Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Χώρισαν οι Παπαθωμά – Πετράκος μετά από 10 χρόνια

Χωρισμός βόμβα

Τίτλοι τέλους έπειτα από 10 χρόνια κοινής πορείας για την ηθοποιό Θεοφανία Παπαθωμά, τη γλυκιά Βιολέτα μας από τις «Άγριες μέλισσες», και τον τραγουδιστή, τον οποίο γνώρισε το τηλεοπτικό κοινό από το «Fame Story», Γρηγόρη Πετράκο.

petrakos papathoma4879

Οι λόγοι που φαίνεται να οδήγησαν τη Θεοφανία Παπαθωμά και τον Γρηγόρη Πετράκο σε αυτή την απόφαση είναι κυρίως ιδεολογικοί, ενώ, όπως αναφέρουν πηγές από το στενό περιβάλλον του πρώην ζευγαριού, κύριο μέλημα και των δύο πλευρών είναι να έχουν σε απόλυτη προτεραιότητα τις δύο κόρες τους, την 8χρονη Αγάπη και την 6χρονη Αθηνά.

Η Θεοφανία Παπαθωμά και ο Γρηγόρης Πετράκος έγιναν ζευγάρι το 2013 και έκτοτε προτίμησαν να διατηρήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, απολαμβάνοντας με ηρεμία τις οικογενειακές στιγμές τους.

petrakos papathoma4931

«Εγώ με το που τη γνώρισα κατάλαβα ότι είναι ο προσωπικός μου δρόμος. Και, πράγματι, με έχει κάνει καλύτερο άνθρωπο κατά 500%. Θα παντρευτούμε πιστεύω, δεν ξέρω γιατί δεν το έχουμε κάνει ακόμη. Είμαστε πνευματικά παντρεμένοι από τότε που γνωριστήκαμε. Με τη Θεοφανία έχουμε μαζί δυο παιδιά – προφανώς τα έχω αναγνωρίσει. Δεν ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον, αλλά είμαστε σαν παντρεμένοι έτσι κι αλλιώς. Αν κάνουμε γάμο, θα κάνουμε θρησκευτικό… Αν ένας άντρας λέει ότι συναποφασίζει στο σπίτι, μάλλον είναι υποκριτής. Στις γυναίκες ανήκουν οι αποφάσεις», δήλωνε ο Γρηγόρης Πετράκος για τη Θεοφανία Παπαθωμά σε συνέντευξή του στο «Happy Day» τον περασμένο Μάρτιο.

Η ηθοποιός και ο τραγουδιστής όσο διάστημα ήταν μαζί ήταν πολύ ερωτευμένοι, ενώ μαζί είχαν ζήσει την πολύ ξεχωριστή εμπειρία του να υποδεχτούν την κόρη τους… όχι σε κάποιο νοσοκομείο, αλλά στο σπίτι τους, με τη βοήθεια μιας μαίας.

Σε συνέντευξή της στο «Down Town» η Θεοφανία Παπαθωμά είχε εξομολογηθεί τη μοναδική αυτή εμπειρία της γέννησης της Αγάπης στο σπίτι τους: «Είχα επιλέξει το παιδικό δωμάτιο για να γεννήσω, αλλά δεν το είχα ετοιμάσει ακόμη. Ξημερώματα, λοιπόν, άρχισα να το σφουγγαρίζω και να το τακτοποιώ. Το θύμιασα με λιβάνι, το αρωμάτισα με αιθέρια έλαια τριαντάφυλλου, το ψέκασα με αγιασμό, έβαλα Μπαχ. Κι όταν ήρθε η ευλογημένη ώρα, απλώς πήγα στο δωμάτιό μου, ξάπλωσα στο κρεβάτι μου και δεν ξανασηκώθηκα παρά μονάχα λίγες ώρες μετά τη γέννα. Μου το είχε πει η μαία: «Το σώμα σου θα σου πει πού θα γεννήσεις».

Η Θεοφανία Παπαθωμά είχε μιλήσει και για το μυστικό της αρμονικής συνύπαρξής της με τον Πετράκο: «Ο σύντροφός μας είναι ο καθρέφτης μας. Καθρεφτίζει το πώς είμαστε ως άνθρωποι, τι κουβαλάμε μέσα στην ψυχή μας. Είναι και δείκτης εγωισμού. Κάθε μέρα μάς δείχνει πόσο εγωιστές είμαστε. Τα παιδιά μας, όμως, είναι εμείς! Οσο καλοί είμαστε εμείς θα είναι κι εκείνα. Μας διδάσκουν και μας δείχνουν τα λάθη μας για να γίνουμε καλύτεροι. Οσο πιο αγαπημένο είναι το ζευγάρι τόσο πιο ήρεμα και όμορφα είναι. Αρα, έχουμε μία επιπλέον υποχρέωση να διατηρούμε αρμονική σχέση με τον σύντροφό μας».

