Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Μαίρη Χρονοπούλου: Διαθήκη «τσίρκο» και βρώμικα παιχνίδια πάνω από τον τάφο της

Ο γραφικός χαρακτήρας της δήθεν «ιδιόχειρης» παρακαταθήκης της Χρονοπούλου δεν είναι δικός της

Κάποιοι έσπευσαν να πανηγυρίσουν ότι έχουν στα χέρια τους τη χειρόγραφη διαθήκη της Μαίρης Χρονοπούλου, αλλά υπέπεσαν σε γκάφα ολκής!

xronopoulou apotefrosi

«Αυτό το έγγραφο το έγραψα εγώ την ώρα που μου το υπαγόρευε. Είναι ένα είδος συμφωνητικού. Είναι ο δικός μου γραφικός χαρακτήρας και σε καμία περίπτωση δεν είναι της Μαίρης Χρονοπούλου!

Στην πραγματικότητα αποτελεί ένα ιδιωτικό συμφωνητικό μεταξύ μας και σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται για τη διαθήκη της Μαίρης Χρονοπούλου, παρότι η ίδια ήθελε να γράψω επάνω: “Ιδιόχειρη διαθήκη”!»

Ολα αυτά τα λέει στην «Espresso» ο ιδιοκτήτης του γραφείου τελετών «Πουλάκης» στο Κορωπί, καταρρίπτοντας πανηγυρικά κάθε φήμη και ψευδείς αναπαραγωγές περί… ιδιόχειρης διαθήκης! Ολα άρχισαν όταν, μετά τη δημοσίευση της δημόσιας επίσημης διαθήκης της πρωταγωνίστριας από το Ειρηνοδικείο Κορωπίου, εμφανίστηκε ένα δεύτερο έγγραφο, το οποίο διέρρευσε σε κάποια μέσα ενημέρωσης ως τάχα ιδιόχειρη διαθήκη της Χρονοπούλου.

Οσα γνωρίζαμε

Η «Εspresso», γνωρίζοντας από την πρώτη στιγμή την αλήθεια, μέσα από το έγκυρο ρεπορτάζ της, το οποίο παρουσιάζει από την πρώτη ημέρα της πτώσης της λαμπερής ηθοποιού, δεν προχώρησε σε δημοσίευση της ψεύδους αυτής διαθήκης, περιμένοντας ορισμένους να πέσουν στην… παγίδα! Οπερ και εγένετο!xronopoulou 4

Ορισμένοι, λοιπόν, αναφερόμενοι στο έγγραφο που μεθοδευμένα διέρρευσε σε κάποια ΜΜΕ, επιμένοντας ότι πρόκειται για… διαθήκη, παραπλάνησαν ουσιαστικά την κοινή γνώμη, μια κι έλεγαν ότι πρόκειται περί ιδιόχειρης διαθήκης της Χρονοπούλου και ότι αποτελούσε νέα, μεταγενέστερη! Οσοι την άφησαν να διαρρεύσει άφηναν μάλιστα και το υπονοούμενο ότι υπάρχει και επόμενη σελίδα, με την υπογραφή της, καθώς και αναφορές σε άλλες επιθυμίες της ηθοποιού.

Το σημείο όπου βρέθηκε το δήθεν πειστήριο

Δυστυχώς για τους υποκινητές της διαρροής, όπως αποδεικνύεται με την αποκάλυψη που τώρα κάνει η «Espresso» με ισχυρά στοιχεία αποκαλύψεων μέσα από δηλώσεις, υπέπεσαν σε γκάφα ολκής!

Σε επικοινωνία, λοιπόν, που είχε η «Espresso» με τον συντάκτη αυτής της επιστολής, που σε καμία περίπτωση δεν είναι η Μαίρη Χρονοπούλου, o ίδιος προβαίνει στην αποκάλυψη που ανατρέπει τα πάντα. Ο ιδιοκτήτης του γραφείου τελετών «Πουλάκης» στο Κορωπί Θάνος Πουλάκης –ο οποίος πραγματοποίησε με άριστο τρόπο και υπό άψογες συνθήκες την υλοποίηση όλων των επιθυμιών της θανούσης Μαίρης Χρονοπούλου- είναι ο συντάκτης αυτού του ιδιόχειρου εγγράφου και μέσα από όσα λέει στην «Espresso» βάζει τα πράγματα στη θέση τους: «Αυτό το έγγραφο αποτελεί προοίμιο του επίσημου εγγράφου που πιστοποιήθηκε με το γνήσιο της υπογραφής της Μαίρης Χρονοπούλου, και προσκομίστηκε στο Ληξιαρχείο Αθηνών, προκειμένου να επιτραπεί η αποτέφρωσή της.

