Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Οι σειρές που συνεχίζουν και που έρχονται στα κανάλια

H tv μας ένα σιριαλ

Ερωτας, μυστήριο, αγάπη, σασπένς, συγκίνηση, χαρά, πόνος, θλίψη, αγωνία, γαλήνη, όνειρο! Τα πάντα όλα θα έχει η νέα τηλεοπτική σεζόν στα κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας, καθώς οι περισσότεροι τηλεοπτικοί σταθμοί ετοιμάζουν σειρές για όλα τα γούστα. Ακόμη μία χρονιά η μικρή οθόνη θα επενδύσει στην καλή ελληνική μυθοπλασία σε κωμικά ή σε δραματικά σίριαλ. Φιλόδοξες παραγωγές εποχής, κοινωνικές σειρές, αστυνομικά θρίλερ θα μας συνοδεύσουν σε μια τηλεοπτική χρονιά που μας υπόσχεται πολύ θέαμα. Η «Εspresso» έφτιαξε έναν αναλυτικό οδηγό με όλες τις σειρές που θα δούμε τη νέα σεζόν ανά κανάλι και οι επιλογές είναι πάρα πολλές. Και φυσικά μέσα στο νέο «μενού» υπάρχουν και οι πετυχημένες συνταγές, όπως ο «Σασμός», «Ο παράδεισος των κυριών», «Η γη της ελιάς», «Ερωτας φυγάς», «Παγιδευμένοι», «IQ 160», «Κάνε ότι κοιμάσαι»! Σειρές που λόγω επιτυχίας πήραν το πράσινο φως!

ALPHA

«Σασμός»: Η αγαπημένη ιστορία με τον Αστέρη και την Αργυρώ συνεχίζεται δυναμικά και την τρίτη σεζόν. Πρωταγωνιστές έρχονται και φεύγουν, αλλά η βεντέτα πάντα μένει μέχρι να νικήσει η αγάπη. Ο τρίτος κύκλος επεισοδίων έρχεται για να ενώσει τις δύο οικογένειες, κάτι που θα χαρούν και οι τηλεθεατές. Στη σειρά μένει όλο το αγαπημένο μας καστ: Δημήτρης Λάλος, Μαρία Τζομπανάκη, Ορφέας Αυγουστίδης, Μιχάλης Αεράκης, Αλίνα Κωτσοβούλου, Ευγενία Σαμαρά, Δημήτρης Ημελλος, Μαρία Πρωτόπαππα, Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, Μαριλίτα Λαμπροπούλου. Βέβαια, την τρίτη σεζόν κάποιοι από τους αγαπημένους μας ήρωες θα βρουν τραγικό τέλος.

seires tv30063

«Το Προξενιό της Ιουλίας»: Καταδικασμένη σε έναν λάθος γάμο. Μία ακόμη σειρά εποχής, βασισμένη στο βιβλίο του Γιώργου Πολίτη, βρίσκεται ανάμεσα στις νέες ελληνικές σειρές που θα δούμε τη σεζόν 2023-2024. Το «Προξενιό της Ιουλίας» ξεκινά στον Alpha και περιστρέφεται γύρω από την Ιουλία Βένιου και το προξενιό της με τον μεγαλοκτηματία Γιωργίκη Προβιό, μια είδηση που έκανε αίσθηση σε όλη τη Λάρισα. Η Ιουλία είναι ερωτευμένη με τον Γρηγόρη, αλλά αναγκάζεται να πει το «ναι» σε έναν γάμο χωρίς έρωτα. Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι: Μελέτης Ηλίας, Αννα Μόσχα, Ελισάβετ Μουτάφη, Γιάννος Περλέγκας κ.ά.

«Ο παράδεισος των κυριών»: Πολυτέλεια, μίση και πάθη. «Ο παράδεισος των κυριών» αναμένεται να αναστηθεί μέσα από τις στάχτες του. Το πολυκατάστημα θα ανοίξει ξανά τις πόρτες του από τη νέα σεζόν. Η ανατρεπτική αυτή ιστορία έρχεται για να καθηλώσει για ακόμη μια χρονιά τους τηλεθεατές με τις περιπέτειες των ηρώων. Στο βασικό καστ οι Δημήτρης Γκοτσόπουλος, Αργύρης Πανταζάρας, Ευαγγελία Συριοπούλου, Λάζαρος Γεωργακόπουλος, Θεοδώρα Τζήμου, Νατάσα Εξηνταβελώνη, Νίκος Λεκάκης, Χρήστος Πλαΐνης, Γωγώ Μπρέμπου, κ.ά.

