Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Δήμητρα Ματσούκα – Πέτρος Κόκκαλης: Η ημερομηνία του γάμου και ο κουμπάρος

Όλες οι λεπτομέρειες του γάμου τους

Είναι γεγονός και μάλιστα χαρμόσυνο: ο Πέτρος Κόκκαλης θα… το πάρει το κορίτσι!

matsouka kokkalis7890

Ο γνωστός επιχειρηματίας και ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ πρόκειται να επισημοποιήσει την πολύχρονη σχέση του με μία από τις ωραιότερες Ελληνίδες, τη Δήμητρα Ματσούκα. Η είδηση αποκαλύφθηκε πανηγυρικά χθες μέσα από τη γαμήλια αναγγελία του ζευγαριού, που δημοσιεύτηκε σε αθλητική εφημερίδα.

matsouka kokkalis7922

Οπως αναφέρεται μάλιστα σε αυτήν, ο γάμος του Πέτρου Κόκκαλη (του Σωκράτη και της Σοφίας, το γένος Σκούρα) με τη Δήμητρα Ματσούκα (του Δημητρίου και της Ελένης, το γένος Τζιντζιλώνη) θα γίνει στην Αθήνα, δίχως όμως να γνωστοποιείται κάποια άλλη σχετική λεπτομέρεια.

matsouka537
Η «Espresso» αποκαλύπτει σήμερα την πληροφορία ότι η επισημοποίηση του ειδυλλίου του γοητευτικού ευρωβουλευτή με τη λαμπερή πρωταγωνίστρια έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου, καθώς επίσης και την ταυτότητα της μιας κουμπάρας του ζεύγους: πρόκειται για τη Μαρία Βλάχου Αντελμαν, εκλεκτή φίλη του γαμπρού από το κολλέγιο. Τώρα δεν ξέρουμε αν η ημερομηνία με τον αριθμό 7 βόλευε και τους δυο μιας και ο ευρωβουλευτής (ο οποίος απόψε σημειωτέον θα μιλήσει στην εκπομπή «Επίλογος» του Απόστολου Μαγγηριάδη στο ΕΡΤNEWS.

matsouka77519
για το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και τα δικά του σχέδια) έχει τα πήγαινε έλα στις Βρυξέλλες ή έχει και …σημειολογικό χαρακτήρα λόγω Ολυμπιακού, όμως το σίγουρο είναι πως η σχέση του θα επισφραγιστεί με τον πιο γλυκό τρόπο! Μπορεί λοιπόν στον ΣΥΡΙΖΑ να σφάζονται και να αλληλοσπαράσονται όμως η προσωπική ζωή του Κόκκαλη δεν μοιάζει με εμπόλεμη ζώνη όπως αυτή της Κουμουνδούρου! Το αντίθετο μάλιστα!

matsouka kokkalis
Η σχέση της Δήμητρας Ματσούκα με τον Πέτρο Κόκκαλη μετράει πλέον κάτι παραπάνω από επτά χρόνια. Οι δυο τους βέβαια έκαναν την πρώτη τους κοινή δημόσια εμφάνιση το 2017, με την ηθοποιό να στέκεται στο πλευρό του επιχειρηματία στον γάμο της Δούκισσας Νομικού και του Δημήτρη Θεοδωρίδη. Στα χρόνια που ακολούθησαν το ζευγάρι προσπάθησε, όσο γινόταν, να μένει μακριά από τα φλας, πραγματοποιώντας σπάνια κοσμικές εξόδους. Η εν λόγω τακτική άλλαξε από πέρυσι, με τον επιχειρηματία και την ηθοποιό να… χαλαρώνουν ως προς το κομμάτι της δημοσιότητας.

matsouka kokkalis7874

Τον περασμένο Φεβρουάριο μάλιστα ο Πέτρος Κόκκαλης αναφέρθηκε πρώτη φορά στη σχέση του με τη Δήμητρα Ματσούκα σε συνέντευξη που παραχώρησε στην «Espresso» και την πολιτική μας συντάκτρια Βίβιαν Μπενέκου. «Είναι σημαντικό πως τα παιδιά μου έχουν μεγαλώσει και έχουν δρομολογήσει σε έναν βαθμό τη δική τους ζωή. Δεν ξέρω πώς θα μπορούσα ως πατέρας μικρότερων παιδιών να ζω ανάμεσα σε τρεις χώρες, με μια βαλίτσα στο χέρι. Η Δήμητρα έχει επίσης ένα πολύ απαιτητικό πρόγραμμα, με το θέατρο και την τηλεόραση, αλλά βρίσκουμε τον χρόνο με αμοιβαία προσπάθεια και αρκετές υποχωρήσεις» είχε πει χαρακτηριστικά τότε ο επιχειρηματίας, που θα ντυθεί γαμπρός για δεύτερη φορά τον επόμενο μήνα.

matsouka533
Από την πλευρά της η Δήμητρα Ματσούκα, η οποία, όπως λένε πολλοί τηλεθεατές, φέτος παίζει τον τηλεοπτικό ρόλο της ζωής της στο σίριαλ «Ψυχοκόρες», είχε μιλήσει κι εκείνη προ ολίγων μηνών για τη σχέση της με τον Πέτρο Κόκκαλη. «Αν είχα συναντηθεί νωρίτερα με τον άνθρωπο που είμαι τώρα, μπορεί αυτή τη στιγμή να είχα παιδί» είχε δηλώσει σε συνέντευξή της στο κυπριακό talk show του Τάσου Τρύφωνος «Τετ α τετ».

matsouka529Μπορεί να μην έχουν αποκτήσει παιδιά μαζί, ωστόσο τον περασμένο Απρίλιο ο Πέτρος και η Δήμητρα έγιναν πνευματικοί γονείς του γιου της αδελφής της ηθοποιού Μαρίας Ματσούκα και του άντρα της Θέμη Γιαννιτσά, τον οποίο και βάφτισαν από κοινού στο Γκολφ της Γλυφάδας, με τον νεοφώτιστο να παίρνει το όνομα Ραφαήλ.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...