Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Δύσκολες ώρες για τον Βασίλη Καρρά – Μπήκε ξανά στο νοσοκομείο

Όλοι πλέον ελπίζουν μόνο σε ένα θαύμα από τον Ύψιστο

«Ελπίζουμε σε ένα θαύμα». Αυτή είναι η φράση που τις τελευταίες ημέρες ακούγεται από τα χείλη της οικογένειας του μεγάλου τραγουδιστή Βασίλη Καρρά, αλλά και των στενών του συνεργατών.

vandi karras 1

Με βουρκωμένα μάτια βρίσκονται στο Διαβαλκανικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, περιμένοντας ο Ύψιστος να κάνει το θαύμα του και να τον κρατήσει στη ζωή. Εκεί, στο Διαβαλκανικό, ο αγαπητός τραγουδιστής δίνει τις τελευταίες μέρες τη μεγαλύτερη μάχη, προκειμένου να κρατηθεί στη ζωή. Μια ζωή δύσκολη, που όμως κατάφερε να την κάνει παραμύθι χάρη στη φωνή του.

Kourkourlis karras8571

Οι ώρες περνούν δύσκολα για όλους όσοι βρίσκονται στο στενό περιβάλλον του «γίγαντα» της πίστας. Αν και από την πλευρά της οικογένειας όλες οι πληροφορίες που βγαίνουν προς τα έξω είναι μετρημένες στα δάχτυλα, η «Espresso», με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους χιλιάδες θαυμαστές του μεγάλου τραγουδιστή, από την πρώτη στιγμή ενημερώνει για την εξέλιξη της υγείας του. Οι γιατροί προσπαθούν να ενημερώνουν για την κατάσταση της υγείας του τους οικείους του, όμως ακόμα και αυτές οι πληροφορίες δεν έχουν να προσφέρουν πολλά και ευχάριστα μηνύματα, καθώς βγαίνουν «κεκαλυμμένες», προκειμένου να μη δημιουργήσουν πανικό.

karras453 Τόσο η πολυαγαπημένη του σύζυγος Χριστίνα όσο και η μονάκριβη κόρη του Ειρήνη έχουν ήδη προετοιμαστεί για το μοιραίο, όταν αυτό έρθει, κάτι που όλοι απεύχονται. Όμως οι ώρες είναι κρίσιμες.

Αλλωστε, ο ίδιος ο τραγουδιστής, που πολλές φορές έχει δηλώσει ότι δεν φοβάται τον θάνατο, είχε δώσει αρκετό καιρό πριν εντολές για το πώς θα ήθελε να είναι το τελευταίο «αντίο» του κόσμου προς εκείνον. Ενα «αντίο» που θέλει να το βλέπει από ψηλά, ως το καλύτερο φινάλε του, σαν να είναι πάνω στην πίστα. Στο άκουσμα αυτό, αρχικά στενοί του συνεργάτες είχαν αντιδράσει. Ωστόσο, ο ίδιος τούς είχε καθησυχάσει χαμογελώντας και με τη φράση «εδώ εγώ δεν φοβάμαι τον θάνατο, θα το φοβηθείτε εσείς για μένα;», ξεσπώντας σε γέλια.

1700 VASILIS KARAS 1272022

Σύμφωνα πάντα με φίλους του, ο ίδιος είχε ενημερώσει την οικογένειά του πως θέλει να ντυθούν όλοι στα λευκά. Είναι το αγαπημένο του χρώμα και για αυτό σε πολλές πρεμιέρες φορούσε λευκό κοστούμι. Από την άλλη, όπως είχε αναφέρει σε συζητήσεις, θεωρεί πως έζησε πάρα πολύ όμορφα και, επειδή έδωσε στον κόσμο μέσα από τα τραγούδια του αισιοδοξία, θα ήθελε αυτή η αισιοδοξία να τον ακολουθεί ως το τέλος. Οπως μας ανέφερε η ίδια πηγή, έχει ζητήσει τόσο από την οικογένειά του όσο και από τους στενούς φίλους του να τον «ακολουθήσουν» μπουζούκια και να παίζουν τα μεγάλα του σουξέ. «Δεν θέλει δάκρυα και θλίψη. Ετσι ήταν πάντα ο Βασίλης» μας λέει στενός συνεργάτης του που τον γνωρίζει όσο ελάχιστοι. Επίσης, έχει ζητήσει πολλά από τα προϊόντα που παράγει το κτήμα του στο Κοκκινοχώρι Καβάλας να δίνονται σε φτωχές οικογένειες, κάτι που εφαρμόζει εδώ και χρόνια!

karras
Με τον Βασίλη Καρρά

Μάλιστα, όπως οι ίδιες πληροφορίες μάς αναφέρουν, ο μεγάλος τραγουδιστής είχε ήδη δωρίσει σε άπορες οικογένειες τρία ακίνητα για να μένουν εδώ και πολλά χρόνια.
Να θυμίσουμε πως πρώτη η «Espresso» έγραψε ότι η υγεία του Βασίλη Καρρά έχει κλονιστεί εδώ και περίπου δύο χρόνια, όταν οι γιατροί διέγνωσαν αρχικά σοβαρό πρόβλημα στο στομάχι του. Κανείς δεν περίμενε πως η διάγνωση αυτή θα προμήνυε πολλά και κακά μαντάτα. Ο σπουδαίος καλλιτέχνης τον περασμένο Μάρτιο έκανε μια δημόσια εμφάνιση σε μαγαζί φίλου του, που σόκαρε όλη την ελληνική κοινωνία. Ηταν τότε που οι πρώτες πληροφορίες για την αρρώστια του είχαν κυκλοφορήσει ευρέως, χωρίς κανείς να θέλει να τις πιστέψει.

garmpi karras10103

Πριν από περίπου δύο εβδομάδες, ο αδερφός του Δαμιανός, μιλώντας στο «Πρωινό», είχε αναφέρει: «Ολα βαίνουν καλώς – παλεύει, παλεύει. Αναρρώνει όσο πάει… Οι γιατροί του είναι αισιόδοξοι. Χθες το βράδυ ήμουν στο σπίτι του, κάναμε καλαμπούρι, κάθε μέρα εκεί είμαι.

karras45904 Συζητάμε, σηκωνόμαστε, παίζουμε την μπιρίμπα μας, βγαίνουμε στο μπαλκόνι, πάμε βόλτα με το αυτοκίνητο, πάμε και στο χωριό του στην Καβάλα, στα κτήματά του. Ψυχολογικά είναι πολύ ανεβασμένος, ξέρει τι μέλλει γενέσθαι, ξέρει τα πάντα. Ανθρωπος είναι, το πολεμάει. Είναι πολύ γενναίο άτομο, παλεύει, ελπίζει, ο Θεός είναι πολύ μεγάλος, οι επιστήμονες δίνουν μεγάλες πιθανότητες». Μάλιστα, ο ίδιος είχε ζητήσει να βρεθεί όσο πιο γρήγορα γίνεται στο στούντιο, προκειμένου να ξεκινήσει και πάλι τις ηχογραφήσεις. Ωστόσο, πλέον όλοι ελπίζουν σε αυτό το τελευταίο θαύμα…

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...