«Μην αρχίζεις τη μουρμούρα»: Η ενδέκατη σεζόν φέρνει ανατροπές και απώλειες. Νέα ζευγάρια μπαίνουν στη σειρά με αγάπη και μουρμούρα, ενώ άλλα (η Καίτη Κίτσου, η Βουλίτσα, η Βέλυ και ο Αγγελος) μας αποχαιρετούν οριστικά Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι: Αντώνης Αντωνίου, Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Αννα Κουτσαφτίκη, Σπύρος Τσεκούρας.

seires tv300632

«Φόνοι στο καμπαναριό»: Οι μοναχές δεν είναι πάντα ήσυχες ούτε και τα μοναστήρια γαλήνια. Ακόμη μία ξεκαρδιστική κωμωδία αναμένεται να δούμε στον Alpha, ως μίνι σειρά. Ο Αντώνης Αγγελόπουλος θα αναλάβει τη σκηνοθεσίας μιας νέας κωμικής σειράς με φόντο… ένα μοναστήρι. Ο τίτλος θα είναι «Φόνοι στο καμπαναριό» και οι πρωταγωνίστριες Ρένια Λουιζίδου και Ελισάβετ Κωνσταντινίδου θα ντυθούν… μοναχές και θα δώσουν ρεσιτάλ γέλιου!

«Ο γιατρός»: Η σειρά που είχε μπει στο συρτάρι βγαίνει για να συναρπάσει. Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης ντύνεται «Γιατρός» σε μία συγκλονιστική σειρά, που θα καθηλώσει. Το ψυχολογικό θρίλερ βασίζεται στο ιταλικό «Nelle tue Mani», που σημαίνει «Στα χέρια σου», και θα αποτελείται από 16 επεισόδια, τα οποία είναι εμπνευσμένα από την αληθινή ιστορία του γιατρού Pierdante Piccioni. Τη σκηνοθεσία της σειράς θα αναλάβει ο Γιώργος Παπαβασιλείου, ενώ τους δυο βασικούς ρόλους κρατούν η Δήμητρα Σιγάλα και ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.

MEGA TV

«Η γη της ελιάς»: Μάνη και ξερό ψωμί… Οι τηλεθεατές δεν αλλάζουν τη συνταγή. Η σειρά της Βάνας Δημητρίου, σε σκηνοθεσία του Ανδρέα Γεωργίου, συνεχίζει δυναμικά και τη νέα σεζόν! Κάποιοι από τους πρωταγωνιστές φεύγουν, ενώ νέα δυνατά πρόσωπα έρχονται για να εκτοξεύσουν την αγωνία των τηλεθεατών στα ύψη. Στον τρίτο κύκλο θα συνεχίσουμε να βλέπουμε τους: Νίκο Γαλανό, Αντζελα Γκερέκου, Μάξιμο Μουμούρη, Τάσο Ιορδανίδη, Πασχάλη Τσαρούχα, Λυδία Κονιόρδου, Μάρω Κοντού, Γιώργο Παρτσαλάκη, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Γιάννη Κρητικό, Δώρα Χρυσικού, Στέλλα Φυρογένη, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύση Παπανδρέου, Κούλη Νικολάου, Βάσια Παναγοπούλου.

seires tv300631

«Famagusta»: Η εισβολή του «Αττίλα» στην Κύπρο το 1974 και η τουρκική κατοχή σε πρώτο πλάνο. Μία αληθινή ιστορία έρχεται στη μικρή οθόνη για να ξυπνήσει μνήμες και ψυχικά τραύματα. Ο Ανδρέας Γεωργίου και η Βάνα Δημητρίου φέρνουν τη μίνι σειρά «Famagusta» (Αμμόχωστος) με άρωμα Κύπρου και ένα ζήτημα που ψάχνει ακόμη ιστορική δικαίωση. Στη σειρά πρωταγωνιστούν μια πλειάδα ηθοποιών, όπως οι: Γιάννης Μπέζος, Κοραλλία Καράντη, Χρήστος Λούλης, Αντρέας Γεωργίου, Γιώργος Ζένιος, Νεοκλής Νεοκλέους, Βασιλική Τρουφάκου.

