Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Χρήστος Σπανός: «Ήμουν παρών στη γέννηση της κόρης μου»

Ο Χρήστος Σπανός έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη»...

«Σασμός»: Η Μαρίνα απασφαλίζει κι είναι έτοιμη να καταδώσει το Μαθιό, για...

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η είδηση...

Ο Μανουσάκης απλώνει «δίχτυ» στην κρατική τηλεόραση

Ο Μανούσος Μανουσάκης ξαναχτυπά στη μικρή οθόνη, αλλά όχι...

Ο Λαζόπουλος έχασε τις αισθήσεις του και έκανε ράμματα στο κεφάλι

Χάντρα θαλασσιά... θα πρέπει να φορέσει ο Λάκης Λαζόπουλος!...

Σάλος σε σχολικό συγκρότημα της Κορίνθου με το βάψιμο των εγκαταστάσεων στα χρώματα της σημαίας της gay κοινότητας

ΛΟΑΤΚΙ «κατήχηση» σε δημοτικό σχολείο

Δυστυχώς, όπως φαίνεται, η αμερικανόφερτη «woke» προπαγάνδα έχει έρθει και στη χώρα μας επιθετικά, βάζοντας στο στόχαστρο ακόμα και παιδιά δημοτικού, ηλικίες δηλαδή που δεν έχουν αποκτήσει ακόμα μία «στέρεη» εικόνα φύλου και σεξουαλικότητας και είναι ευάλωτες σε κάθε είδους ερέθισμα.

  • Από τον Ιάσονα – Δημήτριο Τσέτσο

Ενα περιστατικό αυτής της συντονισμένης επιχείρησης να «μυηθούν» παιδάκια σε σεξουαλικές συμπεριφορές, και δη της ΛΟΑΤΚΙ προσέγγισης, ταλανίζει το 2ο Δημοτικό Σχολείο Κορίνθου. Εκεί, όπως καταγγέλλουν αρκετοί γονείς και μέλη του συλλόγου γονέων, κατά τη διάρκεια εργασιών συντήρησης και βαψίματος των κτιριακών εγκαταστάσεων σχεδιάστηκε -για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο- η γνωστή σημαία της «υπερηφάνειας» τεραστίων διαστάσεων στον εξωτερικό χώρο.

Οπως προέκυψε από τη σχετική επικοινωνία μας με γονείς παιδιών που φοιτούν στο σχολείο, αλλά και από φωτογραφικό υλικό που αναρτήθηκε από χρήστες του facebook, μεταξύ των οποίων και του Συλλόγου Γονέων 2ου Δημοτικού Σχολείου Κορίνθου, αποδεικνύεται ότι μέχρι τις 11 Αυγούστου, που φέρεται ότι ολοκληρώθηκαν οι σχετικές εργασίες ανακαίνισης του σχολείου, τα ταβάνια των μπαλκονιών του είχαν βαφτεί σε χρώμα κίτρινο για το ισόγειο και πορτοκαλί για τον πρώτο όροφο.

Ωστόσο, από το φωτογραφικό υλικό που έφτασε σε μας και από γραπτή διαμαρτυρία που απεστάλη στο υπουργείο Παιδείας διαπιστώνεται ότι για κάποιον λόγο τα δύο μπαλκόνια βάφτηκαν, εκ νέου, στα χρώματα της ΛΟΑΤΚΙ+ σημαίας. Οπως χαρακτηριστικά περιγράφει ο γονέας στην επιστολή του, «διαπίστωσα με μεγάλη μου έκπληξη σήμερα Τρίτη 22/8/23 ότι, καθώς τείνουν να ολοκληρωθούν οι εργασίες συντήρησης και βαψίματος του εν λόγω σχολείου, ένα τεράστιο ουράνιο τόξο (LGTBIQ σύμβολο) κοσμεί τον προαύλιο χώρο.

Συγκεκριμένα, σε εμφανέστατο προς τον δρόμο σημείο του προαύλιου χώρου και εκτεινώμενο από τη μια άκρη ως την άλλη σχεδιάστηκε με χρωματιστές λωρίδες μπογιάς ένα τεράστιο ουράνιο τόξο στα χρώματα της σημαίας της κοινότητας LGTBIQ στην οροφή του εξωτερικού μπαλκονιού του προαυλίου. Το σχολείο, αν και πρόσφατα βαμμένο (τελευταία τριετία), ξαναβάφτηκε φέτος. Το ζήτημα όμως όπως καταλαβαίνετε είναι ότι πρόκειται για ένα δημοτικό σχολείο για μικρά παιδιά με ηλικίες των 6-13 χρόνων και το γεγονός αυτό καθιστά το θέμα άκρως ευαίσθητο για τέτοιες ηλικίες που αυτά διαμορφώνουν και πλάθουν βασικά στοιχεία της προσωπικότητας και του χαρακτήρα τους. Το εικονιζόμενο ουράνιο τόξο θεωρώ ότι περνάει μηνύματα υπέρ της κοινότητας LGTBIQ υποσυνείδητα στα παιδιά τέτοιων ηλικιών».

