Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Η Κατερίνα Καινούργιου έκλεισε τα 39 και έβαλε πλώρη για… milf

«Ενας χρόνος πιο κοντά για να γίνω milf» έγραφε...

ΗΠΑ: Ποντικοί πειραματόζωα έσπασαν πλάκα με τους ερευνητές!

Ποντικοί εργαστηρίου που «τρέλαναν» τους ερευνητές κάνοντας επίτηδες λάθη...

Το μήνυμα της Μενεγάκη πριν από τις διακοπές του Πάσχα

Η ωραία Ελένη κάνει επικοινωνιακό παιχνίδι... στα μέσα κοινωνικής...

Βίαζε το βαφτιστήρι του από την ηλικία των 9 ετών έως τα...

Μια σοκαριστική υπόθεση βιασμού τριών παιδιών, ανάμεσα στα οποία...

Συνελήφθησαν τρεις αστυνομικοί στη Μύκονο! Σεκιούριτι σε βίλες και ναρκωτικά

Και στην Αθήνα τρεις συνάδελφοί τους φρουρούσαν επαύλεις!

Πάρεργο αποφάσισαν να κάνουν αστυνομικοί που υπηρετούσαν στη Μύκονο, στο πλαίσιο της πολυδιαφημισμένης ενίσχυσης της αστυνομικής παρουσίας στο κοσμικό νησί των Κυκλάδων μετά τα συνεχή κρούσματα διαρρήξεων σε βίλες φραγκάτων τουριστών και κλοπές μέσα στα πολυσύχναστα σοκάκια που διαπράττουν κακοποιοί της… σεζόν.

mikonos175990 jpg

Από τη Νάντια Αλεξίου

Eτσι, οι «αδιάφθοροι» της ΕΛ.ΑΣ., οι οποίοι διερευνούσαν άλλη υπόθεση, από σπόντα έβγαλαν… λαβράκι και αποκάλυψαν την παράλληλη δράση των τριών ενστόλων ως ιδιωτικών σεκιουριτάδων στην υπηρεσία επιχειρηματιών.

Οι συγκεκριμένοι αστυνομικοί, δύο εκ των οποίων δόκιμοι αστυφύλακες και ένας υπαρχιφύλακας, φύλαγαν βίλες επιφανών προσώπων αντί αμοιβής με την ώρα!

Ετσι, μετά τον PR αστυνομικό ο οποίος φρόντιζε τις ανάγκες των υψηλών προσώπων που επέλεγαν το Interni στη Μύκονο, τα στελέχη της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων προχώρησαν στη σύλληψη των τριών αστυνομικών-σεκιουριτάδων, ενώ στη δικογραφία περιλαμβάνονται ακόμα τρεις, οι οποίοι επίσης είχαν αναλάβει να φυλάνε αντί αμοιβής πολυτελείς βίλες στη Μύκονο.

mikonos175804 jpg

Οι αστυνομικοί παρείχαν υπηρεσίες προσωπικού στατικής φύλαξης σε βίλες επιχειρηματιών στη Μύκονο αντί 10-12 ευρώ την ώρα. Το προκλητικό, ωστόσο, είναι πως το πάρεργο δεν το ασκούσαν στον ελεύθερο χρόνο τους, αλλά ακόμα και τις ώρες που ήταν θεωρητικά σε υπηρεσία στο αστυνομικό τμήμα.

Υστερα από παρακολούθηση τουλάχιστον τριών μηνών, προκειμένου να συλλέξουν στοιχεία, οι «αδιάφθοροι» του Εσωτερικών Υποθέσεων συγκέντρωσαν αρκετά στοιχεία και τελικά προχώρησαν στη σύλληψη του υπαρχιφύλακα και των δύο δοκίμων.

mikonos176362 jpg

Οπως σημειώνεται αρμοδίως για τους ένστολους συλληφθέντες, «είχαν συστηματική επαγγελματική ενασχόληση πέραν των αστυνομικών τους καθηκόντων σε παροχή υπηρεσιών φύλαξης ιδιωτικών οικιών στην περιοχή της Μυκόνου, αποκομίζοντας χρηματικά ποσά από αυτήν τους τη δραστηριότητα. Μάλιστα, σε ορισμένες περιπτώσεις, όπως διαπιστώθηκε, κατά τον χρόνο που παρείχαν υπηρεσίες ασφάλειας και φύλαξης συνέπιπταν με τα ωράρια που είχαν υπηρεσία στο Τμήμα».

