Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Η Κατερίνα Καινούργιου έκλεισε τα 39 και έβαλε πλώρη για… milf

«Ενας χρόνος πιο κοντά για να γίνω milf» έγραφε...

ΗΠΑ: Ποντικοί πειραματόζωα έσπασαν πλάκα με τους ερευνητές!

Ποντικοί εργαστηρίου που «τρέλαναν» τους ερευνητές κάνοντας επίτηδες λάθη...

Το μήνυμα της Μενεγάκη πριν από τις διακοπές του Πάσχα

Η ωραία Ελένη κάνει επικοινωνιακό παιχνίδι... στα μέσα κοινωνικής...

Βίαζε το βαφτιστήρι του από την ηλικία των 9 ετών έως τα...

Μια σοκαριστική υπόθεση βιασμού τριών παιδιών, ανάμεσα στα οποία...

Άγριο χουνέρι στην εγγονή του μακαρίτη τέως, Μαρία Ολυμπία, από ηθοποιό που εκανε την… βασίλισσα στην σειρά «Game οf Thrones»

Της πήρε άντρα και στέμμα

Aγριο χουνέρι στην «ατίθαση» εγγονή του μακαρίτη του τέως, Μαρία Ολυμπία, από σταρ του… «Game of Thrones» (ντάξει, αυτό και αν εiναι επικό τρολάρισμα), που της πήρε τον πρώην και το στέμμα του έρωτα!

  • Από τον Δημήτρη Λυμπερόπουλο

Ο θόρυβος που έχει ξεσπάσει είναι τέτοιος που έχει ταρακουνήσει τους κύκλους γαλαζοαίματων, της νεολαίας του Λονδίνου, αλλά και του Χόλιγουντ, μια και δεν είναι λίγοι αυτού που ψιθυρίζουν ακόμη και για ροζ σκάνδαλο με άρωμα απιστίας από τον Βρετανό κούκλο αριστοκράτη Περεγκρίν Πίρσο! Γιατί, σου λένε κάποιοι, «καλά, δεν πρόλαβε να χωρίσει τον Σεπτέμβριο με τη Μαρία Ολυμπία και τον τσάκωσαν τώρα να γλωσσοφιλιέται στη μέση του δρόμου με την ξανθομαλλούσα σταρ Σόφι Τέρνερ εν μέσω Halloween;» «Μήπως (λένε κάποιες φαρμακόγλωσσες παλατιών) έψηνε το ειδύλλιο πίσω από την πλάτη της Μαρίας Ολυμπίας όταν ήταν στα… χωρίσματα;

maria olimpia2113
Περεγκρίν Πίρσο και Σόφι Τέρνερ ανταλλάσσουν καυτά φιλιά στο Παρίσι, την ώρα που οι παπαράτσι καραδοκούσαν

Το χουνέρι

Το κάζο και το χουνέρι στην 26χρονη Μαρία Ολυμπία είναι πως ο αριστοκράτης καζανόβας που είχε στην αγκαλιά της πιάστηκε στα πράσα με την επίσης 26χρονη Σόφι Τέρνερ, στο Παρίσι, εκεί όπου πριν από δύο χρόνια ζούσε τον έρωτα του με τη δική μας jetsetter!

Το σούσουρο ξεκίνησε με το που βγήκαν στην επιφάνεια οι φωτογραφίες στην πόλη του φωτός του Περεγκρίν με την Αγγλίδα ηθοποιό Σόφι Μπελίντα Τέρνερ, που έγινε διάσημη από την τηλεοπτική σειρά του ΗΒΟ «Game οf Thrones» ως βασίλισσα Σάνσα Σταρκ! Η ηθοποιός ήταν παντρεμένη με τον Αμερικανό τραγουδιστή και ηθοποιό Τζο Τζόνας (έχουν δύο παιδάκια) και χώρισαν πριν από λίγους μήνες, με την ίδια να πηγαίνει στο Παρίσι με τον (φρέσκο) πρώην της Ολυμπίας εν μέσω του διαζυγίου της, που εκκρεμεί!