Πλέον, όμως, το ζευγάρι δεν είναι πια μαζί, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «RealLife». Υπενθυμίζεται πως η Θεοφανία Παπαθωμά είναι μητέρα ακόμα ενός παιδιού, του 17χρονου -σήμερα- Αχιλλέα, τον οποίο απέκτησε με τον επίσης ηθοποιό Πασχάλη Τσαρούχα.

petrakos papathoma4892

Πάντως, αν και οι δύο τους δεν έχουν επιβεβαιώσει ακόμη το ρεπορτάζ, ο τραγουδιστής τα τελευταία χρόνια έκανε τα Σαββατοκύριακα live εμφανίσεις στην Πάτρα -με πιο πρόσφατες αυτές στο Χάραμα-, ενώ εδώ και περίπου έναν χρόνο έχει μετακομίσει μόνιμα στην Πάτρα.

Από την άλλη μεριά, η Θεοφανία Παπαθωμά ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό της στη Νομική. Στην ανάρτηση που έκανε για να ανακοινώσει αυτό το ευχάριστο γεγονός αλλά και για να ευχαριστήσει τους καθηγητές και τους συμμαθητές της δεν ανέφερε κάτι για τον Γρηγόρη Πετράκο ή για την αλλαγή στη ζωή τους, παρότι το post της έγινε λίγες ώρες προτού κυκλοφορήσει το δημοσίευμα.

petrakos papathoma4918

Ο Γρηγόρης Πετράκος έγινε γνωστότερος κατά την περίοδο της πανδημίας Covid-19 στην Ελλάδα, όταν ανέπτυξε δημόσιο λόγο εναντίον των εμβολίων, των περιοριστικών μέτρων και της χρήση μάσκας.

Το όνομά του αναφέρθηκε και όταν άρχισε εισαγγελική έρευνα για τη διασπορά ψευδών ειδήσεων σχετικά με την πανδημία. Για κάποιους στα social media θεωρείται ο «πατριάρχης των ψεκ», αυτόκλητος μιντιακός ηγέτης των αντιεμβολιαστών και των αντισυστημικών, ο οποίος διχάζει και συνωμοσιολογεί συστηματικά.

grigoris petrakos190931

Μπορεί ο τίτλος του «πατριάρχη των ψεκ» να ακούγεται βαρύγδουπος για τον Πετράκο, όμως ο ίδιος φαίνεται να τον έχει επιλέξει για τον εαυτό του. Μέτωπο για την πανδημία, μάλιστα, είχε ανοίξει ο Γρηγόρης Πετράκος και με τον δημοφιλή σκιτσογράφο Αρκά, αλλά και με τον συγγραφέα Ευγένιο Τριβιζά για το παραμύθι του «Οχι! Δεν θα μας μπείτε στη μύτη», μια αλληγορία για την πανδημία, γραμμένη για παιδιά.
Μάλιστα, είχε γράψει χαρακτηριστικά: «Σε όσα παιδάκια μοιράστηκε το νέο “παραμύθι” του Αγένιου, είναι πολύ χρήσιμο όταν είστε έξω και θέλουν κακά… Σκίζεις μια σελίδα και εξυπηρετείσαι!» έγραψε, μεταξύ άλλων.

Για τις ριζοσπαστικές θέσεις του, ο Γιώργος Λιάγκας τον είχε καλέσει στην εκπομπή «Το Πρωινό», αλλά μετά την κουβέντα τους ο παρουσιαστής είχε ξεσπαθώσει ενάντια στον καλλιτέχνη και τη Θεοφανία Παπαθωμά, λέγοντας:

«Δεν θα μας πει και ανήθικους η κυρία Παπαθωμά. Δεν με ενδιαφέρει πού δουλεύει ή οτιδήποτε, αλλά δεν μπορεί να βγαίνει ο καθένας και να λέει τη βλακεία του. Τον κ. Πετράκο δεν βλέπω να τον φιλοξενούν πολλές εκπομπές και να του δίνουν πρόσφορο έδαφος να μιλήσει.

Τον κ. Πετράκο δεν τον παγιδεύσαμε ποτέ και δεν κάναμε ποτέ μαγνητοσκοπημένη συνέντευξη. Επειδή εγώ είμαι της λογικής ότι στη δημοκρατία όλες οι απόψεις πρέπει να ακούγονται και να κρίνονται, τον φωνάξαμε τον κ. Πετράκο εδώ. Του δώσαμε παραπάνω χρόνο απ’ ό,τι είχαμε δώσει στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Ηθελε τις πρώτες ερωτήσεις να τις κάνει η Φαίη, δεν μίλησα και αφήσαμε τον κ. Πετράκο επί 12 λεπτά να λέει την άποψή του μόνος του, χωρίς να τον διακόπτει κανένας. Ο κ. Πετράκος έφυγε ευχαριστώντας μας και, από εκεί και πέρα, βγήκε και λέει ότι ήρθε στο… άντρο μας. Τελικά, ανήθικοι είναι αυτοί που διαστρεβλώνουν την αλήθεια, και δεν με ενδιαφέρει αν είναι ψεκασμένος ή δεν είναι ψεκασμένος».

{{-PCOUNT-}}22{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...