελένη Μενεγάκη είχε εκνευριστεί για ένα ρεπορτάζ που είχαν προβάλει σε παλαιότερη εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και αν και ζήτησε συγγνώμη προσωπικά η ωραία Ελένη δεν έδειξε να τη συγχωρεί.


«Εμένα με έχει κάνει μπλογκ πολλά χρόνια η Ελένη δεν τη βλέπω. Εμένα με έχει μπλοκάρει, δεν μπορείς να τη βρεις καν στο instagram. Παλιά όταν ήμασταν στο Epsilon για ένα ρεπορτάζ του Μαρίνου Βυθούλκα το οποίο την είχε ενοχλήσει. Ήθελα να στηρίξω τον Μαρίνο αλλά της ζήτησα δημόσια συγγνώμη αφού την ενόχλησε.

Ο Μαρίνος επέμενε πως ήταν αληθινό το ρεπορτάζ, η Ελένη έλεγε δεν ίσχυε. Εγώ τελοσπάντων ζήτησα συγγνώμη προσωπικά αλλά δεν λύθηκε, με έχει ακόμα μπλοκ. Προσπάθησα τηλεφωνικά να επικοινωνήσω μαζί της αλλά δεν ήθελε. Όταν ακούς από το περιβάλλον πως δεν θέλει να σε βλέπει λες γιατί να ασχοληθώ;».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.

Πέθανε η αδελφή του Τόνυ Μαυρίδη

Δυσκόλες ώρες αντιμετωπίζει ο  Τόνυ Μαυρίδης.Ο μουσικός παραγωγός έχασε...

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής ερωτευμένος με εντυπωσιακή ηθοποιό!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής είναι ζευγάρι με όμορφη ηθοποιό

Ποια ηθοποιός εμφανίστηκε σε πρωινή εκπομπή με αυτά τα χαριτωμένα παπούτσια;

Η ηθοποιός φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» και εμφανίστηκε φορώντας παπούτσια με χοντρό τακούνι σαν σαμπό σε ροζ χρώμα με σχέδια.