«Το ναυάγιο»: Ο Σπύρος Πετρουλάκης έρχεται στο Mega με νέα σειρά. Μετά την επιτυχία που σημείωσε ο «Σασμός», το βιβλίο «Το ναυάγιο» ζωντανεύει στη μικρή οθόνη για να καθηλώσει το κοινό, που αγάπησε τη γραφή του. Το «Ναυάγιο» αφηγείται την ιστορία του πολύνεκρου ναυτικού δυστυχήματος που σημειώθηκε τον Δεκέμβριο του 1966 στη θαλάσσια περιοχή της Φαλκονέρας, σε μικρή απόσταση από τις ακτές της Κρήτης, με 217 επιβεβαιωμένους νεκρούς. Στη σειρά θα δούμε σε κεντρικούς ρόλους τους Γιάννη Στάνκογλου και Αναστασία Παντούση.

«Αγιος Παΐσιος»: Η ζωή στον Αγιον Ορος, το έργο και η κοίμηση του γέροντα της Ορθοδοξίας. Η θρησκευτική σειρά «Αγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό» πήρε το πράσινο φως για τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Ο δεύτερος κύκλος θα εστιάσει στη μοναχική πορεία του αγίου και αναμένεται να προβληθεί τον Φλεβάρη του 2024. Στον β’ κύκλο θα δούμε τη ζωή του μέχρι τη στιγμή που θα κλείσει τα μάτια του, αποχαιρετώντας τον κόσμο. Επίσης, θα παρακολουθήσουμε τους ανθρώπους που γνώρισε, την αγάπη που έδειξε, τα θαύματα, τις συμβουλές, τις δυσκολίες που πέρασε. Ο σκηνοθέτης της σειράς παραμένει ο Στάμος Τσάμης.

«Milky Way»: Τον Οκτώβριο αναμένεται να έρθει και η πολυαναμενόμενη σειρά «Milky Way», με την υπογραφή του διεθνώς αναγνωρισμένου σκηνοθέτη και σεναριογράφου Βασίλη Κεκάτου. Στο καστ θα δούμε τους: Κορίννα Ντουλλάαρτ, Κωνσταντίνο Γεωργόπουλο, Νικολάκη Ζεγκίνογλου, Ανδρέα Κωνσταντίνου, Γιούλικα Σκαφιδά, Θέμιδα Μπαζάκα, Αργύρη Μπακιρτζή, Μαρία Καλλιμάνη, Σοφία Κόκκαλη, Προμηθέα Αλειφερόπουλο, Τόνια Σωτηροπούλου, Γεράσιμο Σκιαδαρέση, Στυλιάνα Ιωάννου, Ναταλία Σουίφτ, Αφροδίτη Καποκάκη, Ευαγγελία Καμάρα, Ιώκο Ιωάννη Κοτίδη, Ξένια Ντάνια, Σταύρο Τσουμάνη, Βίκυ Μαϊδάνογλου, Τζέο Πακίτσα, Κασσιόπη Κλέπκου, Αλέξανδρο Βούλγαρη. Guest stars: Λαέρτης Μαλκότσης, Νίκος Καραθάνος, Κίμων Κουρής, Ιβάν Σβιτάιλο, Μιχαήλ Ταμπακάκης, Αλκηστις Πουλοπούλου, Ελένη Φουρέιρα.

