Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Οι «άγγελοι» του Ντάνου στο χαμό της μητέρας του

Οι «άγγελοι» του Ντάνου

Πρωταγωνιστής μιας ανείπωτης τραγωδίας έγινε ξαφνικά ο Γιώργος Αγγελόπουλος, αφού λίγες ώρες μετά τον γάμο του με τη Δήμητρα Βαμβακούση στο εκκλησάκι των Αγίων Ισιδώρων, στον Λυκαβηττό, την περασμένη Κυριακή, έχασε τη μητέρα του Ουρανία Σουλτανή.

RZYTYAK

Σε χρόνο-ρεκόρ ο ακραίος πόνος διαδέχτηκε τη χαρά στην καρδιά του 49χρονου Ντάνου, με αποτέλεσμα να λυγίσει! «Ησουν σπουδαία μάνα και άνθρωπος. Η αντίστασή σου, η επιμονή σου και η αξιοπρέπειά σου με δίδαξε. Καλό παράδεισο. Σε ευχαριστώ!» έγραψε ο ίδιος κάτω από μια φωτογραφία που ανάρτησε στο Instagram, στην οποία απεικονίζονται εκείνος, η Δήμητρα και η αείμνηστη μητέρα του. Η συγκινητική ανάρτηση του νικητή του «Survivor» του 2017 προσέλκυσε χιλιάδες παρηγορητικές ευχές από γνωστούς και αγνώστους, μεταξύ των οποίων και πρώην συμπαίκτες του στο reality επιβίωσης, αλλά και συνεργάτες του σε τηλεοπτικές σειρές που έχει παίξει, όπως ο Γιάννης Σπαλιάρας, ο Ανδρέας Γεωργίου και η Αντζελα Γκερέκου.

aggelopoulos

Για καλή του τύχη ο Γιώργος Αγγελόπουλος αυτές τις δύσκολες ώρες έχει στο πλευρό του τρεις ανθρώπους, οι οποίοι είναι τα στηρίγματά του. Πρώτη η γυναίκα του, Δήμητρα Βαμβακούση, η οποία έχει βιώσει αντίστοιχο πόνο στο παρελθόν, μια και έχασε τον πατέρα της όταν ήταν μικρή.

Διαβάστε επίσης: Γκερέκου για πένθος Αγγελόπουλου: «Ο Γιώργος είναι Χριστιανός, ξέρει ότι δεν τελειώνει τίποτα εδώ»

Οι δυο τους είχαν επισκεφθεί την κυρία Ράνια στο νοσοκομείο μία ημέρα πριν από τον γάμο τους παίρνοντας την ευχή της. Κοντά στον Ντάνο εξακολουθεί να βρίσκεται και ο πνευματικός του, πατέρας Δημήτριος Λουπασάκης. Μπορεί να μην παρευρέθηκε τελικά στο μυστήριο, όπως σχεδίαζε αρχικά, φοβούμενος τον σάλο που ενδεχομένως να προκαλούσε η εμφάνισή του εκεί, ωστόσο είναι δίπλα στο πνευματικό του παιδί τώρα που τον χρειάζεται περισσότερο από ποτέ, μένοντας μακριά από τα φωτογραφικά φλας και τα αδιάκριτα βλέμματα.

papas270932

Αξίζει να σημειωθεί ότι μόνο η «Espresso» είχε έγκυρο ρεπορτάζ σχετικά με την απουσία του πατέρα Δημήτριου Λουπασάκη από τον γάμο του ζευγαριού στο εκκλησάκι των Αγίων Ισιδώρων την περασμένη Κυριακή. Ουδέποτε εμφανίστηκε ο «εξόριστος» παπάς στην εκκλησία όπου λειτουργούσε επί 22 χρόνια, όσο και να το επιθυμούσε. Κι όμως, αυτό το… άκυρο διαβάσαμε σε διάφορα ταμπλόιντ που ακολουθούν τη λογική του copy paste, όπως και σε ιστοσελίδες ανάλογου ύφους. «Ο Λουπασάκης έδωσε το ‘‘παρών’’ στο μυστήριο» έγραψαν. Ορίστε, λοιπόν, το επαναλαμβάνουμε για να το καταλάβουν: δεν ήταν! Μια βιντεοκλήση έκανε μόνο στους νεόνυμφους αφού παντρεύτηκαν για να τους ευχηθεί.

Διαβάστε επίσης: Αναστάσιος Ντούγκας: Το αντίο στη μητέρα του κουμπάρου του, Γιώργου Αγγελόπουλου

aggelopoulos kentriki2709

Όπως μαθαίνουμε, στήριγμα του Ντάνου στη δοκιμασία που περνάει είναι και ο πατέρας Γεώργιος Ντινόπουλος, ο οποίος μαζί με τον πατέρα Δημήτριο Καββαθά τέλεσε τον γάμο του στο εκκλησάκι των Αγίων Ισιδώρων.

danos

Ο συγκεκριμένος ιερέας, ο οποίος λειτουργεί στον Αγιο Κοσμά Αμαρουσίου, δεν είναι λίγες οι φορές στο παρελθόν που έχει συναντηθεί με τον Αγγελόπουλο για να του δώσει τις συμβουλές του, μια και ο πνευματικός του, ο πατέρας Δημήτριος Λουπασάκης, έχει μετακομίσει στην Κρήτη και δεν μπορεί να τον βλέπει συχνά.

ekklisaki27093

Έτσι και τώρα ο πατέρας Γεώργιος Ντινόπουλος βρίσκεται στο πλευρό του Αγγελόπουλου για ό,τι τον χρειάζεται. Σημειώνεται ότι η κηδεία της Ουρανίας Σουλτανή θα γίνει στην ιδιαίτερη πατρίδα της, τη Σκιάθο, στα τέλη της εβδομάδας (την Πέμπτη ή την Παρασκευή).

Διαβάστε επίσης: Ο Ανδρέας Γεωργίου στο πλευρό του Ντάνου: «Ήσουν δίπλα στη μητέρα σου όπως έπρεπε»

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...