Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ιάκωβος Μυλωνάς: «Έχουμε πολλά παράσιτα και ποντίκια στον χώρο»

Γράφει έργα, σκηνοθετεί, κάνει παραγωγές, παίζει σε σίριαλ, ταινίες,...

Ο έρωτας της Mel B με ελληνικής καταγωγής σκηνοθέτρια

Στον μεγάλο έρωτά της με ελληνικής καταγωγής σκηνοθέτρια αναφέρθηκε...

Catwalk για καλό σκοπό

Ενα διαφορετικό catwalk παρακολούθησαν όσοι έδωσαν το «παρών» στο...

Πιπεράτες αποκαλύψεις από τη 44χρονη Ρέμπελ Γουίλσον

Πάταγο κάνει η αυτοβιογραφία της Ρέμπελ Γουίλσον πριν καν...

Διάσημα ζευγάρια που διέλυσαν τη σχέση τους και ύστερα από καιρό ένωσαν τα κομμάτια και έζησαν μαζί

Ξαναζεσταμένο φαγητό

Με φόντο τα ειδυλλιακά τοπία της Πελοποννήσου και τα νησιά του Αργοσαρωνικού, προ ημερών, η παρουσιάστρια του βρετανικού «Love Island» Μάγια Τζάμα και ο διάσημος ράπερ Stormzy αποκάλυψαν ότι είναι ξανά ζευγάρι, τέσσερα χρόνια μετά τον πολύκροτο χωρισμό τους. Δεν είναι όμως οι μόνοι διάσημοι που αποφάσισαν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους.

Πώς κατέληξαν οι γαλαζοαίματοι, οι σταρ του Χόλιγουντ και της ποπ μουσικής σκηνής, τα μοντέλα και οι ποδοσφαιριστές που ακολούθησαν την ίδια συνταγή; Οταν, το 2003, ανακοίνωσαν ότι έκαναν σχέση ύστερα από δύο χρόνια γνωριμία στο St Andrew’s University ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον έγιναν το αγαπημένο ζευγάρι των Βρετανών και όχι μόνο.

kiet william
O πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον

Μπορείτε να φανταστείτε το σοκ τους όταν το 2007 έμαθαν ότι ο πρίγκιπας της καρδιάς τους και η μη «γαλαζοαίματη» κοπέλα του χώρισαν ξαφνικά. Χρειάστηκε να περάσουν άλλα δύο χρόνια για να επανέλθει η… καρδιά τους στη θέση της, όταν έγινε γνωστό ότι αποφάσισαν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους. Ωριμότεροι αυτή τη φορά ο Ουίλιαμ με την Κέιτ πήγαιναν από το καλό στο καλύτερο ως ζευγάρι, σε σημείο που το 2010 το παλάτι του Μπάκιγχαμ ανακοίνωσε ότι αρραβωνιάστηκαν. Ο γάμος τους, από τον οποίο απέκτησαν τρία πριγκιπόπουλα, έγινε με λαμπρή βασιλική τελετή το 2011, και πλέον ο Ουίλιαμ είναι ο πρώτος διάδοχος στον θρόνο, ενώ η Κέιτ ετοιμάζεται να γίνει βασίλισσα στο πλευρό του.

Ο Μπεν Αφλεκ με την Τζένιφερ Λόπεζ ήταν τόσο αγαπητοί ως ζευγάρι το 2002, που στο Χόλιγουντ τους έδωσαν το κοινό παρατσούκλι «Μπένιφερ». Μονίμως κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας, με τα μέσα ενημέρωσης των ΗΠΑ να αναζητούν και την παραμικρή «ρωγμή» στο ειδύλλιο ακόμη και εκεί που δεν υπήρχε, ανακοίνωσαν ότι θα παντρευτούν το 2003.

zevgaria100933
Μπεν Αφλεκ και Τζένιφερ Λόπεζ

Λίγο πριν από τον γάμο, όμως, ακύρωσαν την τελετή και τελικά λύγισαν υπό το βάρος της δημοσιότητας, δίνοντας τέλος στη σχέση τους το 2004. Αφού και οι δύο παντρεύτηκαν αλλά απέτυχαν στους γάμους τους, το 2021 επιβεβαίωσαν ότι τα ξανάφτιαξαν σκορπώντας ενθουσιασμό στους θαυμαστές τους. Αφού «κάηκαν» στον χυλό την προηγούμενη φορά, η Τζένιφερ Λόπεζ βγήκε μπροστά όταν εμφανίστηκαν τα πρώτα σενάρια για «προβλήματα στη σχέση τους» στον αμερικανικό Τύπο και ξεκαθάρισε ότι δεν τους ενδιαφέρει τι γράφεται για αυτούς. Επικεντρώθηκαν στην ευτυχία τους και πέρυσι παντρεύτηκαν στο Λας Βέγκας, ενώ τώρα ετοιμάζουν ταινία.

