Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Σκάνδαλο στους κόλπους της κυβέρνησης με παντρεμένο υπουργό

Ο γόης υπουργός και ο «κλώνος» της Τσίλα

Οι «άριστοι» του επιτελικού κράτους που ευαγγελίζεται από το πρωί μέχρι το βράδυ ο πρωθυπουργός μας βρίσκουν τρόπους να αποφορτίζονται και να αφήνουν για λίγο τα «βάρη» των χαρτοφυλακίων τους! Κάποιοι το ρίχνουν στα σπορ (πρώτος διδάξας ο Κυριάκος, που δεν λέει «όχι» σε έναν φιλικό αγώνα τένις), άλλοι στο TikTok (όπου δείχνουν ένα πιο χαλαρό πρόσωπο) και ορισμένοι σε μίνι αποδράσεις (έστω για ένα 24ωρο και στα μουλωχτά, για να μην τους πάρει χαμπάρι κανείς).

ypourgos klonos tsila 2

Υπάρχει όμως και μια «ειδική» κατηγορία κυβερνητικών που αποδεικνύεται πως είναι φαν της Βέρας Λάμπρου και του επικού άσματός της «Το νινί σέρνει καράβι»! Για όσους γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις εντός του κυβερνητικού σχήματος είναι γνωστό πως αρκετά μέλη του έχουν κρυφή και άστατη ερωτική ζωή και ας είναι τα περισσότερα εξ αυτών παντρεμένα. Και ο «ανταγωνισμός» μεταξύ τους καταπώς φαίνεται είναι σκληρός. Αλλωστε ο sex champion της κυβέρνησης (προβεβλημένος και λαλίστατος σε κανάλια, ραδιόφωνα κ.λπ.) έχει ανεβάσει τον πήχη ψηλά, με την παράνομη δράση του εκτός της συζυγικής κρεβατοκάμαρας να εστιάζεται από κυρίες του καλλιτεχνικού στερεώματος μέχρι και στάρλετ παρουσιάστριες.

upourgos210931

Στo συγκεκριμένo όμως ροζ σκάνδαλο που αποκαλύπτει με γαργαλιστικές λεπτομέρειες και… ευτράπελα σήμερα η «Espresso» ο συγκεκριμένος υπουργός αποδεικνύεται ότι, εκτός από ασυγκράτητος, έχει και ιδιαίτερα γούστα. Εδώ πρέπει να αποκαλύψουμε και μια σημαντική παράμετρο: Πρόκειται για τον ίδιο άνθρωπο εντός της κυβέρνησης που στέλνει φωτογραφίες του τα γεννητικά του όργανα σε διάφορες αιθέριες υπάρξεις που έχει βάλει στο μάτι, ακολουθώντας το παράδειγμα συναδέλφου του ο οποίος όχι μόνο επιδίδεται στο ίδιο… σπορ, αλλά έχει γίνει ρεντίκολο και σε κοσμικούς κύκλους, μια και αποδέκτες του ροζ υλικού είναι κυρίες των σαλονιών που δεν δίστασαν να τον κάνουν ρεζίλι και στις οικιακές τους βοηθούς, δείχνοντας, με χάχανα, τις επίμαχες φωτογραφίες!

Ερωτικό ενδιαφέρον

Ο πρωταγωνιστής του νέου ροζ σκανδάλου στους κόλπους της κυβέρνησης του Κυριάκου έδειξε ερωτικό ενδιαφέρον (ανάμεσα στις υποψήφιες εφήμερες ερωμένες κάποιες, μάλιστα, εξ αυτών, όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, είναι και call girls) για μια «σοκολατένια» καλλονή που, όπως μας ανάφερε χαρακτηριστικά το «βαθύ λαρύγγι» που ξέρει τα πάντα, θα μπορούσε κάλλιστα να την αποκαλέσει κανείς και «κλώνο της Τσίλα»! Για όσους δεν θυμούνται το συγκεκριμένο όνομα, να θυμίσουμε ότι η Τσίλα μεσουράνησε στην εγχώρια showbiz στις αρχές της δεκαετίας του 2000, με την καριέρα της να ξεκινά στις εκπομπές της Πάνια, με τον Καρβέλα μάλιστα να της γράφει την επιτυχία «Μαύρη», ξεσηκώνοντας το τηλεοπτικό κοινό της αλησμόνητης trash εκπομπής «Je t’aime»!

Μάλιστα, η Τσίλα είχε τόσο γκελ, που είχε κλέψει και την παράσταση στη «Φάρμα 2». Με το πέρασμα των ετών η μαύρη γαζέλα της showbiz χάθηκε από τα φώτα της δημοσιότητας, όμως φαίνεται πως ο «κλώνος» της τρέλανε το άτακτο κυβερνητικό στέλεχος! Γοητευμένος από τα κάλλη της, προσπαθούσε να σκαρφιστεί διάφορους τρόπους για να τη «γλυκάνει» και να υποκύψει στο παράνομο πάθος του. Και λέμε παράνομο, γιατί πολύ απλά είναι παντρεμένος! Εφτασε δε στο σημείο να της στείλει μέχρι και… πάστες για να της δείξει τα γλυκά του αισθήματα! Ναι, καλά διαβάσατε! Πάστες! Αυτό τον… παλιομοδίτικο τρόπο φλερτ που βλέπουμε σε παλιές ελληνικές ταινίες σκαρφίστηκε ο αθεόφοβος προκειμένου να την ψήσει!

Εκτός όμως από παλιομοδίτης, αποδεικνύεται και σφιχτοχέρης μέχρι εκεί που δεν πάει! Χάθηκε να της πάρει ένα κόσμημα, να της κάνει δώρο μια ωραία επίσκεψη σε ένα σαλόνι ομορφιάς ή να την κατακτήσει με φρουφρού κι αρώματα! Αυτό που δεν ξέρουμε -και το λέμε ευθαρσώς- είναι τι πάστες της έστειλε! Σοκολατίνες, σεράνο, νουγκατίνες ή προφιτερόλ; Το μόνο σίγουρο είναι πως έγραψε με την κίνησή του ιστορία! Γιατί, όπως έφτασε το σκάνδαλο στ’ αυτιά μας, έτσι κινδυνεύει να φτάσει και στ’ αυτιά συναδέλφων του, ακόμα και μέσα στη Βουλή, και να γίνει ανέκδοτο

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...