ANT1

«Η Μάγισσα»: Στην ιστορική Μάνη πριν το 1821 μια Μάγισσα προβλέπει φόνους, αγάπες και επαναστάσεις… Η πιο δυνατή ιστορία, έρχεται φέτος! «Η Μάγισσα», σε σκηνοθεσία του Λευτέρη Χαρίτου, ζωντανεύει στη μικρή μας οθόνη και μας ταξιδεύει πίσω στον χρόνο μέσα από μια ανατριχιαστική υπόθεση που κόβει την ανάσα. Η Μελίνα Τσαμπάνη και ο Πέτρος Καλκόβαλης θα μας καθηλώσουν ακόμη μια φορά μετά τις «Αγριες μέλισσες». Στη σειρά θα δούμε τους εξαιρετικούς καλλιτέχνες: Ελλη Τρίγγου, Αναστάσιο Ροϊλό, Νίκο Ψαρρά, Τάσο Νούσια, Κατερίνα Λέχου, Γιώργο Γάλλο, Μάρκο Παπαδοκωνσταντάκη, Θέμιδα Μπαζάκα κ.ά.

«Παγιδευμένοι»: Το πράσινο φως για τη νέα σεζόν πήραν οι «Παγιδευμένοι», στον ANT1. Η αστυνομική αυτή σειρά, που αγαπήθηκε πολύ από τους τηλεθεατές, με τον εισαγγελέα και τη δικηγόρο συνεχίζεται δυναμικά, με νέες ανατρεπτικές υποθέσεις, που θα κόψουν την ανάσα. Στο καστ πάντα οι: Μιχάλης Λεβεντογιάννης, Μάρθα Λαμπίρη – Φεντόρουφ, Κίμωνας Κουρής, Πέτρος Λαγούτης, Παύλος Ορκόπουλος, Στέφανος Κυριακίδης, Ντίνα Μιχαηλίδου, Σοφία Φαραζή, Ταμίλλα Κουλίεβα κ.ά.

seires tv300633

«Ενας από εμάς»: Μία κοινωνική σειρά του ANT1, που θα αλλάξει τον τρόπο που βλέπουμε την καθημερινότητα. Η υπόθεσή της περιστρέφεται γύρω από μια παρέα φίλων κοντά στα 40. Η ζωή όλων ανατρέπεται όταν ένας εξ αυτών διαπιστώνεται ότι πάσχει από μια ανίατη ασθένεια, νέο το οποίο σοκάρει τους υπολοίπους, ενώ τελικά φεύγει από τη ζωή. Αναπόφευκτα οι σχέσεις όλων μπαίνουν σε νέα βάση και οι καταστάσεις ανατρέπονται. Οι στόχοι -επαγγελματικοί ή προσωπικοί- που δεν είχαν πραγματοποιηθεί, τώρα επιβάλλεται να ολοκληρωθούν. Στο τιμόνι της σκηνοθεσίας θα βρίσκεται ο Πιέρρος Ανδρακάκος. Πρωταγωνιστούν οι: Γιάννης Τσιμιτσέλης, Σπύρος Χατζηαγγελάκης, Μάριος Αθανασίου, κ.ά.

«Γυναίκες της φωτιάς»: Δεν αποκλείεται αυτήν τη σεζόν (2023-2024) να δούμε ανάμεσα στις ελληνικές σειρές και την ανατρεπτική ιστορία «Γυναίκες της φωτιάς». Ο ANT1 έχει πάρει τα δικαιώματα της συγκεκριμένης σειράς, που σημειώνει επιτυχία στο εξωτερικό. Η ιστορία ξεκινά από μια φωτιά που ξεσπά σε εκδήλωση, στην οποία μεταξύ άλλων βρίσκονται και τρεις γυναίκες. Αν και εν τέλει σώζονται, το σκηνικό αυτό τις κάνει να αναθεωρήσουν κάποια πράγματα για τις ζωές τους. Η ώρα για να τιμωρήσουν όσους τις κακοποίησαν έφτασε…

«Ψυχοκόρες»: Ο ΑΝΤ1 θα φιλοξενήσει μια νέα σειρά εποχής με φόντο τη δεκαετία του ’50, όπου νέες κοπέλες από την επαρχία γίνονται εσωτερικές οικιακοί βοηθοί σε σπίτια πλουσίων με σκοπό να τις παντρέψουν τα αφεντικά τους με σωστούς γαμπρούς. Η ζωή τους στις βίλες αυτές δεν ήταν όμως πάντα ρόδινη.

