Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Θρίλερ με το ατύχημα της Μαίρης Χρονοπούλου – Κάποιος έσπρωξε τη σπουδαία ηθοποιό;

Μπήκε κάποιος την ώρα που η οικιακή βοηθός είχε ρεπό και ο επιστήθιος φίλος της την έψαχνε στο κινητό της;

Ένα πρωτόγνωρο θρίλερ εκτυλίσσεται την ώρα που η μεγάλη σταρ του ελληνικού κινηματογράφου, Μαίρη Χρονοπούλου δίνει τη δική της βουβή μάχη για τη ζωή της στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός.

Από τον Γιάννη Αρμουτίδη

Ένα θρίλερ που ξεπηδά μέσα από τα ερωτήματα γιατρών αναφορικά με το χτύπημα στο κεφάλι της ύστερα από την πτώση της στο σπίτι-καταφύγιό της στην Παιανία! Και αυτό γιατί η διαλεύκανση του πώς τραυματίστηκε η τεράστια ηθοποιός θα βοηθούσε και στην αγωγή που πρέπει να ακολουθηθεί, την ώρα που εκείνη βρίσκεται σε κώμα!

Η έλλειψη καμερών ασφαλείας, που θα μπορούσαν να καταγράφουν την κίνηση στο σπίτι της Μαίρης Χρονοπούλου κατά το διάστημα που η οικιακή βοηθός απουσίαζε για το εβδομαδιαίο ρεπό της Κυριακής, κάνει πιο άγριο το θρίλερ σχετικά με το εάν η Χρονοπούλου ήταν μόνη της στο σπίτι τη στιγμή του ατυχήματος.

Διαβάστε επίσης: Η οικιακή βοηθός της Μαίρης Χρονοπούλου: «Είχα ρεπό, της τηλεφωνούσα και δεν το σήκωνε»

xronopoylou oikiaki voithos

Η κυρία του ελληνικού σινεμά -σύμφωνα με μαρτυρίες της οικιακής της βοηθού Νίνο και του ανθρώπου που έσπευσε στο σπίτι της ηθοποιού αμέσως μετά την κλήση της, του Θωμά Χούντα- βρέθηκε πεσμένη στο πάτωμα, σε πλαϊνή θέση, αναίσθητη και χωρίς να έχει ουδεμία επικοινωνία με το περιβάλλον.

Σύμφωνα με τους δύο αυτόπτες μάρτυρες, όταν της μιλούσαν εκείνη δεν ανταποκρινόταν, ενώ από τη μύτη της είχε βγει αίμα. Το νυχτικό της ηθοποιού ήταν βουτηγμένο στο αίμα και για τον λόγο αυτό η οικιακή βοηθός της Νίνο με ένα ψαλίδι -σύμφωνα με δηλώσεις του πρώτου ανθρώπου που βρέθηκε στη σκηνή του ατυχήματος Θωμά Χούντα- της έσκισε το νυχτικό και τη σκέπασε με ένα πάπλωμα, λόγω του γεγονότος ότι η Μαίρη Χρονοπούλου ήταν παγωμένη (ενδεχομένως επειδή βρισκόταν πεσμένη για πολλές ώρες στο πάτωμα)!

Σύμφωνα -πάντα- με τις μαρτυρίες των δύο αυτοπτών μαρτύρων, κλήθηκε αμέσως το 166, διότι δεν τη μετακίνησαν ούτε εκατοστό από το σημείο της πτώσης, εξαιτίας της βαριάς κάκωσης που υπέθεσαν ότι έχει υποστεί. Αρα, το πλήρωμα του ΕΚΑΒ είναι επίσης και το μοναδικό που μπορεί να περιγράψει την κατάσταση και τη θέση στην οποία βρέθηκε πεσμένη η ηθοποιός!

Πάντα σύμφωνα με μαρτυρίες, το ασθενοφόρο καθυστέρησε να φτάσει στο σημείο του συμβάντος, επειδή δεν έβρισκε τον δρόμο. Έτσι, λοιπόν, η διακομιδή της στο εφημερεύον Νοσοκομείο Ευαγγελισμός έγινε με καθυστέρηση.

mairi xronopoulou 4

Διαβάστε επίσης: Μαίρη Χρονοπούλου: Η αδημοσίευτη συνέντευξή της τρεις ημέρες πριν το ατύχημα

xronopoulou mpimpilas5828

Εως αυτή τη στιγμή είναι αδιευκρίνιστος ο χρόνος ο οποίος μεσολάβησε μεταξύ του τραυματισμού της Μαίρης Χρονοπούλου και της ανεύρεσής της από την οικιακή βοηθό, της προσέλευσης του κυρίου Χούντα, ο οποίος ειδοποιήθηκε από την οικιακή βοηθό, καθώς και οι ώρες που μεσολάβησαν μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο και να τη μεταφέρει στο εφημερεύον νοσοκομείο.

