Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Η Τραϊάνα Ανανία για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα

Tην ώρα που η αγωνία για την υγεία του...

Χρήστος Τσικνιάς: Αγωνία για τον μίμο της πίστας

Δύσκολες ώρες για τον καλλιτέχνη Χρήστο Τσικνιά, ο οποίος...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Ελμίνα Κοπελούζου: Birthday party με σύνθημα «I love you» και live την Πέγκυ Ζήνα

Η έκπληξη στον σύζυγό της Κωνσταντή Σπυρόπουλο

Πάρτι-έκπληξη οργάνωσε η επιχειρηματίας Ελμίνα Κοπελούζου, μέτοχος της Gastrade, για τα γενέθλια του συζύγου της Κωνσταντή Σπυρόπουλου στο ντιζαϊνάτο με μοναδικά έργα τέχνης σπίτι τους στην Κηφισιά, με σύνθημα στην τούρτα αλλά και στα τραπεζομάντιλα του δείπνου «I love you» και παντού συνθέσεις με ροζ και κόκκινα τριαντάφυλλα.

kopelouzou22093

Απαστράπτουσα η Ελμίνα Κοπελούζου, με λευκό παντελόνι και υπέροχη κεντημένη άσπρη μπλούζα, υποδέχτηκε τους καλεσμένους της. Αλλωστε στο πριβέ πάρτι γενεθλίων η αγάπη και ο έρωτας είχαν την τιμητική τους, με πρωταγωνιστές τους λίγους αλλά καλούς και πιστούς φίλους του low profile ζευγαριού, όπως ο Ηλίας Ψινάκης, ο Τζώνη Καλημέρης, η Ναταλία Γερμανού, η Δανάη Μπάρκα, ο Φωκάς Ευαγγελινός, η Ολγα Παυλάτου.

Highlight της βραδιάς ήταν όταν τραγούδησε α καπέλα η Πέγκυ Ζήνα το τραγούδι «Να ζήσεις και χρόνια πολλά» στον Κωνσταντή Σπυρόπουλο. Το γεγονός έγινε γνωστό από το Instagram, καθώς οι καλεσμένοι ανέβασαν φωτογραφίες από το πάρτι-έκπληξη. Ο Τζώνη Καλημέρης δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό γράφοντας «Reunion», καθώς ο φίλος του Κωνσταντής Σπυρόπουλος συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό το 2004 ως μέλος της κριτικής επιτροπής του «Super Idol».

kopelouzou220931

Η άλλη καλεσμένη, η Ναταλία Γερμανού, δημοσίευσε μια φωτογραφία μαζί με τον Ηλία Ψινάκη και τον εορτάζοντα γράφοντας: «Σας θυμίζει κάτι; Χτες βράδυ η υπέροχη Ελμίνα Κοπελούζου οργάνωσε για τον άντρα της, Κωνσταντή Σπυρόπουλο, το πιο ωραίο surprise party. Ανάμεσα στα άλλα ζήσαμε και το reunion της κριτικής επιτροπής». Ο εορτάζων σχολίασε τη φωτογραφία αναφέροντας «Υπέροχη βραδιά με υπέροχους ανθρώπους. Σας ευχαριστώ που ήρθατε. Πέγκυ, σε ξαναευχαριστώ για την υπέροχη αφιέρωση», με την Ελμίνα Κοπελούζου να του απαντάει: «Αντρούλη μου, πάντα να χαμογελάς! Το αξίζεις και χάρηκα με τη χαρά σου. Σε αγαπάω αφάνταστα».

kopelouzou220932

Ο Κωνσταντής Σπυρόπουλος έγινε γνωστός στο τηλεοπτικό κοινό πριν από περίπου 18 χρόνια, το 2004, μέσα από την κριτική επιτροπή του «Super Idol», του μουσικού σόου στο οποίο συμμετείχαν η Τάμτα και ο Σταύρος Κωνσταντίνου, ο οποίος κατέκτησε την πρώτη θέση, κερδίζοντας την καρδιά των τηλεθεατών. Με χαμηλό πάντα προφίλ, υπήρξε σύμβουλος προγράμματος του Alpha, εμφανίστηκε ως κριτής στις εκπομπές «TV stars, παρουσιάστε!» και «Dream Show», ενώ σήμερα ασχολείται με τις επιχειρήσεις.

To 2008 παντρεύτηκε την αγαπημένη του σύζυγο Ελμίνα Κοπελούζου, θυγατέρα του Δημήτρη και της Σάντυς Κοπελούζου, στο δημαρχείο του Μόντε Κάρλο. Την ευτυχισμένη ζωή τους ολοκλήρωσε η γέννηση των δύο παιδιών τους, του Ευθύμη και της Σάντυς.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...