Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Οι κάμερες έδειξαν τις ένοχες κινήσεις του Μπανγκλαντεσιανού δολοφόνου της βασίλισσας του Athens Pride

Τα τραύματα σε χέρια και κεφάλι, και τα κοσμήματα που πρόδωσαν τον 35χρονο, που εξακολουθεί να αρνείται τα πάντα

Μπορεί οι Αρχές να κατάφεραν να εξιχνιάσουν μέσα σε μόλις μερικές ημέρες τη στυγερή δολοφονία της 46χρονης τρανς, έχοντας στα χέρια τους αδιάσειστα στοιχεία για την ενοχή του 35χρονου Μπανγκλαντεσιανού, ωστόσο ο σφαγέας του Αγίου Παντελεήμονα εξακολουθεί να αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή στην υπόθεση.

347236147 782301903518602 4842855693848877428 n

Ο Μohim Gazi βρίσκεται στην Ελλάδα από το 2017 και έχει διατελέσει ιδιοκτήτης μικρού σούπερ μάρκετ στο κέντρο της Αθήνας. Πηγές από το κοινωνικό περιβάλλον του υποστηρίζουν πως πήγαινε σε μπαρ όπου συχνάζουν τρανς, ενώ ήταν περιστασιακός σύντροφος της Αννα Ιβάνκοβα. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, τα κίνητρα που «όπλισαν» το χέρι του ήταν οικονομικής και προσωπικής φύσης.

dolofonos ivanka2107
Ο Μπανγκλαντεσιανός φονιάς Μohim Gazi

Παρά το γεγονός πως ο 35χρονος αρνείται κατηγορηματικά ότι σκότωσε με ανατριχιαστικό τρόπο τη 46χρονη Αννα, τα στοιχεία που έχουν προκύψει σε βάρος του είναι αρκετά για να… δέσουν την υπόθεση. Ενα από τα στοιχεία που οδήγησαν τις Αρχές στα ίχνη του είναι το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας που κατάφεραν να εξασφαλίσουν. Ο 35χρονος εμφανίζεται την ημέρα της άγριας δολοφονίας να εισέρχεται νωρίς το πρωί στην πολυκατοικία όπου έμενε το θύμα στην οδό Φυλής και ύστερα από κάποιες ώρες να αποχωρεί από αυτή πηδώντας από το παράθυρο στο πλάι.

338170976 601481501614494 4739431574594642068 n

Μετά τη φυγή του από τον τόπο του εγκλήματος, κάμερες της περιοχής τον «τσακώνουν» και πάλι να κινείται στο κέντρο της Αθήνας πεζή και να φέρει τραύματα στα χέρια και στο πρόσωπο, τα οποία υποδηλώνουν ότι είχε προηγηθεί πάλη. Ο ίδιος περπατά για μερικά λεπτά και, τελικά, καταλήγει στο σπίτι του στην Ομόνοια. Πρόκειται, δηλαδή, για το δρομολόγιο που έκανε ο φερόμενος ως δράστης από τη στιγμή που διέπραξε τη δολοφονία μέχρι και τη στιγμή που επέστρεψε στο σπίτι του.

Παράλληλα, ακόμα ένα στοιχείο που διαδραμάτισε καταλυτικό ρόλο στην εξιχνίαση της υπόθεσης ήταν τα κοσμήματα που φορούσε. Από τότε που άρχισε η έρευνα οι αστυνομικοί παρατήρησαν στις εικόνες από το βιντεοληπτικό υλικό πως ο δράστης φορούσε στα χέρια του ένα δαχτυλίδι και μία μικρή αλυσίδα. Οταν ο 35χρονος εντοπίστηκε στα Πετράλωνα και προσήχθη, οι αστυνομικοί παρατήρησαν πως φορούσε κοσμήματα ακριβώς ίδια με αυτά του δράστη, όπως είχε αποτυπωθεί στο υλικό από τις κάμερες. Εκτός από αυτά, τα αποτυπώματα που άφησε στον σπίτι της δολοφονημένης Κουβανής συμπλήρωσαν το παζλ της φρικτής δολοφονίας και οδήγησαν τους αστυνομικούς που χειρίζονται την υπόθεση στα ίχνη του.

318170409 1851999305198968 186022913252246272 n

Τέλος, ο κατηγορούμενος όταν εντοπίστηκε από τις Αρχές έφερε τραύματα στο κεφάλι, στα χέρια και σε άλλα σημεία του σώματός του. Οταν οι αστυνομικοί τον ρώτησαν από πού προήλθαν αυτά, εκείνος απάντησε πως άγνωστοι δράστες προσπάθησαν να τον απαγάγουν και τον τραυμάτισαν, χωρίς φυσικά να πείσει κανέναν με τους ισχυρισμούς του. Οπως προέκυψε από καλά ενημερωμένες πηγές της Αστυνομίας, «η εμπλοκή του συλληφθέντα στο άγριο έγκλημα θεωρείται δεδομένη. Αδιάψευστος μάρτυρας είναι οι εικόνες και τα αντικείμενα που βρέθηκαν στην κατοχή του».

Την ίδια ώρα, αναφορά στις εξελίξεις για την υπόθεση που συγκλόνισε τη χώρα έκανε ο Γρηγόρης Λέων, επισημαίνοντας πως το ενδιαφέρον πρέπει να πέσει στην ιατροδικαστική εξέταση, η οποία θα αποτελέσει «κλειδί» στα χέρια των Αρχών.

«Είναι καθοριστική η ιατροδικαστική εξέταση γιατί, εάν από τα στοιχεία φαινόταν πάλη, ακόμα και το άγγιγμα μπορεί να αφήσει πολύτιμο γεννητικό υλικό. Μάλιστα τώρα, σε υψηλές θερμοκρασίες, πολύ πιο εύκολα μένει γενετικό υλικό. Αρα, νομίζω ότι είναι εύκολο για τα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. να εξιχνιάζουν τέτοιου είδους εγκλήματα με τη χρήση της γενετικής ανάλυσης, η οποία είναι καθοριστική και αδιαμφισβήτητη» υπογράμμισε ο ιατροδικαστής και κατέληξε λέγοντας: «Είναι μία μέθοδος που δεν αφήνει περιθώρια όταν έχουμε στοιχεία, ακόμα κι αν δεν ομολογήσει ο δράστης. Οταν τα στοιχεία μιλούν, η καταδίκη είναι σίγουρη».

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...