Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Στέφανος Κασσελάκης: Πριβέ «πάρτι» σε ξενοδοχείο μετά τις πίτσες

Ο εξ Αμερικής αδελφός, οι «σωματοφύλακες» και η βραδινή «απόδραση» του in love ζευγαριού για τα... μεθεόρτια

Τάιλερ, «κάν’ το όπως η Μπέττυ»… Κι όμως μην απορείτε για το πώς συνδέεται ο Αμερικανός σύζυγος του Κασσελάκη με τη σύζυγο του Τσίπρα!

kasselakkis706

  • Από τη Βίβιαν Μπενέκου

Η βραδιά των αποτελεσμάτων των εκλογών για την ανάδειξη νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε μόνο… πίτσες, αλλά και έντονο παρασκήνιο, με την Μπαζιάνα να είναι άθελά της στο επίκεντρο των παρασκηνίων πίσω από τις κάμερες! Παρασκήνιο που εκτυλίχθηκε στο «στρατηγείο» του Κασσελάκη στο κέντρο της Αθήνας και που αποκαλύπτει αποκλειστικά σήμερα η «Espresso».

Διαβάστε επίσης: Ο πατέρας του Στέφανου Κασσελάκη απαντάει στον Αλέξη Κούγια

kasselakkis693

Αμηχανία

Λίγο πριν βγει, λοιπόν, να κάνει τις επίσημες δηλώσεις ο θριαμβευτής του πρώτου γύρου των εσωκομματικών εκλογών, ο γιατρός σύζυγός του με την αμηχανία ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του είχε την απορία πού θα σταθεί μπροστά στο πλήθος του κόσμου, των τηλεοπτικών συνεργείων και των φωτορεπόρτερ! «Εγώ πού θα καθίσω;» ήταν η ερώτησή του προς ανθρώπους του επιτελείου, με εκείνους να τον συμβουλεύουν να είναι ανάμεσα στον κόσμο!

Διαβάστε επίσης: «Ήμουν συμμαθητής με τον Κασσελάκη, είχε βιώσει bullying»

Εκείνος όμως συνέχισε να έχει απορίες, κάνοντας και δεύτερη ερώτηση: «Η Μπέττυ (σ.σ.: εννοώντας τη σύζυγο Τσίπρα) πού καθόταν;» «Στο πλήθος» του απάντησαν ξανά οι συμβουλάτορες του Κασσελάκη και τότε ο σύζυγος του Στέφανου πείστηκε να γίνει ένα με τους φαν του αντρός του!

kasselakkis667Με τον Τάιλερ λοιπόν πίσω του και τον άγνωστο μέχρι στιγμής αδελφό του Στέλιο παραπίσω (ταξίδεψε από το Οχάιο των ΗΠΑ για να τον καμαρώσει), ο Κασσελάκης, που είχε κοντά του και τον πατέρα του Θεόδωρο, μοιράστηκε τη χαρά του μπροστά στις κάμερες για το 45,47% έναντι 36,21% της Εφης Αχτσιόγλου!

Μαζί του ήταν ο απόστρατος ναύαρχος Αποστολάκης και η πρώην βουλευτής Δώρα Αυγέρη, θερμή υποστηρίκτριά του, αν και τον γνώρισε μόλις πριν από ενάμιση μήνα. Η Αυγέρη και ο Κασσελάκης γνωρίστηκαν στη Θεσσαλονίκη μέσω κοινού τους φίλου και η συνάντηση έγινε με πρωτοβουλία του ίδιου του Στέφανου.

Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και αφού άπαντες στο στρατηγείο Κασσελάκη είχαν «τσακίσει» τις πίτσες που είχε παραγγείλει το «πρόσωπο της βραδιάς» ο θριαμβευτής του πρώτου γύρου δεν επέστρεψε στο σπίτι του, αλλά πήγε μαζί με τον σύντροφό του σε ξενοδοχείο του κέντρου της Αθήνας, όπου γιόρτασαν πριβέ την κυριακάτικη επιτυχία.

Αλλωστε το μεγαλύτερο κεφάλαιο της ζωής του είναι ο σύζυγός του, με τον οποίο έχει υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης που επισφράγισε τον έρωτά τους, έναν έρωτα που γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη και που, αν γίνει πρόεδρος ο Κασσελάκης, θα «φωλιάσει» για καιρό στην Αθήνα!

kasselakis19093

Εδω Παππάς, εκεί Παππάς, πού είναι ο Ευκλείδης Τσακαλώτος;

Ο «κύριος πρώτος», ο Στέφανος Κασσελάκης, είναι πλέον «καβάλα στ’ άλογο»! Αρα, εκείνη που θα βγει προς άγραν ψήφων είναι η Εφη Αχτσιόγλου.

Ξεκάθαρο είναι ότι ο Ευκλείδης Τσακαλώτος θα στηρίξει Εφη, καθώς έχει παλαιοκομματικούς αριστερούς ψηφοφόρους που παθαίνουν «αλλεργία» με ό,τι πρεσβεύει ο Κασσελάκης. Μόνο που τα κουκιά Τσακαλώτου δεν φτάνουν.

Από την άλλη, ο Νίκος Παππάς και οι ψηφοφόροι του το πιθανότερο είναι να χωριστούν σε δύο στρατόπεδα, με μια μεγαλύτερη κλίση προς τον Κασσελάκη, καθώς ο Παππάς και ο Πολάκης είναι πολύ κοντά πολιτικά! Αρα, από την ομάδα Παππά η Αχτσιόγλου δεν έχει να προσδοκά πολλά…

kasselakis190931
Στοργικό χάδι του Τάιλερ στον σύζυγό του Στέφανο Κασσελάκη μόλις ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα

Πάντως ο ίδιος εμφανίστηκε ενωτικός στις δηλώσεις του το βράδυ της Κυριακής, χωρίς να κάνει γνωστό τον υποψήφιο που θα στηρίξει στον επόμενο γύρο. Ετσι κι αλλιώς, όμως, ο Νίκος Παππάς και οι 10.000 ψήφοι του είναι οι ρυθμιστές όποιας νίκης.

Τη στήριξή του στην Εφη Αχτσιόγλου φαίνεται να δείχνει και ο Στέφανος Τζουμάκας, ο οποίος έχει δηλώσει για τον Κασσελάκη πως «έχει πέραση σε έναν κόσμο που είναι UFO κι αποτελεί έκφραση του εκφυλισμού και της παρακμής της πολιτικής». Οπως και να ‘χει, η νίκη Αχτσιόγλου φαντάζει δύσκολη, καθώς, εάν ο Κασσελάκης συγκρατήσει τους ψηφοφόρους του και πάρει τους μισούς απ’ όσους ψήφισαν Παππά, θα εκλεγεί ακόμα κι αν όλοι του Τσακαλώτου και του Τζουμάκα πάνε στην Αχτσιόγλου.

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...