Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Εμα Στανοΐλοβιτς: Η expert που σμιλεύει (χωρίς… νυστέρι) σώματα διασήμων με την επαναστατική μέθοδο της μαδεροθεραπείας

Πετρουλάκη, Μπουλέ, Γαβαλάς, Παθέκα, Κουτσελίνη και Σεφερλής ανάμεσα στους πελάτες της!

Τι κοινό έχουν η Ναόμι Κάμπελ με τον Λάκη Γαβαλά και η Ελένη Πετρουλάκη και τον Μάρκο Σεφερλή; Συγκαταλέγονται όλοι στους fans της μαδεροθεραπείας, μιας μεθόδου μασάζ που γίνεται με ειδικά σχεδιασμένα ξύλινα εργαλεία και βοηθάει στη σμίλευση του σώματος!

  • Από τον Ηλία Μαραβέγια

Δεν είναι τυχαίο που έχει προκαλέσει… φρενίτιδα τελευταία τόσο στους κύκλους της showbiz όσο και γενικότερα σε γυναίκες και άντρες που θέλουν να νιώσουν ξεκούραση και ευεξία, αλλά πάνω απ’ όλα να φτιάξουν το σώμα τους με φυσικό τρόπο, αποφεύγοντας πάσης φύσεως επεμβατικές λύσεις.

maderotherapeia1208
Η Εμα Στανοΐλοβιτς που έφερε τη μαδεροθεραπεία στην Ελλάδα

«Πρόκειται για γλυπτική του σώματος χωρίς νυστέρι… Ή, μάλλον, το δικό μας… νυστέρι είναι το ξύλο!» εξηγεί στην «Espresso» η Εμα Στανοΐλοβιτς του brand La Bella Signora, πρώην καλαθοσφαιρίστρια από τη Σερβία και νυν πιστοποιημένη expert στην εν λόγω επαναστατική μέθοδο. «Με τη μαδεροθεραπεία φεύγει η κατακράτηση, έχουμε απώλεια πόντων, εξάλειψη της κυτταρίτιδας και πολλά καλά πράγματα σε ό,τι αφορά το αισθητικό κομμάτι».

Με πλάστες

Γίνεται με ξύλινους πλάστες, τους οποίους εφαρμόζουμε στις προβληματικές περιοχές, ενεργοποιώντας έτσι το λεμφικό σύστημα του σώματος. Ετσι, απελευθερώνονται οι συσσωρευμένες τοξίνες και ενεργοποιείται ο μεταβολισμός. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να διασπάται το τοπικό λίπος, να διαλύεται η κυτταρίτιδα και το δέρμα να φαίνεται λείο» συνεχίζει.

maderotherapeia12081
Η Εμα Στανοΐλοβιτς κατά τη διάρκεια συνεδρίας

Το μασάζ με τα ειδικά μαδέρια μπορεί να γίνει, όπως μας πληροφορεί η expert, σε όλο το σώμα, αλλά και τοπικά: στα πόδια, στην κοιλιά, σε όποιο σημείο θέλει κάποιος να διορθώσει. «Σε όλες τις θεραπείες, πάντως, συμπεριλαμβάνεται και η “μαγική σακούλα”. Ετσι την ονόμασα εγώ, γιατί, βάζοντας κάποιος το σώμα του μέσα σε αυτήν, μπορεί να χάσει από 6 μέχρι 26 πόντους από την πρώτη συνεδρία. Πριν μπούμε βέβαια στη “μαγική σακούλα” βάζουμε στο σώμα μια ειδική κρέμα, ζεστή ή κρύα (ανάλογα με την ανάγκη που υπάρχει στον καθένα), η οποία είναι επίσης δική μας, φυτική συνταγή. Μάλιστα, αυτοί οι πόντοι χάνονται μόνιμα, αν προσέξουμε και λίγο τη διατροφή μας. Μπορεί να μη φαίνεται στη ζυγαριά μας, όμως το σώμα σμιλεύεται, φαίνεται στα ρούχα μας, το βλέπουν οι άλλοι» τονίζει.

Με καταγωγή από τη Σερβία, η Εμα Στανοΐλοβιτς, η οποία ζει στην Ελλάδα εδώ και χρόνια, «ανακάλυψε» το μασάζ με μαδέρια στο Βελιγράδι, όπου βρέθηκε κάποια στιγμή για διακοπές. «Εκεί γνώρισα τη μαδεροθεραπεία, αφού πρώτα τη δοκίμασα πάνω μου. Επειτα διάβασα γι’ αυτήν, ενδιαφέρθηκα να μάθω περισσότερα και, φυσικά, την αναζήτησα στην Ελλάδα. Δεν τη βρήκα όμως κι έτσι το 2019 αποφάσισα να τη φέρω εγώ εδώ!» μας λέει.