Πολλοί δυσκολεύτηκαν να παρακολουθήσουν τις απανωτές ανατροπές στη σχέση ζωής, όπως εξελίχθηκε, της Κέιτι Πέρι και του Ορλάντο Μπλουμ. Γνωρίστηκαν το 2016 σε πάρτι μετά τα Golden Globes, ενώ για πρώτο ραντεβού πήγαν να φάνε χάμπουργκερ. Λίγους μήνες αργότερα, όμως, τον Μάρτιο του 2017, χώρισαν, και διέρρευσε ότι αποφάσισαν να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους με φιλικό τρόπο. Πριν καλά καλά καταλάβουν οι θαυμαστές τους γιατί χώρισαν, τον Φεβρουάριο του 2018 ήταν ξανά ζευγάρι. Από τότε δεν υπήρξαν πισωγυρίσματα και ανήμερα του αγίου Βαλεντίνου το 2019 ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους, ενώ έναν χρόνο αργότερα γεννήθηκε η κόρη τους, Ντέζι Λοβ.

zevgaria100931
Κέιτι Πέρι και Ορλάντο Μπλουμ

Το μοντέλο Κρίσι Τέιγκεν και ο τραγουδιστής Τζον Λέτζεντ είναι ένα από τα πιο αγαπημένα παντρεμένα ζευγάρια των Αμερικανών, που παρακολουθούν με τρυφερότητα την οικογενειακή ζωή τους με τα τέσσερα παιδιά τους. Υπήρξε όμως μια στιγμή που τους κόπηκε η ανάσα, καθώς έγινε γνωστό ότι ο Λέτζεντ είπε στην Τέιγκεν ότι χωρίζουν. Εκείνη όμως δεν άκουγε κουβέντα, τον έπεισε ότι αξίζει να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στον έρωτά τους και τελικά δικαιώθηκε, καθώς ο χωρισμός τους κράτησε μόλις λίγες ώρες, ενώ η σχέση τους διαρκεί μέχρι σήμερα.

zevgaria100932
Κρίσι Τέιγκεν και Τζον Λέτζεντ

Δυσκολότερα ήταν τα πράγματα για τον -δημοφιλή για το χιούμορ του- ποδοσφαιριστή Πίτερ Κράουτς, όταν χρειάστηκε να ξανακερδίσει το μοντέλο Αμπι Κλάνσι. Ο Κράουτς, που κάνει χιούμορ με την εμφάνισή του και όταν ρωτήθηκε σε εκπομπή του BBC «τι θα ήσουν αν δεν ήσουν ποδοσφαιριστής;» απάντησε «παρθένος», απάτησε την Κλάνσι το 2010 σε ένα μπάτσελορ πάρτι. Υστερα από τέσσερα χρόνια σχέσης, το μοντέλο τού έδειξε την πόρτα της εξόδου, αλλά σύντομα ο ποδοσφαιριστής κατάφερε να βάλει ξανά… γκολ στην καρδιά της και παντρεύτηκαν το 2011. Τώρα έχουν τέσσερα παιδιά και ένα από τα πιο δημοφιλή podcasts της Βρετανίας, στο οποίο συζητούν με χιούμορ και ειλικρίνεια τα προβλήματα του γάμου τους.

zevgaria10093
Αμπι Κλάνσι και Πίτερ Κράουτς

Μια απιστία του ράπερ Stormzy τίναξε στον αέρα, το 2019, την επί τέσσερα χρόνια σχέση του με την παρουσιάστρια του βρετανικού σέξι reality «Love Island» Μάγια Τζάμα. Μέχρι που πριν από λίγες ημέρες ήρθαν μαζί στη χώρα μας για να κάνουν διακοπές στο πεντάστερο «Peloponnesian Amanzoe», κοντά στο Πόρτο Χέλι, και να αποκαλύψουν σε όλους ότι είναι ξανά ζευγάρι. Τα τέσσερα χρόνια που ήταν χωριστά ο ράπερ δεν έχανε ευκαιρία να δηλώσει ότι έκανε μεγάλα λάθη στη σχέση του, ενώ τόνιζε ότι η Τζάμα είναι η γυναίκα με την οποία ήθελε να κάνει παιδιά. Φαίνεται ότι το… χεράκι της για να τα ξαναφτιάξουν έβαλε η μητέρα του, και τώρα δεν χάνουν στιγμή να φωτογραφηθούν μαζί, είτε βρίσκονται διακοπές στην Ολλανδία είτε στην πατρίδα του, Βρετανία.

zevgaria100934
Μάγια Τζάμα και Stormzy

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Αποκαλύψεις για τη «Μις ΗΠΑ» 2019 που έβαλε τέλος στη ζωή της!

Παγίδα θανάτου έγινε για την Τσέσλι Κριστ η στέψη...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...

Τζένη Λάττου: Η «απόδραση» της πρώην συντρόφου του Παντελίδη από τα αιματοβαμμένα χαλάσματα του Μαρόκο

Τον απόλυτο τρόμο στα φονικά Ρίχτερ που ισοπέδωσαν ολόκληρες...

Ο έρωτας της Mel B με ελληνικής καταγωγής σκηνοθέτρια

Στον μεγάλο έρωτά της με ελληνικής καταγωγής σκηνοθέτρια αναφέρθηκε...