Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Στο Vault η Καβογιάννη, παρέα με την «Καβογιάννη»

Την παράσταση «Elizadeth», σε διασκευή και σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά,...

Η Άννα Δρούζα επιστρέφει στην τηλεόραση: «Όσα (δε) λέμε» κάθε Δευτέρα στο...

Η Άννα Δρούζα επιστρέφει στην τηλεόραση και μας προσκαλεί...

Η έκπληξη που ετοιμάζουν παιδιά του συλλόγου «Μουσικό Οραμα» στη «Γιορτή Μητέρας...

Πλησιάζει η ημέρα για τη δεύτερη «Γιορτή Μητέρας Παιδιού...

Δημήτρης Καλλιβωκάς: «Ανάσταση» στην Τήνο!

Μπορεί να πέρασε από σαράντα κύματα με την υγεία...

Στέφανος Κασσελάκης: Ο «γαμπρός» gay εφοπλιστής του ΣΥΡΙΖΑ!

Αμερικανοαναθρεμμένος, «παιδί» της Goldman Sachs και κολεγιόπαιδο ονειρεύεται να γίνει αντι-Τσίπρας!

Ενα κολεγιόπαιδο με αμερικανική νοοτροπία, που δούλεψε για τον Τζο Μπάιντεν και την Goldman Sachs, μέλος της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας και παντρεμένος στην Αμερική με άντρα, που «συναγελάζεται» επαγγελματικά μεγάλα καπιταλιστικά σχήματα ανά τον κόσμο, διεκδικεί την ηγεσία του αριστερού κόμματος που λέγεται ΣΥΡΙΖΑ! Θα μπορούσε να είναι «ιστορία καφενείου», αλλά είναι μια πραγματικότητα που λέγεται Στέφανος Κασσελάκης.

Ο νέος «γαμπρός» του ΣΥΡΙΖΑ, που ετοιμάζεται για… συνοικέσιο προεδρίας, μπαίνοντας «σφήνα» στους λοιπούς μνηστήρες (Αχτσιόγλου, Τσακαλώτος και λοιποί), έσκασε σαν κομήτης στα κεφάλια στελεχών της Κουμουνδούρου, καθώς θα ανακοινώσει, σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες -την Τρίτη 29 Αυγούστου το πιθανότερο- την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, αλλάζοντας άρδην τους συσχετισμούς και τις συνεννοήσεις των «φατριών»!

stefanos kasselakis2808
Με ύφος δανδή κρατώντας ένα ποτήρι κρασί

Ο 35χρονος γλωσσομαθής εφοπλιστής, απόφοιτος του Κολλεγίου Αθηνών, ήταν υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ στις τελευταίες εκλογές, ως Ελληνας του εξωτερικού, αποτελεί προσωπική επιλογή του Αλέξη Τσίπρα και έχει ιδρύσει την πλατφόρμα «ΣΥΡΙΖΑ – Ανασυγκρότηση τώρα», που συγκεντρώνει πλήθος θαυμαστών.

stefanos kasselakis28082
Με τον τέως πρόεδρο του Σύριζα Αλέξη Τσίπρα

Η υποψηφιότητά του, όταν ανακοινωθεί, φέρνει από την… πίσω πόρτα τον πρώην πρωθυπουργό, λένε πολλοί, ενώ αποτελεί μια νέα πολιτική πρόκληση το γεγονός ότι διεκδικεί αρχηγία κόμματος δηλωμένος gay υποψήφιος! Ο σφοδρός έρωτας του Κασσελάκη με τον 32χρονο Αμερικανό γιατρό Τάιλερ γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη πριν από τέσσερα χρόνια, με τα δυο αγόρια να πέφτουν το ένα πάνω στο άλλο στους δρόμους της αμερικανικής μεγαλούπολης!

Ενα καρμικό πράγμα να το πεις… Μετά το πρώτο άγγιγμα του γιατρού στον Κασσελάκη (ο ίδιος το έχει πει, όχι εμείς), ήρθαν ο ένας με τον άλλον πιο κοντά και με το πλήρωμα του χρόνου έσκασε και το σύμφωνο συμβίωσης στην Αμερική, με το ζευγάρι να σχεδιάζει να κάνει παιδιά με παρένθετη μητέρα.

Η… στενοχώρια του

Μάλιστα, ο Κασσελάκης, σε πρόσφατη συνέντευξή του στο «Antivirus», είχε πει πως τον στενοχωρεί το γεγονός ότι στην Αμερική μπορεί να κάνουν παιδιά και οικογένεια που δεν θα αναγνωρίζεται στην Ελλάδα! Στην ίδια συνέντευξη είχε αποκαλύψει πως, όταν είπε στους γονείς του για τον gay δεσμό του, η μητέρα του στην αρχή, αν και καθηγήτρια στην Οδοντιατρική Σχολή στο UPENN με εμπειρία στο diversity training, αντέδρασε ως εξής: «ΟΚ, περνάς μια φάση». O δε πατέρας του για 2-3 εβδομάδες απλά δεν ήθελε να μιλήσει για το θέμα, αλλά αυτό δεν κράτησε πολύ, και έτσι αποδέχθηκε τον Τάιλερ για… γαμπρό του!

stefanos kasselakis28083
Ρομαντική βραδιά με τον σύζυγό του με φόντο την Ακρόπολη

