Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ο Ετεοκλής Παύλου αποκαλύπτει για το ατύχημα: «Δεν χτυπούσε το κινητό μου...

Με αφορμή την συνέντευξη που παραχώρησε ο Στάθης Παπούλιας...

Συγκλονίζει η Κατερίνα Γκαγκάκη: «Είμαι ένας αρκετά καταθλιπτικός άνθρωπος»

Η Κατερίνα Γκαγκάκη κατά τη διάρκεια του νέου ριάλιτι...

Η συγκίνηση της Νένας Χρονοπούλου για τον γιο της: «Γεννήθηκε 25 εβδομάδων,...

Η Νένα Χρονοπούλου κάθισε στον καναπέ της εκπομπής «Super...

«Ψυχοκόρες»: Ο Κοσμάς επισκέπτεται τη Νέλλα στη κλινική

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ψυχοκόρες».Έξι...

Η βίλα της κόκας στη Μύκονο – Συλλήψεις σε πάρτι με Σαουδάραβες και yachts

Η νύχτα με ουσίες, καλλονές, ελικόπτερα και γερά πορτοφόλια που έκανε άνω κάτω τον Ορνό!

Σε άτυπο κέντρο διασκέδασης για την ελίτ των επισκεπτών της Μυκόνου, μεταξύ των οποίων και φραγκάτοι Σαουδάραβες, είχε μετατραπεί προχθές βίλα στον Ορνό, όπου γινόταν χρήση ναρκωτικών, με τη μουσική να παίζει στη διαπασών.

Στο «κλαμπ» διασκέδαζαν πάνω από 400 άτομα, μεταξύ των οποίων καλλονές και πάμπλουτοι καλεσμένοι, που έφταναν στη βίλα με πολυτελή αυτοκίνητα και σκάφη αναψυχής, ενώ ένας από αυτούς έφτασε με… ελικόπτερο.

Στην είσοδο υπήρχαν άνδρες ιδιωτικής εταιρίας φύλαξης, οι οποίοι ήλεγχαν τα διαβατήρια των ατόμων που προσέρχονταν στο πάρτι, βάζοντάς τους «βραχιολάκια» για να γνωρίζουν οι διοργανωτές ποιοι είναι οι «πελάτες» τους. Ομως, τους χάλασαν τη διασκέδαση αστυνομικοί που είχαν πληροφορίες για τη διοργάνωση του παράνομου πάρτι στη βίλα. Ετσι έκαναν έφοδο στη βίλα-κέντρο διασκέδασης λίγο μετά τη 1 τα ξημερώματα της Δευτέρας και ενώ το πάρτι κορυφωνόταν. Τα φώτα άναψαν και οι εκλεκτοί καλεσμένοι προσπαθούσαν εναγωνίως να ξεφορτωθούν τα ναρκωτικά που είχαν στην κατοχή τους.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν και κατάσχεσαν σε δωμάτια και σε υπαίθριο χώρο, με τη συνδρομή ειδικά εκπαιδευμένου αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών και παρουσία δικαστικού λειτουργού, συνολικά 41,7 γραμμάρια κοκαΐνη, 28,3 γραμμάρια 2CB, 9,5 γραμμάρια μεθαμφεταμίνη, 6,6 γραμμάρια κάνναβη, 5,5 δισκία ecstasy και πλήρες σύστημα από μηχανήματα αναπαραγωγής φωτοηχητικών.

mykonos part0208

H δικογραφία

Κατά την αστυνομική επιχείρηση συνελήφθησαν εννέα αλλοδαποί και έξι Ελληνες. Οι 15 συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σύρου. Η δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος τους περιλαμβάνει τους οκτώ υπευθύνους διοργάνωσης και παροχής υπηρεσιών της διασκέδασης για παραβίαση των υγειονομικών διατάξεων – προϋποθέσεων λειτουργίας επιχειρήσεων τροφίμων – ποτών και διατάραξη κοινής ησυχίας, ενώ εφτά άτομα που διασκέδαζαν στο πάρτι διώκονται για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Εφτά πελάτες που συνελήφθησαν είναι τουρίστες με «βαριά πορτοφόλια» από τις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Καναδά, το Ισραήλ, την Ιταλία και την Αγγλία. Οι οκτώ από τους συλληφθέντες διώκονται ως διοργανωτές του παράνομου πάρτι στη βίλα στον Ορνό. Ομως, σύμφωνα με πληροφορίες, οι οκτώ ήταν οι «μπροστινοί» στο παράνομο πάρτι, ούτως ώστε να καλύψουν τα ίχνη τους οι πραγματικοί διοργανωτές, μπροστά στον κίνδυνο αυτόφωρης σύλληψης.

oikonomika estiatoria mikonos 850x560 1

Πραγματικοί υπεύθυνοι εκτιμάται πως είναι Ελληνες επιχειρηματίες, οι οποίοι κέρδισαν από το εισιτήριο εισόδου στο πάρτι αλλά και τα πανάκριβα ποτά που πουλούσαν στο μπαρ της βίλας κατά τη διάρκεια του πάρτι.

«Αυτοφωράκηδες» είχαν συλληφθεί πρόσφατα και σε άλλο παράνομο πάρτι στο νησί των ανέμων. Οι αστυνομικοί θα πρέπει να εντοπίσουν τη διαδρομή των χρημάτων που έπαιρναν από τους συμμετέχοντες στα πάρτι για να ταυτοποιήσουν τους πραγματικούς διοργανωτές.

MIKONOS 2

Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για «μαύρα» χρήματα που πήραν από τους «πελάτες» και φυσικά δεν είχαν δηλωθεί στην Εφορία, αφού η εκδήλωση έγινε παράνομα στη βίλα, χωρίς καμία άδεια από τις αρμόδιες Αρχές.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Τρέλανε» τη Σολωμού η Τζολί

Μπροστά στην Αντζελίνα Τζολί ούτε η Μαρία Σολωμού μένει...

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από τον Μιχόπουλο

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Στο Vault η Καβογιάννη, παρέα με την «Καβογιάννη»

Την παράσταση «Elizadeth», σε διασκευή και σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά,...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...