Οι αστυνομικοί-σεκιούριτι είναι νεαρής ηλικίας. Πρόκειται για 32χρονο υπαρχιφύλακα από τις Σέρρες και δύο δόκιμους αστυφύλακες, ο ένας 20 ετών από τα Γιάννενα και ο δεύτερος 25 χρόνων από τη Λάρισα. Ολοι τους είχαν αποσπαστεί στο «νησί των ανέμων» για την τουριστική περίοδο, που οργιάζουν οι κλέφτες και οι διαρρήκτες στη Μύκονο, βάζοντας στο στόχαστρο βίλες και άτομα με γερά πορτοφόλια και πανάκριβα τιμαλφή. Οι συλλήψεις έγιναν επ’ αυτοφώρω, κατά την εναλλαγή βάρδιας στη βίλα Γερμανού επιχειρηματία στον Πλατύ Γυαλό.

Και οι δυσάρεστες αποκαλύψεις για τους ένστολους δεν σταματούν εκεί… Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν νομίμως στο σπίτι του υπαρχιφύλακα εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν, εκτός από 1.700 ευρώ, και 50 δισκία Clenbuterol (κλενβουτερόλη). Πρόκειται για χημική ουσία -μη στεροειδούς φύσεως- που, ενώ αρχικά αναπτύχθηκε για να θεραπεύσει το άσθμα, τελικά χρησιμοποιήθηκε ευρέως στο bodybuilding και γενικά στον αθλητισμό επιπέδου. Εχει την ιδιότητα να διεγείρει με ταχύ ρυθμό τη διαδικασία σύνθεσης των πρωτεϊνών που σχετίζονται τόσο με τη μυϊκή ανάπτυξη όσο και με την ταχύτερη απώλεια λίπους. Εγινε ιδιαίτερα δημοφιλής διότι, επειδή δεν είναι αναβολική ουσία, δεν ανιχνευόταν στα ειδικά τεστ αντιντόπινγκ!

Δεν είναι όμως οι μοναδικοί ένστολοι που μπήκαν στο στόχαστρο του Εσωτερικών Υποθέσεων. Τρεις αρχιφύλακες, ένας 34χρονος από την Καβάλα, ένας 38χρονος από τον Βόλο και ένας 39χρονος από την Εδεσσα, οι οποίοι επίσης υπηρετούν στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυκόνου, κατηγορούνται για την ίδια δραστηριότητα. Συγκεκριμένα, κατηγορούνται ότι συνεργάζονταν με εταιρία συστημάτων ασφαλείας στον έλεγχο συναγερμών, ωστόσο δεν συνελήφθησαν, καθώς είχε παρέλθει το Αυτόφωρο. Από την έρευνα προέκυψε ότι τουλάχιστον ένας αρχιφύλακας που εμπλέκεται στην υπόθεση έλαβε σήμα από ιδιωτική εταιρία συστημάτων ασφαλείας να μεταβεί σε βίλα λόγω ενεργοποίησης του συναγερμού, σαν να ήταν full time εργαζόμενος.

Από την προανάκριση δεν έχουν προκύψει ακόμα τα στοιχεία των ατόμων που ανέθεσαν στους αστυνομικούς τις παράλληλες υπηρεσίες φύλαξης και επιτήρησης, οι οποίες είναι παράνομες για τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. Ερευνάται ωστόσο με γνώση της Εισαγγελίας Σύρου το ενδεχόμενο οι νυχτοφύλακες αστυνομικοί των εκατομμυριούχων να αναλάμβαναν τα «πόστα» τους έπειτα από υπόδειξη συγκεκριμένων προσώπων, που λειτουργούν ως γραφεία ενοικίασης φρουρών.

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

«TV Queen»: Το νέο ξινό φρούτο που σερβίρει στο Open ο Νίκος Κοκλώνης

Aυτό το ριάλιτι δίχως άλλο μόνο ο... Μένιος Φουρθιώτης...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Δύο ομοφυλόφιλοι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας τη Μ. Τετάρτη

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες,...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του συνταξιούχου στη Σάμο!

Επειτα από σχεδόν 21 μήνες εξιχνιάστηκε από την Αστυνομία...

Μάκης Δελαπόρτας: Βατερλό στις εκλογές του ΤΑΣΕΗ! – Τον πέταξαν εκτός Δ.Σ. οι… συνάδελφοί του!

Εκτός Δ.Σ. ο γνωστός ηθοποιός Μάκης Δελαπόρτας, μετά και...

Απόπειρα δολοφονίας αρχινονού έξω από την πίστα της Λιόλιου

Σε διαρκή πόλεμο για την ηγεμονία της νύχτας βρίσκεται...