maria olimpia21132
Μαρία Ολυμπία και Πίρσο

Πού να φαντάζονταν όμως πως θα τους τσάκωναν οι παπαράτσι στον σιδηροδρομικό σταθμό Gare du Nord να γλωσσοφιλιούνται; Με την Τέρνερ να φορά κόκκινο καπέλο του μπέιζμπολ, μαύρα γυαλιά ηλίου, μακρύ μαύρο παλτό, loafers και γαλαζοπράσινη τσάντα Louis Vuitton και τον Πίρσον να φορά γκρι denim, αθλητικά παπούτσια, μαύρο παλτό, καφέ κασκόλ και γυαλιά ηλίου, οι παπαράτσι σίγουρα είχαν πληροφοριοδότη για το πού ήταν τα δύο πιτσουνάκια!

Ψυχολογική κατάσταση

Πέρα των καλών της φίλων, κανείς δεν γνωρίζει την ψυχολογική κατάσταση της Μαρίας Ολυμπίας μετά τις πικάντικες αποκαλύψεις, και ειδικά αν φτάσει στα αυτιά της και το σούσουρο αναφορικά με τις φήμες που θέλουν τον αριστοκράτη Βρετανό γαμπρό να έψηνε την κατάσταση με την Τέρνερ όσο εκείνος ήταν στα… χωρίσματα, τον Σεπτέμβριο, με την κόρη του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ!

Το σίγουρο είναι ότι η γαλαζοαίματη και μοντέλο της νέας καμπάνιας του οίκου Bulgari δημοσίευσε πριν από λίγες ημέρες από τον καναπέ του σπιτιού της στο Λονδίνο φωτογραφία της μεταμφιεσμένη στο πνεύμα του Halloween, ενώ η κολλητή της φίλη Αλεξία Μαυρολέων δημοσίευσε στόρι από τα γενέθλιά της, με τη Μαρία Ολυμπία να ποζάρει στο ενσταντανέ όμορφη αλλά «κάπως».

maria olimpia21131
Μαρία Ολυμπία και Περεγκρίν Πίρσο σε κοσμική εκδήλωση όταν ήταν ακόμη ζευγάρι

Η… μοιραία πόλη του φωτός

Το Παρίσι φαίνεται να γοητεύει τον Βρετανό κληρονόμο καζανόβα της υπόθεσης, καθώς πριν από δύο χρόνια η πριγκίπισσα Μαρία Ολυμπία πέρασε «χίλιες και μία νύχτες» στην αγκαλιά του billionaire Βρετανού αγαπημένου της και εν αναμονή υποκόμη του Κάουντρι, Περεγκρίν Πίρσον. Τότε, μάλιστα, η εγγονή του τέως με τον αγαπημένο της και τον αδελφό της έδωσαν το «παρών» σε νεανικό dinner party με dress code που παρέπεμπε σε παραμύθι και καλεσμένα μοντέλα και πρόσωπα της μόδας όπως η Lila Grace, η Ella Richards και ο φωτογράφος Sascha Von Bismarck.

Το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς όλοι βρέθηκαν μαζί στις Σπέτσες για τα γενέθλιά της, ενώ, όπως έδειχναν τα πράγματα, το ειδύλλιό τους ήταν πολύ σοβαρό, καθώς ο Βρετανός νεαρός αριστοκράτης συνόδεψε τη Μαρία Ολυμπία στον πριγκιπικό γάμο του αδελφού της πρίγκιπα Φίλιππου με τη Νίνα Φλορ στη Μητρόπολη Αθηνών!

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«TV Queen»: Το νέο ξινό φρούτο που σερβίρει στο Open ο Νίκος Κοκλώνης

Aυτό το ριάλιτι δίχως άλλο μόνο ο... Μένιος Φουρθιώτης...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Ιωσήφ αντικρίζει πρώτη φορά τον Σίμο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του συνταξιούχου στη Σάμο!

Επειτα από σχεδόν 21 μήνες εξιχνιάστηκε από την Αστυνομία...

Απόπειρα δολοφονίας αρχινονού έξω από την πίστα της Λιόλιου

Σε διαρκή πόλεμο για την ηγεμονία της νύχτας βρίσκεται...

Δύο ομοφυλόφιλοι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας τη Μ. Τετάρτη

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες,...