maderotherapeia12082
Αποψη του χώρου της La BelΑla Signora στους Αμπελοκήπους

Επισημαίνει, μάλιστα, ότι, παρά το γεγονός ότι η συγκεκριμένη μέθοδος φιγουράρει αυτή τη στιγμή στην κορυφή των trends με τις εναλλακτικές θεραπείες αισθητικής, οι ρίζες της βρίσκονται στην αρχαία Κίνα. «Εκεί ξεκίνησε η μαδεροθεραπεία για ιατρικούς λόγους, ενώ από τους Κινέζους την πήραν οι Βραζιλιάνοι, οι οποίοι την εξέλιξαν ως τεχνική στο κομμάτι της αισθητικής. Από τη Βραζιλία η μέθοδος εξαπλώθηκε στα Βαλκάνια και από εκεί εμείς, στην Ελλάδα, την κάναμε γνωστή στην υπόλοιπη Ευρώπη». Βέβαια, το κοινό στη χώρα μας υπήρξε αρχικά επιφυλακτικό, αφού ήταν κάτι που δεν γνώριζε ούτε είχε ξανακούσει.

Δοκιμάζοντας, ωστόσο, τη μαδεροθεραπεία, την υποδέχτηκαν πολύ ζεστά, ειδικά οι γυναίκες, που έχουν επιστρέψει τα τελευταία χρόνια σε φυσικές και φυτικές μεθόδους καλλωπισμού.

Ωραία επαφή

«Τους έχουμε δείξει ότι το ξύλο έχει πολύ ωραία επαφή με το σώμα και ότι δεν χρησιμοποιείται στις θεραπείες μας κάποιο χημικό συστατικό. Φυσικά, χρειάζεται παράλληλα μια σωστή διατροφή, με άφθονη κατανάλωση νερού για να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα. Δεν υπάρχει μαγικό ραβδί. Υπάρχει όμως το ξύλο που βοηθάει πολύ, προσφέροντας αποτέλεσμα χωρίς πόνο, δίχως μελανιές. Η σωστή τεχνική μαδεροθεραπείας δεν πονάει ούτε μελανιάζει. Υπάρχουν βέβαια και οι απομιμήσεις, οπότε ο κόσμος πρέπει να είναι προσεκτικός» προειδοποιεί η Εμα Στανοΐλοβιτς. «Υπάρχουν μιμητές που δεν είναι πιστοποιημένοι και λειτουργούν χωρίς την κατάλληλα γνώση, τους σωστούς πλάστες.

petroulaki1208
Ελένη Πετρουλάκη

Στην ακαδημία La Bella Signora διδάσκουμε την τεχνική στην Ελλάδα. Από εδώ έχουν βγει περίπου 3.000 συνεργάτες που δουλεύουν αυτή τη στιγμή σε διάφορα μέρη της Ελλάδας, της Κύπρου και σε άλλες χώρες. Αυτό σημαίνει ότι, αν κάποιος δει το όνομά μας σε κάποιο κέντρο όπου θα πάει, δεν έχει κάτι να φοβηθεί. Εγώ είμαι πιστοποιημένη στη διδασκαλία της τεχνικής και η σχολή μας είναι αναγνωρισμένη από το κράτος στις ιατρικές εναλλακτικές θεραπείες, στις οποίες βραβευτήκαμε κιόλας πριν από λίγες μέρες ως η καλύτερη θεραπεία στην Ελλάδα για φέτος στο κομμάτι της αισθητικής».

lakis gavalas1208
Λάκης Γαβαλάς

Η Ναόμι Κάμπελ είναι μια σταρ που έχει εκφράσει δημόσια την προτίμησή της στη μαδεροθεραπεία. «Υπάρχουν και στην Ελλάδα γνωστές προσωπικότητες που την προτιμούν. Η Ζήνα Κουτσελίνη, ο Μάρκος Σεφερλής, ο Λάκης Γαβαλάς, ο οποίος τρελαίνεται για τις θεραπείες μας, η Ελένη Πετρουλάκη, η Σοφία Παθέκα, η Νάντια Μπουλέ… Ερχονται πάρα πολλοί» μας λέει η expert στο μασάζ με μαδέρια.

seferlis1208
Μάρκος Σεφερλής

«Η συνταγή της επιτυχίας είναι να είσαι ειλικρινής, να αγαπάς αυτό που κάνεις και να φέρνεις αποτελέσματα. Ως πρώην αθλήτρια, η μαδεροθεραπεία με έχει βοηθήσει πολύ στο να μην πονάω, όπως βοηθάει γενικότερα τους αθλητές και τους ανθρώπους που καταπονούν το σώμα τους.

mpoule1208
Νάντια Μπουλέ

Με έχει βοηθήσει όμως και ως γυναίκα στο σώμα μου, στο κομμάτι της κυτταρίτιδας, παντού…» καταλήγει. Οσο για το κόστος της μαδεροθεραπείας, όπως μας ενημερώνει η ειδικός είναι στα 37 ευρώ για όλο το σώμα (μαζί με τη «μαγική σακούλα»), ενώ μια πλήρης θεραπεία τοπικά κοστίζει 25 ευρώ.

{{-PCOUNT-}}21{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...