Εύλογα θα μπορούσε να σκεφτεί κανείς γιατί δεν ειδοποιήθηκε και η Αστυνομία, ιδιαίτερα μάλιστα όταν πρόκειται για ένα πρόσωπο με μεγάλη δημοτικότητα, το οποίο τραυματίζεται σοβαρά και κείτεται αιμόφυρτο στο πάτωμα, με τη νυχτικιά της να στάζει από αίμα! Σε τέτοιες, μάλιστα, περιπτώσεις, η Αστυνομία επεμβαίνει άμεσα και φωτογραφίζει το σημείο του συμβάντος. Πράγμα το οποίο, όμως, δεν έγινε. Προφανώς, μέσα στον πανικό της η οικιακή βοηθός το πρώτο πράγμα που σκέφτηκε ήταν να καλέσει μόνο τον φίλο της Μαίρης (που διαμένει στην Παιανία) και είναι αυτός που την εξυπηρετούσε με το αυτοκίνητό του στις μετακινήσεις της, αλλά και σε διάφορες άλλες υποχρεώσεις της.

Αξίζει να σημειωθεί πως μόλις η ηθοποιός διακομίστηκε στον Ευαγγελισμό ειδοποιήθηκαν τόσο ο Μάκης Δελαπόρτας όσο και ο Χάρης Παπαδόπουλος, σκηνοθέτης και στενός φίλος της.

Το σίγουρο είναι πως σε περιπτώσεις όπως αυτή της Μαίρης Χρονοπούλου, αναφορικά με τα αίτια της πτώσης και τον σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι, σύμφωνα με τις δύο μαρτυρίες, η έρευνα της Αστυνομίας ίσως και να έριχνε φως. Μέχρι στιγμής, πάντως, από την πλευρά της Αστυνομίας δεν έχει γίνει. Το συμβάν αυτό χαρακτηρίζεται από τους οικείους της και όλο τον δημοσιογραφικό κόσμο -σύμφωνα με τις μαρτυρίες που λαμβάνουν- ως ατύχημα. Για να είναι, όμως, ατύχημα θα πρέπει να είναι και επίσημα χαρακτηρισμένο ως ατύχημα, κάτι που επίσης δεν έχει γίνει.

R1 05385 012A

Είναι γεγονός ότι οι γιατροί που παρακολουθούν τη Μαίρη Χρονοπούλου δεν μπορούν να βεβαιώσουν για τον τρόπο που υπέστη σοβαρή κρανιοεγκεφαλική κάκωση. Το μόνο που μπορούν να γνωμοδοτήσουν, βάσει των απεικονιστικών εξετάσεων, είναι ότι η κυρία Χρονοπούλου δεν είχε υποστεί εγκεφαλικό επεισόδιο, το οποίο θα την οδηγούσε σε απώλεια συνείδησης ώστε να πέσει.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία του Θωμά Χούντα, η οποία κατά δήλωσή του στηρίζεται σε υποθέσεις, η κυρία Χρονοπούλου έπεσε και χτύπησε το κεφάλι της -μάλλον- στη γωνία του τραπεζιού της τραπεζαρίας. Η στάση του σώματος της, με το κεφάλι κοντά στο τραπέζι και τα πόδια της προς την πλευρά του σαλονιού και της κουζίνας, κατά τη γνώμη του καθορίζουν ότι η Μαίρη κατευθυνόταν προς το σαλόνι και δεν ερχόταν από το σαλόνι προς την κρεβατοκάμαρά της.

MAIRH XRONOPOULOU

Επίσης, υπάρχει δήλωση ότι δεν υπήρχε αποτύπωμα αίματος στη γωνία του τραπεζιού, αλλά υπάρχουν σταγόνες αίματος στο χαλί, καθώς και ότι η νυχτικιά της ηθοποιού ήταν βουτηγμένη στο αίμα της.

Παρ’ όλα αυτά, την ώρα που βρήκαν τη Μαίρη σωριασμένη στο πάτωμα δεν υπήρχε αιμορραγία.

Επίσης, κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει εάν υπήρχε κάποιος στο σπίτι της ηθοποιού την ώρα του συμβάντος, μια και η οικιακή βοηθός ήταν εκτός οικίας, αφού είχε ρεπό, αλλά και ο επιστήθιος φίλος της δεν είχε ακόμα ενημερωθεί για το συμβάν και την αναζητούσε με αλλεπάλληλες κλήσεις!

202111091104450.9877 MERI XRONOPOYLOY NIKOS STAGOPOYLOS 08112021

Σοβαρές πηγές του ρεπορτάζ αναφέρουν ότι υπάρχει περίπτωση να ειδοποιηθεί η Ελληνική Αστυνομία προκειμένου να διερευνηθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες η Μαίρη Χρονοπούλου τραυματίστηκε. Και από κει και πέρα, ασφαλώς, όλη υπόθεση πέρνα πλέον στα χέρια της Ανακριτικής Υπηρεσίας. Σε κάθε περίπτωση, εμείς ευχόμαστε και αυτή τη φορά η μεγάλη σταρ να ξεπεράσει τον κίνδυνο!

{{-PCOUNT-}}30{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...