Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Η πριγκίπισσα Θεοδώρα βάπτισε τον ανιψιό της, πρίγκιπα Gustav της Δανίας

Πρώτη επίσημη εμφάνιση μετά την απώλεια του πατέρα της, τέως βασιλιά Κωνσταντίνου

Η βασιλική οικογένεια της Δανίας γιόρτασε τη βάπτιση του πρίγκιπα Gustav, γιου του πρίγκιπα Γουσταύου -ανιψιού της βασίλισσας της Δανίας Μαργαρίτας- και της πριγκίπισσας Καρίνα της Δανίας, ο οποίος γεννήθηκε μέσω παρένθετης μητέρας στις ΗΠΑ.

Στο μυστήριο, που τελέστηκε με μεγαλοπρέπεια στο Berleburg Castle στη Γερμανία, μεταξύ των έξι νονών του μόλις δύο μηνών πρίγκιπα ήταν και η σεμνή πριγκίπισσα Θεοδώρα, συνοδευόμενη από τον μνηστήρα της, δικηγόρο Μάθιου Κουμάρ.

prigkipika vaftisia310832
Η πριγκίπισσα Benedikte με τον εγγονό της

Οι υπόλοιπο νονοί ήταν ο πρίγκιπας Christian, γιο του διαδόχου πρίγκιπα Frederik, η Elleh Hillingso, o πρίγκιπας Franz Albecht, η Arabella Gaggero και ο πρίγκιπας Karl Anton. O νεοφώτιστος πρίγκιπας είναι εγγονός της πριγκίπισσας Benedikte, αδερφή της βασίλισσας της Δανίας Margrethe’s και της τέως βασίλισσας της Ελλάδας Αννας Μαρίας. Η πριγκίπισσα Θεοδώρα, που διατηρεί άριστες σχέσεις με τη βασιλική οικογένεια της Δανίας, ανυπομονεί να γίνει και εκείνη μητέρα, και φημολογείται ότι είναι πικραμένη που δεν θα μπορέσει να την καμαρώσει ο αείμνηστος πατέρας της.

Δεύτερη αναβολή

Ο θρησκευτικός πριγκιπικός της γάμος θα γινόταν το φετινό καλοκαίρι στην Ελλάδα, αλλά λόγω πένθους ακόμα μία φορά αναβλήθηκε, όπως και στο παρελθόν, λόγω της πανδημία του Covid. H Θεοδώρα, η µικρότερη κόρη του αείμνηστου τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, αρραβωνιάστηκε στο Λονδίνο µε τον εκλεκτό της καρδιάς της, τον δικηγόρο Μάθιου Κουμάρ. Η ίδια, μάλιστα, είχε δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασµό στο Ιnstagram µια τρυφερή τους φωτογραφία, γράφοντας: «Οι λέξεις δεν µπορούν να εκφράσουν την ευτυχία και τον ενθουσιασμό. Ανυπομονώ να παντρευτώ αυτόν τον υπέροχο άντρα. Σ’ αγαπώ, Mατ».

prigkipika vaftisia31083 kentriki
Η πριγκίπισσα Θεοδώρα δίπλα στους ευτυχισμένους γονείς

Λίγο μετά η βασιλική οικογένεια είχε εκδώσει την εξής ανακοίνωση: «Οι βασιλείς Κωνσταντίνος και Αννα Μαρία έχουν την ιδιαίτερη χαρά να ανακοινώσουν τους αρραβώνες της µικρότερης κόρης τους Θεοδώρας µε τον κ. Μάθιου Κουµάρ. Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά µε τον γάµο θα δοθούν εν ευθέτω χρόνω». Η Θεοδώρα είναι ηθοποιός και μάλιστα είχε συμμετάσχει στη διάσημη αμερικανική σαπουνόπερα «Τόλµη και Γοητεία» µε το όνοµα «Theodora Greece». Μεγάλωσε και σπούδασε στην Αγγλία, αλλά στην Καλιφόρνια συνάντησε τον έρωτα της ζωής της, τον δικηγόρο Μάθιου Κουµάρ. Το αγαπημένο ζευγάρι ζει στο Λος αντζελες.

Ερωτας μετ’ εμποδίων λόγω «χρυσής» διαθήκης

Επειτα από 19 χρόνια σχέσης, ο 54χρονος πρίγκιπας Γουσταύος ντε Ζάιν-Βιτγκενστάιν-Μπέρλεμπουργκ παντρεύτηκε στις 4 Ιουνίου του 2022 την κοινή θνητή και συνομήλική του, συγγραφέα παιδικών βιβλίων, Καρίνα Αξελσον. Ο πρίγκιπας και πρόσφατα πατέρας Γουσταύος είναι γιος της Δανής πριγκίπισσας Βενεδίκτης, της μόνης από τις τρεις αδελφές της Δανίας που δεν έγινε ποτέ βασίλισσα.

prigkipika vaftisia31083
Ο πρίγκιπας Γουσταύος και η πριγκίπισσα Καρίνα με τον μικρό Gustav

Η μεγαλύτερή της αδελφή είναι η σημερινή βασίλισσα της Δανίας Μαργκρέτε, ενώ η μικρή της αδερφή Αννα Μαρία υπήρξε βασίλισσα της Ελλάδας. Ο λόγος που ο πρίγκιπας Γουσταύος δεν μπόρεσε να παντρευτεί ως τώρα τη μέχρι σήμερα αγαπημένη του είναι η διαθήκη του παππού του. Ο Γουσταύος Αλφρέδος, 5ος πρίγκιπας της δυναστείας Ζάιν- Βιτγκενστάιν της γερμανικής πόλης Μπέρλεμπουργκ, στη διαθήκη που είχε αφήσει, προέβλεπε ότι προκειμένου να κληρονομήσουν τον τίτλο και την περιουσία των 500.000.000 ευρώ της δυναστείας οι κληρονόμοι του θα έπρεπε να νυμφευθούν ένα πρόσωπο με αριστοκρατική καταγωγή, από την άρεια φυλή και λουθηρανικού δόγματος.

Ο πρωτότοκος γιος της πριγκίπισσας Βεατρίκης και του πρίγκιπα Ρίτσαρντ είναι ο πρίγκιπας Γουσταύος, 7ος πρίγκιπας του Ζάιν-Βιτγκενστάιν-Μπέρλεμπουργκ, βρισκόταν σε διαδικασία αναθεώρησης της διαθήκης του παππού του εδώ και πολλά χρόνια. Επειτα από πολύχρονη δικαστική μάχη, ο πρίγκιπας κατάφερε να κερδίσει τον αγώνα και παντρεύτηκε την 54χρονη αγαπημένη του, αποκτώντας και διάδοχο από παρένθετη μητέρα. Σίγουρα «θα τρίζουν» τα κόκαλα του παππού του, αλλά τον 21ο αιώνα όλα γίνονται και η επιστήμη κάνει θαύματα!

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...