Η Μαίρη ήθελε, εκτός από το επίσημο χαρτί που κρατούσαμε εμείς στα χέρια μας για τη στιγμή που θα αποβιώσει, να το έχει εγγράφως και στα δικά της χέρια. Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που διαμέσου αυτού του εγγράφου αποδεικνύεται το ποσόν το οποίο η ίδια είχε προκαταβάλει για τα έξοδα της κηδείας της. Διότι η υλοποίηση της κηδείας της πραγματοποιήθηκε με επιπλέον έξοδα. Σε καμία περίπτωση το έγγραφο αυτό δεν αποτελεί διαθήκη της Μαίρης Χρονοπούλου, ενώ γράφτηκε από το ίδιο μου το χέρι! Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί κάποιοι ισχυρίστηκαν ότι αυτή είναι η διαθήκη της Μαίρης Χρονοπούλου.

Διαψεύδω κάτι τέτοιο κατηγορηματικά». Να σημειωθεί ότι όλα αυτά τα έγραψε ο ίδιος καθ’ υπαγόρευση της σταρ τον Απρίλιο του 2019. Τότε η ίδια θεώρησε ότι αυτή η επιθυμία της για έγγραφη καταγραφή της διαδικασίας τελετής αποτέφρωσής της θα έπρεπε να έχει τον τίτλο «ιδιόχειρη διαθήκη», στην οποία δεν αναφερόταν τίποτα άλλο εκτός από αυτό!

Η κάρτα

Εν τω μεταξύ, η «Espresso» έχει στην κατοχή της κάρτα με τον γραφικό χαρακτήρα της Μαίρης Χρονοπούλου και αντιπαραβάλλοντας τα δύο έγγραφα -την «ιδιόχειρη» διαθήκη και την κάρτα- φαίνεται ξεκάθαρα πως ο γραφικός χαρακτήρας της «ιδιόχειρης» διαθήκης ανήκει σε άλλο πρόσωπο. Αυτό το αναφέρουμε όχι για να αποδείξουμε στους αναγνώστες μας ότι είναι γραμμένο από δύο διαφορετικά πρόσωπα, αλλά για να κάνουμε ξεκάθαρο ότι όσοι άφησαν να διαρρεύσει το έγγραφο της ιδιόχειρης διαθήκης της Μαίρης Χρονοπούλου, ως δική της, γνώριζαν -εκ των προτέρων- ότι δεν είναι ο γραφικός χαρακτήρας της Μαίρης Χρονοπούλου και άρα, παρότι αναγράφεται ο όρος «ιδιόχειρη διαθήκη», δεν αποτελεί -σύμφωνα με τον νόμο- έγκυρη διαθήκη.

Μια ιδιόχειρη διαθήκη πρέπει να γράφεται και να υπογράφεται σε όλο το σώμα της από τον ίδιο τον διαθέτη (Μαίρη Χρονοπούλου). Διαφορετικά είναι άκυρη. Επιπλέον, στη δήθεν διαθήκη αφέθηκε να εννοηθεί ότι εμπεριείχε και επιμέρους επιθυμίες της αείμνηστης Χρονοπούλου που έπρεπε να υλοποιηθούν.

xronopoulou komninos8220

Αυτή είναι η αλήθεια και μόνο η αλήθεια! Και μέσα σε όλα αυτά έχει ξεσπάσει και μεγάλο σούσουρο στον καλλιτεχνικό κόσμο αλλά και στους θαυμαστές της ηθοποιού για το γεγονός ότι δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα για την πραγματοποίηση του σαρανταήμερου μνημοσύνου της Μαίρης Χρονοπούλου, που αφιέρωσε τη ζωή της στη φιλανθρωπία.

{{-PCOUNT-}}23{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...