STAR

«IQ 160»: Η καθαρίστρια με την τετράγωνη λογική έχει κάνει τον αστυνόμο λιώμα! Η αστυνομική κωμωδία με το φοβερό ντουέτο (Νίκος Κουρής, Σμαράγδα Καρύδη) συνεχίζεται δυναμικά και τη νέα σεζόν στο Star. Δράση, αγωνία, αστυνομικό μυστήριο αλλά και γέλιο σε μια σειρά που επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις, με εξαιρετικούς και αγαπημένους πρωταγωνιστές, όπως οι: Μαρούσκα Παναγιωτοπούλου, Ηλίας Μουλάς, Ελίζα Σκολίδη, Σωτήρης Δούβρης, Αριστοτέλης Μπολοβίνος, Χάρης Παπαδόπουλος.

seires tv300634

OPEN

«Ερωτας φυγάς»: Η σειρά θα μας κρατήσει συντροφιά και τον χειμώνα της νέας σεζόν. Ο Ιάσονας και η Αλεξάνδρα θα περάσουν από σαράντα κύματα για να καταλήξουν μαζί. Ο πρώτος κύκλος τελειώνει με ένα συγκλονιστικό επεισόδιο, αφήνοντάς μας με την απορία για το τι έπεται στη συνεχεία. Στο καστ ακόμη μία χρονιά οι: Ντάνη Γιαννακοπούλου, Πέμη Ζούνη, Σταύρος Σβήγκος, Αντώνης Καρυστινός, Σταύρος Ζαλμάς, Αρετή Πασχάλη, Μαριάννα Πολυχρονίδη, Γεράσιμος Γεννατάς.

ΣΚΑΪ

«Οι Πανθέοι»: Να που τα χρόνια περνούν και από την κρατική τηλεόραση οι «Πανθέοι» θα μας καλωσορίσουν στην ιδιωτική. Σχεδόν μισό αιώνα μετά η εμβληματική σειρά «Οι Πανθέοι» επιστρέφει μέσα από τη συχνότητα του Σκάι, με ένα λαμπρό καστ ηθοποιών στους πρωταγωνιστικούς ρόλους! Θυμίζουμε ότι η σειρά, η οποία είχε προβληθεί πρώτη φορά από την ΕΡΤ το 1977, έχει στο επίκεντρο μια μεγαλοαστική οικογένεια των Αθηνών. Στη σειρά θα παίξουν οι: Κάτια Δανδουλάκη, Αιμίλιος Χειλάκης, Μιχαήλ Ταμπακάκης, Θανάσης Κουρλαμπάς, Κόρα Καρβούνη, Χριστίνα Αλεξανιάν, Ελένη Καρακάση.

«Ορκιστείτε παρακαλώ»: Ο Μάρκος Σεφερλής, εκτός από την εκπομπή «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου», έρχεται και με μια αγαπημένη σειρά, με τίτλο «Ορκιστείτε παρακαλώ». Αξίζει να σημειωθεί πως η σειρά προβλήθηκε για πρώτη φορά το 1982, στην ΕΡΤ2 και έχει ως κεντρικό θέμα τις υποθέσεις που εκδικάζονται επί καθημερινής βάσεως στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων, αλλά με πολύ δόση γέλιου.

ΕΡΤ

«Κάνε ότι κοιμάσαι»: Ο καθηγητής Καλίρης είναι εδώ! Το «Κάνε ότι κοιμάσαι» θα συνεχιστεί κανονικά τη νέα σεζόν, με μια νέα ιστορία, που θα συναρπάσει. Αυτήν τη φορά θα αφορά πλουσιόπαιδα σε κολέγια… Συνεχίζουν με φόρα οι: Σπύρος Παπαδόπουλος, Φωτεινή Μπαξεβάνη, Γιώργος Δεπάστας, Βίκυ Μαϊδάνογλου, Βασίλης Ευταξόπουλος, Γεωργία Μεσαρίτη, Νικολέτα Κοτσαηλίδου και ο Δημήτρης Καπετανάκος.

