Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Η Κατερίνα Καινούργιου έκλεισε τα 39 και έβαλε πλώρη για… milf

«Ενας χρόνος πιο κοντά για να γίνω milf» έγραφε...

ΗΠΑ: Ποντικοί πειραματόζωα έσπασαν πλάκα με τους ερευνητές!

Ποντικοί εργαστηρίου που «τρέλαναν» τους ερευνητές κάνοντας επίτηδες λάθη...

Το μήνυμα της Μενεγάκη πριν από τις διακοπές του Πάσχα

Η ωραία Ελένη κάνει επικοινωνιακό παιχνίδι... στα μέσα κοινωνικής...

Βίαζε το βαφτιστήρι του από την ηλικία των 9 ετών έως τα...

Μια σοκαριστική υπόθεση βιασμού τριών παιδιών, ανάμεσα στα οποία...

Τζένη Λάττου: Η «απόδραση» της πρώην συντρόφου του Παντελίδη από τα αιματοβαμμένα χαλάσματα του Μαρόκο

Πώς το επαγγελματικό ταξίδι στο Μαρόκο των Ρίχτερ έγινε εφιάλτης για το μοντέλο

Τον απόλυτο τρόμο στα φονικά Ρίχτερ που ισοπέδωσαν ολόκληρες κατοικημένες περιοχές στο Μαρόκο βίωσε καλλονή της ελληνικής showbiz, με το επαγγελματικό της ταξίδι να μετατρέπεται σε εφιάλτη που παραλίγο να της στοιχίσει τη ζωή, όπως συνέβη σε πάνω από 2.800 ανθρώπους!

  • Από τον Βαγγέλη Καράλη

Ο λόγος για το μοντέλο και ηθοποιό Τζένη Λάττου, η οποία μας έχει απασχολήσει στο παρελθόν όχι μόνο για την ενασχόλησή της με την εγχώρια showbiz αλλά και για την προσωπική της ζωή, μια και υπήρξε σύντροφος του αδικοχαμένου ινδάλματος του λαϊκού τραγουδιού Παντελή Παντελίδη! Το μοντέλο, με πετυχημένες συνεργασίες στον χώρο της μόδας, που ακολουθεί και τα βήματα της υποκριτικής, μίλησε αποκλειστικά στην «Espresso» για τις εφιαλτικές στιγμές του στο Μαρόκο των 7 Ρίχτερ, που ισοπέδωσαν κατοικίες, κτίρια και πλημμύρισαν τα χαλάσματα με το αίμα χιλιάδων ανθρώπων.

tzeni lattou maroco140933

«Παρασκευή πρωί φτάσαμε στο Μαρακές για επαγγελματικούς λόγους με ένα γκρουπ συνολικά 12 κοριτσιών. Το βράδυ, μαζί με άλλες τρεις κοπέλες πήγαμε στην κεντρική πλατεία Jemaa el-Fnaa, που είναι το πιο πολυσύχναστο μέρος του Μαρακές. Πρόκειται για παλιά πόλη, με πέτρινα σπιτάκια και στενούς δρόμους, σοκάκια. Εκεί που κοιτάζαμε τα μαγαζιά, ξαφνικά άρχισαν να κουνιούνται τα κτίρια. Εκανα τρία τέσσερα βήματα, κοίταξα πίσω μου και άρχισα να βλέπω τα σπίτια και τα μαγαζιά να πέφτουν σαν ντόμινο!» λέει με τρεμάμενη φωνή.