Κι αν ο εφοπλιστής έκανε το δικό του «coming out» πρόσφατα και στην ελληνική τηλεόραση, το κομματικό του… coming out αναφορικά με το πρόγραμμά του για τη στρατηγική του ΣΥΡΙΖΑ, αν εκλεγεί στην προεδρία, περιλαμβάνει μεταξύ άλλων την απαγόρευση κρατικής χρηματοδότησης στα κανάλια εθνικής εμβέλειας, την πλήρη εξομοίωση όσων εργάζονται με «μπλοκάκι» με τους εργαζομένους αορίστου χρόνου (σε αποζημιώσεις, επιδόματα, δώρα, άδεια μητρότητας κ.λπ.), τον διαχωρισμό Εκκλησίας – Κράτους, τη δημιουργία επαγγελματικού Στρατού και πολλά άλλα… μοντέρνα!

Το ωραίο είναι πως στο συνοικέσιο Κασσελάκη – ΣΥΡΙΖΑ έχουμε και… κουμπάρο, μια και οι προτάσεις του ενθουσίασαν τον βουλευτή Χανίων Παύλο Πολάκη, που έγραψε στα social media «Να, επιτέλους, ένας με προτάσεις και θέσεις», κοινοποιώντας αναρτήσεις του Κασσελάκη. Ο Πολάκης, λοιπόν, σίγουρα φαίνεται ότι θα είναι υποστηρικτής του όταν μπει στην κούρσα διαδοχής.

stefanos kasselakis28081
Οικογενειακές στιγμές με την τετράποδη αδυναμία τους

Εντός του κόμματος, φυσικά, η βάση αλλά και οι άλλοι υποψήφιοι… βράζουν στο καζάνι και οι αντιδράσεις για την επερχόμενη υποψηφιότητα Κασσελάκη είναι πολλές. Oλη αυτή η δημόσια παρουσία του γέννησε εσωκομματικά το εξής ερώτημα στους συριζαίους: «Πώς ο κύριος αυτός, που δεν εξελέγη, δεν ανήκει σε κανένα κομματικό όργανο και είναι αμφίβολο αν είναι μέλος του κόμματος, ενώ δεν έχει θέσει υποψηφιότητα για πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, αποφασίζει αίφνης να οργανώσει προσωπική πολιτική καμπάνια με σκοπό να πλασαριστεί στην κεντρική πολιτική σκηνή;»

Τα «θέλω» του

Όμως, ο ίδιος αισθάνεται ΣΥΡΙΖΑ και σημείωνε τα εξής προεκλογικά: «Στον ΣΥΡΙΖΑ βρήκα πολλούς ανθρώπους με τους οποίους ταιριάζω στην πολιτική κουλτούρα και κάποιους που θεωρητικά δεν ταιριάζω. Θα ήθελα ο ΣΥΡΙΖΑ να είναι πιο δημοκρατικό, αντί πιο προσωποκεντρικό κόμμα. Το κόμμα υστερεί στην κοινωνική γείωση. Οι πολιτικοί πρέπει να έχουν γείωση στη σκληρή δουλειά, να κάνουν κάτι έμπρακτο, κάτι το οποίο δεν είναι μόνο κανάλι και καβγάς. Το θέμα είναι πώς μπαίνεις στην πολιτική και τι ταυτότητα έχεις ως άνθρωπος. Τους τελευταίους τρεις μήνες έχω γνωρίσει αρκετούς πολιτικούς, τους οποίους θεωρώ επαγγελματίες πολιτικούς. Ισως να προσβάλλονται όταν το λέω αυτό, αλλά είναι η πραγματικότητα».

Επίσης, στοχεύει στη δημιουργία ενός Δημοκρατικού Κόμματος, όπως το αμερικανικό, «στο οποίο σε μερικά πράγματα θα είμαστε κεντρώοι και σε μερικά πράγματα πάρα πολύ προοδευτικοί», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά!

stefanos kasselakis2808 kentriki
Ο Στέφανος Κασσελάκης με τον σύζυγό του Τάιλερ

Φανατικός οπαδός του είναι και ο μουσικοσυνθέτης Σταμάτης Κραουνάκης, που αναφέρει σε ανάρτησή του: «Μου κάνει τρομερή εντύπωση το αχαλίνωτο κέφι του και η σοβαρότητά του μαζί. Και έχω να σας πω μόνο αυτό και τίποτα άλλο: ο φίλος μου ο Στέφανος έχει ένα πάρα πολύ ωραίο σχέδιο. Παρακολουθήστε τον από μέρα σε μέρα, θα το ξεδιπλώνει και θα μας χρειαστεί όλους όσους ενδιαφερόμαστε για μια καλύτερη χώρα».

Ερχεται, δηλαδή, το κολεγιόπαιδο με την αμερικανική νοοτροπία από τον εφοπλιστικό χώρο και τη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα να αναλάβει τον ΣΥΡΙΖΑ στην πιο δύσκολη στιγμή του. Αρχισαν τα όργανα

{{-PCOUNT-}}19{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

«Τρέλανε» τη Σολωμού η Τζολί

Μπροστά στην Αντζελίνα Τζολί ούτε η Μαρία Σολωμού μένει...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από τον Μιχόπουλο

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...