«Η παραλία»: Στα Μάταλα με… τη Δρόσω! Το περιμέναμε πέρσι, όμως το κανάλι αποφάσισε να μας ταξιδέψει τη νέα σεζόν στην εποχή των χίπις. «Η Παραλία» βασίζεται στο μυθιστόρημα της Πηνελόπης Κουρτζή με τίτλο «Το κορίτσι με το σαλιγκάρι». Η πρωταγωνίστριά μας, Δανάη Μιχαλάκη, γνωστή από τις «Αγριες Μέλισσες», θα ζήσει τη δική της περιπέτεια ως γιατρίνα στην Κρήτη. Ολα αλλάζουν ριζικά στη ζωή της από τη μια στιγμή στην άλλη. Πλάι της θα δούμε τον Δημήτρη Μοθωναίο, τον Γιώργο Μιχαλάκη, τον Κώστα Νικούλι, τον Μάκη Παπαδημητρίου .

«Στα σύρματα»: Μια απολαυστική κωμωδία με σπαρταριστές καταστάσεις, ξεκαρδιστικές ατάκες και φρέσκια ματιά, που διαδραματίζεται μέσα και έξω από τις φυλακές, έρχεται τη νέα τηλεοπτική σεζόν στην ΕΡΤ για να μας ανεβάσει «Στα σύρματα». Το σενάριο είναι του Χάρη Μαζαράκη και Νίκου Δημάκη και η σκηνοθεσία του Χάρη Μαζαράκη, με πλειάδα εξαιρετικών ηθοποιών και συντελεστών. Η ανατρεπτική ιστορία μας ακολουθεί το ταξίδι του Σπύρου Καταραχιά (Θανάσης Τσαλταμπάσης), ο οποίος -ύστερα από μια οικονομική απάτη- καταδικάζεται σε πέντε χρόνια φυλάκιση και οδηγείται σε σωφρονιστικό ίδρυμα, όπου εκεί συναντά έναν μεγάλο νονό της νύχτας, τον οποίο θα υποδυθεί ο Ιβάν Σβιταίλο.

«Ερημη χώρα»: Η κακοποίηση σε πρώτο πλάνο. Μετά την επιτυχία της σειράς «Το βραχιόλι της φωτιάς», η ΕΡΤ φέρνει την «Ερημη χώρα», μια νέα ανατριχιαστική ιστορία, που θα πλαισιωθεί από ένα υπέροχο καστ ηθοποιών. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Γιώργος Γκικαπέππας. Πρωταγωνιστούν οι Γιώργος Καραμίχος, Ελισάβετ Μουτάφη, Δανάη Σκιάδη, Αλεξάνδρα Αϊδίνη, Νίκος Αρβανίτης, Γιώργος Κέντρος, Δημήτρης Αριανούτσος

«Η μεγάλη χίμαιρα»: Η λογοτεχνία έχει χώρο στην ΕΡΤ! Το εμβληματικό μυθιστόρημα του Μ. Καραγάτση «Η Μεγάλη Χίμαιρα» γίνεται για πρώτη φορά τηλεοπτική σειρά σε σκηνοθεσία του Ντένη Ηλιάδη και συμπαραγωγό την ΕΡΤ. «Η μεγάλη χίμαιρα» θα γυριστεί μέσα στο 2023, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Το τηλεοπτικό κοινό στη χώρα μας θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει σε πρώτη μετάδοση αποκλειστικά από την ΕΡΤ, η οποία έχει και τα αποκλειστικά δικαιώματα για την Ελλάδα και την ψηφιακή πλατφόρμα ERTFLIX, με την πρεμιέρα να προσδιορίζεται για τις αρχές του 2024.

«Ηλέκτρα»: Ακόμα μία σειρά βασισμένη σε μυθιστόρημα με τίτλο «Ηλέκτρα» έρχεται τη νέα σεζόν (2023-2024), με δύο αγαπημένα πρόσωπα από ελληνικές σειρές που έχουμε αγαπήσει. Η επερχόμενη σειρά εποχής «πατάει» πάνω στο ομώνυμο, υπό έκδοση, μυθιστόρημα της Ελένης Καπλάνη, η οποία υπογράφει και το «Μαύρο Ρόδο», τη δημοφιλή σειρά του Mega. Για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους έχουν ήδη κλείσει η Αφροδίτη Λιάντου, η Eμιλυ Κολιανδρή αλλά και ο Μιχαήλ Ταμπακάκης.

{{-PCOUNT-}}40{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...