tzeni lattou maroco140931

«Αυτό που θυμάμαι είναι παντού αίματα, καπνούς και ουρλιαχτά. Ολοι έτρεχαν πανικόβλητοι, ο ένας πατούσε πάνω στον άλλον, περνούσαν μηχανάκια χωρίς να τους νοιάζουν εάν θα πατήσουν κάποιον, μικρά παιδάκια έκλαιγαν μόνα τους έχοντας χαθεί από τους γονείς τους! Επεφταν τεράστιες πέτρες από παντού και δεν ξέραμε πώς θα απεγκλωβιστούμε από τα σοκάκια, ώστε να κατορθώσουμε να φτάσουμε στην πλατεία! Ή θα πέφταμε και θα μας ποδοπατούσαν ή θα έπεφτε κάτι στο κεφάλι μας! Στην αρχή δεν κατάλαβα ότι γινόταν σεισμός – νόμισα επρόκειτο για τρομοκρατική επίθεση» λέει στην «Espresso» η Τζένη Λάττου.

tzeni lattou maroco14093

To εκρηκτικό μοντέλο περιγράφει πώς κατόρθωσε να σωθεί από τον φονικό «χορό» του Εγκέλαδου: «Με τεράστια δυσκολία τελικά τα καταφέραμε και βγήκαμε στην πλατεία. Παντού διάσπαρτα παπούτσια, τσάντες γεμάτες αίματα και άνθρωποι στο έδαφος που δεν μπορούσα να καταλάβω εάν ήταν νεκροί ή ζωντανοί. Καταφέραμε να φτάσουμε στο ξενοδοχείο μας με ταξί, και ευτυχώς, επειδή ήταν νεότευκτο, δεν είχε υποστεί ζημιές. Δεν μας επέτρεψαν όμως να πάμε στα δωμάτιά μας και μείναμε έξω στον δρόμο, με τα στρώματα στο έδαφος. Ολο το βράδυ δεν κλείσαμε μάτι! Φοβόμασταν μη γίνει νέος μεγάλος σεισμός, με τις σειρήνες και τις κραυγές πόνου να τρυπάνε τα αυτιά μας.

tzeni lattou maroco140932

Το μόνο που σκεφτόμουν ήταν ότι δεν πρέπει να χάσω τις υπόλοιπες κοπέλες. Φανταστείτε ότι, τις στιγμές του πανικού και της απόγνωσης, μια κοπέλα πήγε να μπει σε τούνελ, όταν ξαφνικά άρχισαν να πέφτουν τεράστιες πέτρες, και την άρπαξα τελευταία στιγμή από το χέρι! Εκείνη ούρλιαζε ότι θα πεθάνουμε και θεωρώ ότι σώθηκα επειδή κατάφερα να κρατήσω την ψυχραιμία μου και να μην πανικοβληθώ!»

Ευγνωμονώντας τον Θεό και εκφράζοντας τη θλίψη της για τους χιλιάδες νεκρούς, εξηγεί πώς κατάφερε το μεσημέρι της Κυριακής να επιστρέψει σώα και αβλαβής στη χώρα μας: «Την επόμενη ημέρα ήρθε το βαν και μας παρέλαβε. Η εκδήλωση έγινε κανονικά, γιατί ήταν μακριά από την πόλη, στην έρημο, και δεν υπήρχε κίνδυνος. Κυριακή μεσημέρι επιστρέψαμε στην Αθήνα. Στο αεροδρόμιο γινόταν χαμός! Ολοι ήθελαν να φύγουν με τις πρώτες πτήσεις που έβρισκαν μπροστά τους. Οι εικόνες με τα αίματα και τον πανικό θα μου μείνουν για πάντα χαραγμένες στο μυαλό, όπως και ο πόνος για τις χαμένες ψυχές».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«TV Queen»: Το νέο ξινό φρούτο που σερβίρει στο Open ο Νίκος Κοκλώνης

Aυτό το ριάλιτι δίχως άλλο μόνο ο... Μένιος Φουρθιώτης...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Ιωσήφ αντικρίζει πρώτη φορά τον Σίμο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του συνταξιούχου στη Σάμο!

Επειτα από σχεδόν 21 μήνες εξιχνιάστηκε από την Αστυνομία...

Απόπειρα δολοφονίας αρχινονού έξω από την πίστα της Λιόλιου

Σε διαρκή πόλεμο για την ηγεμονία της νύχτας βρίσκεται...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...