Εμφανώς ενοχλημένοι, αρκετοί γονείς των παιδιών που φοιτούν στο σχολείο αποφάσισαν να διαμαρτυρηθούν, μόλις έμαθαν για αυτή την απόπειρα «βίαιης» εξοικείωσης μικρών παιδιών στη σεξουαλικότητα και τις σεξουαλικές επιλογές, για την οποία, όπως μας είπαν, ουδέποτε είχαν ενημερωθεί από τη διεύθυνση του σχολείου, αλλά ούτε και από τον σύλλογο γονέων.

Οι αντιδράσεις τους δεν αρκέστηκαν σε αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και σε επιστολές με αποδέκτες τον δήμο, τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Κορινθίας, την Ιερά Μητρόπολη, τη διεύθυνση του σχολείου και τον σύλλογο γονέων. Τονίζουν δε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που σημειώνεται περιστατικό «κατήχησης» στα παιδιά τους, καθώς συχνά πυκνά μία μικρή ομάδα εκπαιδευτικών εκφράζει απόψεις προσβλητικές προς τη χριστιανική ορθόδοξη πίστη και με αναφορές σε γεγονότα της πρόσφατης ελληνικής Ιστορίας που ακόμα διχάζουν.

Ωστόσο, η «γραμμή» των γονέων σχετικά με το περιστατικό δεν είναι κοινή, καθώς ορισμένοι είναι θετικά διακείμενοι προς τη νέα «εμφάνιση» του σχολείου, την οποία, όπως μαθαίνουμε, υποστηρίζει ανοιχτά υποψήφιος αυτοδιοικητικός. Μάλιστα, όπως μας έγινε γνωστό, προ ολίγων ημερών, ομάδα γονέων υπερασπιστών της «πρωτοβουλίας» με επικεφαλής το προεδρείο του συλλόγου επισκέφτηκε την οικία ενός από τους διαμαρτυρόμενους γονείς, τον εξύβρισε αποκαλώντας αυτόν και όσους αντιδρούν «γραφικούς», τον απείλησε με αγωγές και του απάντησε ότι πρόκειται απλά για ένα «ουράνιο τόξο»!

Σε νεότερη επικοινωνία που είχαμε με εκπροσώπους των γονέων ο ίδιος ο δήμαρχος της πόλης ενημερώθηκε και υποσχέθηκε ότι θα επιληφθεί άμεσα επί του θέματος, καθώς και ότι «μετά από συνάντηση του συλλόγου γονέων αποφασίστηκε να γίνει προσπάθεια για να διορθωθεί η εικόνα του σχολείου».

Ενα κύριο ερώτημα είναι ποιος είχε τη φαεινή αυτή ιδέα, κάτι που δεν έχει ακόμα διευκρινιστεί. Επίσης ποιος επιδιώκει να «μυήσει» πρόωρα τα παιδάκια του σχολείου σε θέματα σεξουαλικότητας (και δεν έχει σεξουαλικότητα μεταξύ άνδρα και γυναίκας ή επιλογές ΛΟΑΤΚΙ), την ώρα που ακόμα καλά καλά δεν έχουν μάθει να διαβάζουν και να γράφουν. Τα στοιχεία των γονέων είναι στη διάθεση της εφημερίδας, ωστόσο διατηρούν την ανωνυμία τους φοβούμενοι τυχόν στοχοποίηση από «υπερπροοδευτικούς» κύκλους δικαιωματιστών…

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Η εισαγγελέας της Τοπαλούδη κατά του «Dr Covid» για τον θάνατο της μητέρας της

Κρατάει χρόνια αυτό το χάλι στο Νοσοκομείο «Αττικόν»! Μετά...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Αρης Σοϊλέδης: Στα πράσα με γοητευτική γυναίκα λίγο έπειτα από τον χωρισμό του

Τελικά ο Αρης Σοϊλέδης δεν μας «κάνει τον άγιο»,...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από τον Μιχόπουλο

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...